bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması9
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar6
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır8
- boyumun 2 cm kısalması21
- uyudun mu mesajı4
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek9
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- otelde sevişmek8
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- geçmişe takılıp kalmak4
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- fazla samimiyet6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- ilk türettigim sözcük4
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak2
- sözlükte elini paylaşan erkekle ciddi düşünmek2
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- nev10
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- mal mıyım sorunsalı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- küt saçlı hatun12
- fazla düşünceli olmak4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- arkadaşlar bakar mısınız6
- midye tava4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- beni sevdiniz mi4
- elidor3
- 65 yaş üstü yazarlar3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- didem madak2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- online listesi7
- ona bir şey söyle8
Tadını en çok merak ettiğim içki türü. Fakat dini emirlerden dolayı içmeyi düşünmüyorum .tşk.
üzüm veya diğer şarap meyvelerinin toplanılıp ezilmesiyle maya, üzüm suyunun içindeki şekerle bir araya gelerek şekeri yok etmesi ile alkole dönüşen alkollü içeceğe şarap denir. şarap, antioksidan özelliğiyle kanser türlerine yakalanmaktan vücudu korur. Aynı zamanda bağışıklık sisteminin de güçlenmesine yardımcı olur. Fakat ideal ölçüde kullanılması gerekir. aksi takdirde göğüs hastalıkları, göğüs kanseri, hafıza kaybı, beyin felci, bunama, bunalım gibi sorunlara neden olur.
Bazı şarapların şekeri çoktur, içinde iştah açıcı maddeler bulunur. Bunlara «sofra şarapları denir. Bu gibi şarapları elde etmek için ya yoğun üzüm suyu kullanılır (Tokayer, Malaga şarapları gibi), ya da şeker tamamen mayalanmadan alkol konur (Sherry, Madera, Susam şarapları).....
iyi harmanlanmış bir steakla buz gibi bir şarap özleyeli aylar oldu.
Eğer güzelinden bulmuşsanız Süryani şarabı tavsiye edilir.
romantizmin doruklarını yaşamak isteyen zenginler ile fakir ayyaşların içtiği nacizane alkollü içecek.
ayrıca en güzel meyveli olanları (bkz: şirince şarabı)
ayrıca en güzel meyveli olanları (bkz: şirince şarabı)
Karlıdere cümbüşün ve vücudun dostudur. sokakta titreyerek cümbüş eşliğinde bitirilen bir şişe karlıdere şarabı ömrü bir yıl uzatır.
vücuda yararlı etkileri olan, lezzetli, bir kültürü olan bir içecek kendileri. görüntüsü cezbedici, cinsel isteği artıran sevimli bir şey. amma velakin, iyi sarhoş ediyor kendisi.
benim bahsedeceğim olay, hep tartışılan, haram diyorsunuz ama vücuda faydası var konusu. konu ile ilgili bir ayet mevcut. ayette şarap kelimesi geçmekle birlikte, tüm içkilerin kastedildiğini iddia edenler de var. elçiye zeval olmaz, doğrudan kaynağa ileteyim sizi : (bkz: bakara suresi 219 ayet)
benim bahsedeceğim olay, hep tartışılan, haram diyorsunuz ama vücuda faydası var konusu. konu ile ilgili bir ayet mevcut. ayette şarap kelimesi geçmekle birlikte, tüm içkilerin kastedildiğini iddia edenler de var. elçiye zeval olmaz, doğrudan kaynağa ileteyim sizi : (bkz: bakara suresi 219 ayet)
şer; kötü, fena
Ab; su
Şerab; kötü su.
Zamanın dil in üzerindeki tahribinden dolayı şimdi şarap olarak yaşamaya devam eden kelam.
Ab; su
Şerab; kötü su.
Zamanın dil in üzerindeki tahribinden dolayı şimdi şarap olarak yaşamaya devam eden kelam.
Mardin'e yolunuz düşerse komünyon olanını denemenizi önereceğim içki türüdür.
Bu işte bilirkişi fln değilim çok anlamam ama içimi güzel, kafası ayrı güzel bi içkidir.
Bu işte bilirkişi fln değilim çok anlamam ama içimi güzel, kafası ayrı güzel bi içkidir.
şarabın gazabından kork, çünkü fena kırmızıdır, kan tutar;tutan ölür...
adını duyan müslümana tövbe tövbe dedirten, üzümden fermante olmuş hafif bir içkidir. türkiye nin bir çok bölgesinde evlerde yapılan bu çeşitli aromalara sahip içkinin kırmızı renkte olanı aynı zamanda romantizmin de tüm dünyadaki sembollerinden bir tanesidir. kişiden kişiye değişiklik gösterse bile zeytin, elma ve peynir ile ayrıca vejeteryan olmayanlar için kırmızı et ile tüketilmesi tavsiye edilir. türkiye de şirince, ürgüp, şarköy de yaygındır. gökçeada ve bozcada da rum ev şarapları , mardin de ev yapımı süryani şarapları tadına bakılması gerekli şarap çeşitlerindendir.
biz müslümanlar şarap içmeyiz günah düşüncesinde olan din kardeşlerim için günahını bana yazdırmak suretiyle içebilecekleri bilgisini de aktarmak isterim.
biz müslümanlar şarap içmeyiz günah düşüncesinde olan din kardeşlerim için günahını bana yazdırmak suretiyle içebilecekleri bilgisini de aktarmak isterim.
iyisi için (tursan) üretim yerinden yani ürgüp'ten alınması gereken içki.
Başka şaraplardan tattığı için ayrılmak zorunda kaldığım onu düşündüm;
"Madem içmeyecektin, neden ezdin" diye bağırdım karanlığa,
"Sakin ol abi" dedi arkadaşım.
Oldum.
http://ekspermental.blogs...iler-once-uzum-sonra.html
"Madem içmeyecektin, neden ezdin" diye bağırdım karanlığa,
"Sakin ol abi" dedi arkadaşım.
Oldum.
http://ekspermental.blogs...iler-once-uzum-sonra.html
Kesinlikle çok güzel şey!
yılbaşında tadılması gereken içki.
haram olan şeydir.
çikolata ile içilmeli, yanında birsen tezer'den kadeh kadeh ''boşver'' dinlenmelidir.
içimi en güzel içkidir aslında bir de migreni tetiklemese.
Arapla kafiyelidir.
bi içki.
Yanına en yakışanı vanilyalı dondurmadır.
içmeye bayıldığım. muhabbetin güzel ortağıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar