bugün

Zenginden ev eşyası alıp fakirlere veren bir yarışma.
yanılmıyorsam milletin gözünün içine bakıla bakıla kumar oynanan program.

kumar yasak değilmi lan türkiyede.
Şu anda izlediğim program.

Tip olarak demet evgar'a davranış olarak da demet evgar'ın dizide canlandırdığı karaktere* benzeyen bi kadın yarışıyo eşiyle. Gecemi kararttı, böyle bi iticilik olamaz. Televizyon başına geçtiğime pişman etti vır vır vır vır vır...
bir kızın bir erkeğe(sevgilisi) psikolojik tecavüzü ile devam eden program.

"habil mi kabili, kabil mi habili öldürdü?" sorusunda erkek arkadaşına "cimbom maçı izleyeceğine açıp tarih okusaydın şimdi 2 bin lita kazanırdık" diye çemkirmektedir.

ekleme: kabil öldürmüş.
Garip bi yarışma. Kumar gibi .

Insanlarin ne kadar görgüsüz.olduğunu gösteriyor.
yaklasik 1 saat once sıkıntıdan afallayarak izledigim yarisma tarzi program.
şuanda belki dünyanın en tatlı bebeğinin boy gösterdiği program.
kurmacaysa gayet başarılı olan yarışma programı.

yok gerçekse işte o zaman hayretler içindeyim. insanlar bu kadar gerizekalı olamaz, olmamalı.

ayrıca çok pis yuva yıkar lan bu program.
şuan yayınlanan programda erkeklerin kadınlardan hakkatten oldukça çektiğine şahit olduğum yarışma. allah kimsenin başına insan içinde böyle davranan kadın vermesin inşallah.
Akrabaların birbirini yediği kutsal program.
sunucusunun ağzını burnunu kırmak şart olan programdır. o ne tip adamdır ya. evet.
Senaryosunun pek inandırıcı olmadığı yarışma. beğenemedim, olmamış.
Padişah kılığına giymiş bir adamla birlikte sokakta koşulan yarışmadır.

vatandaşlara sorarak doğru cevap aranıyordur.

ipucu;

-Osmanlı devleti'nin üçüncü padişahıdır

Vatandaşın cevabı:4. murat
an itibariyle atom mu hücre mi küçük tartışmasını hücre daha küçüktür diye sonlandıran üç kadın ile devam eden yarışma. allahuekber wuhuu...
Evleri esyasiz birakan tehlikeli yarisma.
üç kuruş için 1-1ine düşebilecek vasat aile bireylerini bizlere izleterek reyting kasan vasat program.
Kanal d' de yayınlanan ve yarışmacılarının çoğunun cast olduğunu düşündüğüm yarışma programı.
Su an yarismakta olan gamze adli hatun kişisini islak Kızılcık sopasiyla done done dovmek istedigim yarisma.
Kumarın bı baska versıyonu. Memlekette ne kumarbaz varmısta haberımız yokmus. Bır gun "yıgıt bey donum kalsın" nidalarının yukseldıgını duyabılırız...
bu gece yarışan kadın sayesinde her şeyin vıcık vıcık yapmacıktan ibaret olduğunu gözümüze gözümüze sokmuş olan yarışmadır. kadın o kadar abarttı ki annesi bile dayanamayıp güldü bir ara.
soruları oldukça güzel. insanı bilgilendiriyor. yarışmacılar beni pek ilgilendirmiyor.
kaybedilen eşyaların yoksul kişilere verilmesi yarışmanın tek gideridir. Bazen yarışmacılar bile kanalı değiştirttirebilir. Normal insanlar pek katılmıyor bu yarışmaya.
kumardır. her ne kadar fakirlere verilse de kumardır.
Ne zaman denk gelsem birilerinin ağladığını gördüğüm yarışma. Baya bi üzücü şeyler oluyor galiba anlamadım ki
kumar değildir. çünkü hiçbir şekilde o işin gerçek olduğuna inanmıyorum. amk kolay mı lan hadi goltukları alın gidiyoruz diyor adamlar da mal mal bakıyor. bizim millet 5 lira için birbirini siker. vay amk biz de yedik heee.
© copyright 2005 - 2026