bugün
- ragnar rockefeller29
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız10
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- sözlük yazarlarının trileçeleri7
- türkiyede konuşma dilinin bozulma sebebi6
- bu saatte uyanan insanın amacı3
- evli olduğunu saklayan kişi3
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- lahmacunun yanında ne içilir5
- anlık sinir patlamaları3
- pkklıların anası ve babasının türü nedir2
- buna da kalkma be2
- yazarların spor programları3
- tommen baratheon2
- küçük kadınlar3
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin7
- fransa'nın türkiye ile ittifak arayışı2
- küllü koyu kumral2
- kızların yakışıklı ve zengin erkeklere güvenmemesi5
- sinema tarihinde ayak fantazisi sahneleri5
- fondöten sürmek10
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- nihat genç5
- hot girl summer6
- marilyn manson un kaburgalarını aldırdığı efsanesi3
- yalnız hissetmek2
- mackolik2
- favori sözlük deliniz3
- kuran kursları3
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- rtük duyurusu4
- sözlükten bir kıza basmak5
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- kadının azgını4
- sıcak hava ve kedi2
- velvet40
- en gıcık olunan insan davranışı8
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı17
- true ile sevişmek7
- yaran google play yorumları2
- pandela 319
- kırkpınar yağlı güreşleri2
- başkan2
- cd devrinin bitmesi6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- deniz göktaş35
- sandalye9
- camları kapatın klimayı açıyorum diyen dolmuşcu3
- istanbul merkezli 8 ilde terör operasyonu2
- zincir mağazaları haraca bağlamak2
entry'ler (17)
itiraf ediyorum;
4 veya 5 yaşlarındayım. Arkadaşlarla saklambaç oynuyoruz. Hafif akşamüstü. Yaklaşık 10 dakika saklandığım yerde bekliyorum. Parkın içindeyiz. O zamanlar parklarda daha çok ağaç var tabii. Tuvaletim gelmeye başladı ve tutmakta zorlanıyorum. Saklandığım yerden de cıkmak istemiyorum. Gurur meselesi yaptım. Olduğum yerde altıma yapmaya başladım. Arkamdan bir seyler kabarıyor. Kürekle alıp tartsan 1 kg çıkardı herhalde. hemen pantolonumu cıkarttım, beyaz donlar vardı o zaman boxer yoktu. Aldım onu salladım salladım ağacın üstüne attım. 1 hafta parkın içinden çıkmadı kokusu.
4 veya 5 yaşlarındayım. Arkadaşlarla saklambaç oynuyoruz. Hafif akşamüstü. Yaklaşık 10 dakika saklandığım yerde bekliyorum. Parkın içindeyiz. O zamanlar parklarda daha çok ağaç var tabii. Tuvaletim gelmeye başladı ve tutmakta zorlanıyorum. Saklandığım yerden de cıkmak istemiyorum. Gurur meselesi yaptım. Olduğum yerde altıma yapmaya başladım. Arkamdan bir seyler kabarıyor. Kürekle alıp tartsan 1 kg çıkardı herhalde. hemen pantolonumu cıkarttım, beyaz donlar vardı o zaman boxer yoktu. Aldım onu salladım salladım ağacın üstüne attım. 1 hafta parkın içinden çıkmadı kokusu.
yeni bir görünüme ihtiyacı olan uygulamadır.
2. sayfada bir başlığa girip entirinizi girip başlıktan çıktığınızda anasayfa tekrar 1. sayfaya dönüyor. Değiştirilmesi yetkililere duyurulur.
edit:imla
2. sayfada bir başlığa girip entirinizi girip başlıktan çıktığınızda anasayfa tekrar 1. sayfaya dönüyor. Değiştirilmesi yetkililere duyurulur.
edit:imla
küfür etmesi ve yere tükürmesidir. Eğer ki küfür ettikten sonra tükürüyorsa olay yerini terk etmeniz şiddetle emredilir.
"valla hacı ben de bilmiyorum ya" bu cevaplardan bir tanesidir.
kitap hırsızı,
yıldızlararası,
timbuktu,
fury.
yıldızlararası,
timbuktu,
fury.
sözlükte takılmacalar ve delirmeceler sezonunu yaşayacağım plan.
ay şu salakta benden hoşlanıyormuş ya. gerizekalı !! hahah.
samsunspor'u eleyerek spor toto süper lige yükselen takımdır.
wayward pines ve sleppy hollowdur.
wayward yeni bir dizi henüz 6 bölüm yayınlandı. Ama kesinlikle izlenilesi dizi, izlerken sizi paranoyak yapabilir zira olaylar çok karışık. Öyle bir kasabaya düşseniz intihar etme olasılığınız oldukça yüksek.
Sleppy hollow ise fantastik bilimkurgu dizisi. Mahşerin dört atlısı sizi doruklara çıkartacak.
wayward yeni bir dizi henüz 6 bölüm yayınlandı. Ama kesinlikle izlenilesi dizi, izlerken sizi paranoyak yapabilir zira olaylar çok karışık. Öyle bir kasabaya düşseniz intihar etme olasılığınız oldukça yüksek.
Sleppy hollow ise fantastik bilimkurgu dizisi. Mahşerin dört atlısı sizi doruklara çıkartacak.
sana kötülük yapanları hayatından çıkarmasını bil.
"biz eski kulağı kesiklerdeniz" cümlesini kurmayan insanların söyleyeceği sözlerdir.
Cohle karakterinin izleyicilere derin anlamlar kattığı, 2. sezonunda ise yeni karakterlerle karşımıza çıkan dizi.
başına bir şey gelmiş olabilir. Ramazan iyi çocuktur öyle bir şey yapmaz.
izmirim kart münasebetiyle beceriksizliğini ortaya koymuş belediyeciliktir.
bu sıralar sadece vakit doldurmak için yaşıyorum. Aşırı derecede rahatsız olduğum gerçeğiyle her gün yüzleşerek daha da mutsuz bir hale geliyorum ve her şey daha da anlamsızlaşıyor. Yalnızlığımı dizginlemekte zorlanıyorum artık, izlediğim diziler de tat vermemeye başlıyor. Sürekli bu durumdan kurtulmam gerektiğini düşünüyorum ama hala harekete geçmiyorum.
müslüm gürses'in şarkısının içine edilmesinde önemli bir payı bulunan futbolcu tanesi
niye ayrıldık onu söyleseydin bari, koyuyor adama.