bugün

manisa da yasayan sayisal öğrencilere uygun fiyata verebilecegimdir evet . azcik bir boslugum var onu değerlendirebiliriz. iyi öğrencilere çok daha uygun hatta duruma gore ücretsiz yardim etmek isterim .

calisin çocuklar hedefleriniz icin.
Yanıma geldi oturdu bugün troll herif, üzerindeki sigara kokusu yüzünden anlamadığım dersi yine anlamadım.

Ben mi malım diye sorduran olay, evet galiba malım. Matematiği anlamıyorum, kolaylaştırıyor yine anlamıyorum.
Bir ara saati 30 teleye ing veriyordum. Bazı öğrenciler için gelir kapısı evet.
evde bayan hoca tarafından verileni makbuldür.
Söylenene göre çok kazıkmış. 1 saat için 100-150 lira alınır mı yahu. Ne öğreticen 1 saatte 150 liralık.
Bu sene vermeye başladığımdır. Ucuza verdiğimden midir bilinmez öğrencilerim ve aileleri hep memnun kaldılar benden.
sadece çok parası olanları değil, eğitime, müziğe gönül vermiş insanları da düşünenler varmış meğer; music online beta sürümünde olduğu için 2 defa ücretsiz ders yaptım, umarım talep arttıkça tanıtım ve grup derslerini ihmal etmezler.
Türk Dili ve edebiyatı, Türkçe, Osmanlıca, diksiyon branşlarında özel ders verilir.
teknik olarak bıçak kullanımı, doğrama teknikleri, pişirme teknikleri,

branş olarak pizza, taze makarna, çin mutfağı dersleri verilir.

ücretsiz, yeter ki herkes güzel yemek yesin.
Benim vermiş olduğum şey. Ama paramı vermediler. Gene de Benim için sıkıntı yok çünkü ders arasında evin annesinin getirdiği gün tabağını ve çayı hüplettiğim için gayet emeğimin karşılığını almış hissediyorum.
1 e 1 derslere denir. konunun daha iyi anlaşılmasına sebebiyet verir.
ama gerek duymadım hiç.
para tuzağıdır.
Çok bahalıdır.

Enayiliktir.

Youtube'da Her şey var.

Beleş
bana hep göztepe'yi hatırlatır.
© copyright 2005 - 2026