bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- bir şeyler söyle4
- ütü13
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- çay içen kız9
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- anın fotoğrafı14
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- duyulan en ilginç isim5
- uludağ sözlük çeteleri9
- oralet içen erkek5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- mutsuz olmak3
- çaya şeker atan erkek5
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- galatasaray6
- galatasaray 3 rennes 33
- kalem4
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- en tehlikeli insan tipleri2
- en boktan on yıl7
- yıkık yazarlar4
- latte içen erkek4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- patates kızartması4
- yerinde dur3
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- erdal beşikçioğlu8
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- ona bir şey söyle13
- rennes2
- gocu bak bi5
- dolma kalem3
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- doa otomatı3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- ayrılık8
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- telefona cevap vermeyen kız3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- borç ve kira olupta iyi olan para7
çoğalmak, neslin devamını sağlamak için birleşmek, cinsel ilişkiye girmek, üretim yapmak, artış göstermek.
neslin devamını sağlamak için yapılan ve daha sonra abartılıp nufus patlamasına sebep olunan durum
ihtiyaçtır.
(bkz: çiftleşmek)
seks dışında anlamsız. bakıyorum milletin çocuğuna, aynı kendisi... babası bu dünyada bir boka yararmış gibi bir de kendini kopyalamış. master'ını da kopyasını da yok etmek lazım bu pezevenklerin.
sevişerek gerçekleşen aksiyon.
hayatın iki temel amacından birisidir.
Dünyada kalıcı olmaya çabalamanın bir yolu.
(bkz: çoğalmak)
benim için varoluş amacı değildir. dünya her geçen gün boka sararken üremek, doğacak çocuğa verilecek en büyük ceza olur. seks yapmanın amacı da üremek olmamalıdır. homoseksüelliği 'üreyemiyorlar' diyerek doğaya aykırı bulmak homofobik zihniyetin ürünüdür. homoseksüelliğin legalleşmesi ve tanınması heteroseksüel nüfusunda bir değişime yol açmayacağı için heteroseksüeller yine diledikleri gibi üreyebilir hatta üç çocuk ve fazlasını da yapabilir. o çok meraklı oldukları insan neslinin devamını da sağlarlar böylece. bu hususta homoseksüel haklarını yok saymak saçmalıktır, adaletsizliktir.
ulan 70 yıllık ömrün var 20-25 yılı gitmiş zaten tek derdin gerçekten insanoğlunun sen toprak olduktan sonra nasıl ilerleyeceği mi ? siktirin oradan ya. lütfen üremeyi bir maharetmiş gibi lanse etmeyin. sizin üredikleriniz bugün bu dünyayı çekilemez hale getirenler zaten.
ulan 70 yıllık ömrün var 20-25 yılı gitmiş zaten tek derdin gerçekten insanoğlunun sen toprak olduktan sonra nasıl ilerleyeceği mi ? siktirin oradan ya. lütfen üremeyi bir maharetmiş gibi lanse etmeyin. sizin üredikleriniz bugün bu dünyayı çekilemez hale getirenler zaten.
kendini beğenmişliğin en uç biçimi.
insanlarda cima yoluyla gerçekleşir.
Çoğalma. Sen çoğalma.
insanlar neden bu kadar çok üremek istiyor anlamıyorum.
Canlıların ölümsüz olmak için takip ettiği yoldur.
insana dair en ironik durumlardan biridir aslında. Eğer bir ergen değilseniz, hepiniz çektiğiniz sıkıntıları, dertleri ve tasaları biliyorsunuz. Bir eliniz yağda diğer eliniz balda bile olsa psikolojik olarak yine yüzde yüz mutlu olamıyorsunuz. Yani kral gibi yaşasanız bile gerçekten çok mutlu olduğunuz günlerin sayısı üç dört haftayı geçmez. O yüzden hepiniz çektiğiniz sıkıntıları ve dertleri bildiğiniz halde, bir başkasını neden buna maruz bırakıyorsunuz. Sen biliyorsun çektiğin sıkıntıları... Trilyonluk adam olsan yine mükemmel olmuyor. Neden bir başkasına bunu yapasın ? Üremek iyi bir şey değildir ama sevişmek güzeldir. Bol bol sevişin ama bir başkasını, imkanlarınız bol olsa bile bu hayata mecbur etmeyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar