bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- koyun yoğurdu3
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- izinli yazarın entry girebilmesi5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek2
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- 2026 dünya kupası13
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- ortalama bir insan olmak2
- sistem patlamış4
- egay sucukcu7
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- çekya2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- kemal derviş5
- kademeli emeklilik sistemi2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- en iyi yanık kremi5
- bir daha doğmayacak olmak2
- sokaktaki çocuk sesleri4
- bugün ne yedin10
- bir gün ölecek olmak6
- ismail kartal9
- linkedin2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- en iyi terapi6
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- şu anda ne yapıyorsun19
- kapitalizmin gerekliliği3
- alternatif sözlük arayışı4
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- gecenin şarkısı4
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- güne bir şarkı bırak14
- müzik dinlemenin felsefesi5
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- leblebi şekeri3
afyonkarahisarın bir ilçesi.
Neredeyse her evin önünde birkaç tane mobilet bulunduran, Afyonu'un güzel ilçesi.
afyonkarahisarın chp organizasyonlu ve arkadaşımın bana söyledigine göre motor yarışlarının yapıldığı sünnet dügünlerinde ilçenin belediye sarayının boy gösterdigi bir ilçemiz.
38 ocak 2009 gecesi çıkan fırtına da ilçe elektrik şebekesinin göçtüğü ve 2 gün elektriksiz kalan ilçedir. elektrik olmayınca su da olmamıştır.
AĞZIKARA
AKYUVA
ANAYURT
ARIZLI
AYDIN
BADEMLi
BAŞÖREN
BOZAN
ÇAKIRÖZÜ
ÇOBANKAYA
DADAK
DEMiRBEL
GÜNEYTEPE
HALLAÇ
iCiKLi
iLYASLI
iSALI
KARAHALLI
KARLIK
KAVAKLI
KILINÇKAYA
KOÇYATAĞI
KULAK
MAHMUTKÖY
ORTAPINAR
OYNAĞAN
PAŞACIK
SENiRKÖYÜ
TEKKE KÖYÜ
UZUNPINAR
YARIŞLI
adlı köylere sahip bir afyon ilçesi.
AKYUVA
ANAYURT
ARIZLI
AYDIN
BADEMLi
BAŞÖREN
BOZAN
ÇAKIRÖZÜ
ÇOBANKAYA
DADAK
DEMiRBEL
GÜNEYTEPE
HALLAÇ
iCiKLi
iLYASLI
iSALI
KARAHALLI
KARLIK
KAVAKLI
KILINÇKAYA
KOÇYATAĞI
KULAK
MAHMUTKÖY
ORTAPINAR
OYNAĞAN
PAŞACIK
SENiRKÖYÜ
TEKKE KÖYÜ
UZUNPINAR
YARIŞLI
adlı köylere sahip bir afyon ilçesi.
memleketim. küçük ama şirin bir ilçedir, afyona en yakın ikinci ilcedir, o yüzden memurlar ve öğrenciler tarafından tercih nedenidir. peugeot star 103, 105, ninja en cok görülen motorsikler modelleridir.
afyon ili'nin şirin bir ilçesidir.afyon'a 29 km.uzaklıktadır.deniz seviyesinden 1151 m.yüksektedir.ilçe merkezinin nüfusu yaklaşık 12 000'dir.ilçe ekonomisinde tarım ve hayvancılık önemli yer tutmaktadır. ilçede genellikle buğday, arpa, nohut, patates, şeker pancarı, ayçiçeği, haşhaş ziraatı yapılmaktadır. Meyvecilik son 15 yılda gelişme göstermiştir. Meyve üretiminde vişne ön sırayı almaktadır. Bundan başka kiraz, elma, erik, armut gibi meyveler de yetiştirilmektedir. Şuhut "keşkek" yemeğiyle ünlü olup, önemli bir et ve patates üretim merkezidir.
ilçenin 6 km. batısında bulunan Senir Köyü yakınlarında bir kayalık olup, kayalar iki ve üç katlı tek veya çok odalı olarak oyulmuş, altları hayvan ve insanların barınma yerleri olan bir yerleşim yeridir. Bizans yerleşimi olan bu kayalığın alt eteğinde yine Bizans kilise ve manastır yapı kalıntıları bulunmaktadır. Ayrıca Geç Roma dönemi kapaklı, kayaya oyulma mezarlar vardır.
ilçenin 6 km. batısında bulunan Senir Köyü yakınlarında bir kayalık olup, kayalar iki ve üç katlı tek veya çok odalı olarak oyulmuş, altları hayvan ve insanların barınma yerleri olan bir yerleşim yeridir. Bizans yerleşimi olan bu kayalığın alt eteğinde yine Bizans kilise ve manastır yapı kalıntıları bulunmaktadır. Ayrıca Geç Roma dönemi kapaklı, kayaya oyulma mezarlar vardır.
Küçük ama şirin bir ilçe. Tam yol üzeri denecek bir yerde. Ama karnınız tok gidin şuhuta. Açık bir lokanta yada yemek yiyecek yer bulamazsınız. insanları her nedense yardımı sevmiyorlar. Adres sordum ahaaa şora dedi kaçtı acayip bir şiveyle sadece güldüm bende. Ama havası ve suyu çok güzel. Gittiğim arkadaş bana eşkek yaptırdı sabah kahvaltısında iyi bir yemekti. Sadece bir tane caddesi var onuda 10 dakikada gezer bitirirsiniz. Zaten küçük yer herkes birbirini çok iyi tanıyor.
patatesiyle meşhurdur.
31 tane köye sahip olan afyon ilçesi. nüfusu 12 bin civarıdır.
ismi sebebiyle itici durmaktadır bana göre.
ismi sebebiyle itici durmaktadır bana göre.
patatesi ile meşhur olduğunu öğrendiğimden mütevellit sempati beslediğim ilçe. ayrıca keşkek de über bi lezzettir.
afyonkarahisar'ın bir ilçesidir, aleviler de yaygındır.
afyonda bir ilçe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar