bugün
- barok mimari29
- soyadını bilmiyorum adı tuğba13
- 40 bin afgan vatandaşa tc vatandaşlığı verilmesi11
- 1959 öncesi şampiyonluklar22
- eski sevgilinin başkasıyla seviştiğini bilmek12
- evlenilmeyecek kadın tipleri10
- fenerbahçe13
- sigma olomouc liverpool hagi14
- milas1620
- zalbert ramstein21
- melih gökçeğin aboubakar paylaşımı30
- ingiliz nenelerin seks için gambiya'ya gitmesi18
- bizim esed'i yenmek gibi derdimiz yok19
- şu altı kadınla evlenmeyin8
- 18 ağustos 2022 austria wien fenerbahçe maçı16
- chp liler insan içine nasıl çıkıyor10
- bir mhp linin chp'ye geçmesi16
- chp17
- recep tayyip erdoğan19
- gökçeğin beşiktaşlı aboubakar'ı pkk'ya öldürtmesi10
- gozlerinmeyhanesiisbac k13
- sözlüğün en seksi kadınına müzik yapmam9
- yazarların kendilerini ait hissettikleri tr şehri19
- anın görüntüsü21
- yeşil pasaport için dil sınavı şartı getirilsin8
- yazarların konuşabildikleri diller12
- fenerbahçe'nin jesus ile gümbür gümbür gelmesi10
- kanatlarim varr ruhumda29
- adana demirspor9
- süresi geçmiş pasaport8
- sözlük erkeklerine bir soru12
- para var huzur yok12
- gökten indiği sanılan kitaplar8
- 85 yaşındaki fransız emile'nin müslüman olması13
- bacakları güzel olan kadınlar9
- arkadaşlar bi bakar mısınız10
- alex vs hagi20
- ingilizce bilmekle övünmek8
- erdoğan türkiyeye yetmiyor bütün dünyayı yönetiyor28
- yapılmaması gereken şeyler14
- kadınlar neden uzun saçlıdır20
- karısının vajinasına tüfekle ateş eden adam13
- en nefret edilen yazarlar18
- gecenin şarkısı15
- kendinden çirkin sevgili edinmek9
- kadın kuaförü9
- istanbul daki birbirine benzeyen semtler8
- yazarlar nereli19
- islamda kadının okuması günah olması11
- sözlük acil bakın çok önemli14

entry'ler (133)
Gelmesi gerekiyor artık. Enflasyonu nereye kadar inkar edeceğiz. En büyük paramız 200 lira en büyük dolar ve en büyük euro karasında çok ama çok geride kaldı.
evlenilecek erkekler ortamlarda takılmıyor demek ki. işinde gücünde adamlara bakın daha çok.
Eğer bireyde ciddi bir nitelik artışı olacaksa kesinlikle verilir. En güzel yatırım kişinin kendine ve sevdiklerine yaptığı yatırımdır. Ancak bu tür yatırımların en büyük riski paranın boşuna gitmesidir. Yani eğitim setini alıp da uygulamamak en muhtemel risk olarak karşında durmaktadır.
Ukrayna'nın yanında durmamız gereken savaş. Askeri olarak dahil olamayız elbette ama siyasi olarak dengeyi gözeterek Ukrayna için yapabileceklerimizi yapmalıyız.
Kendisinden seçmeli ders olan comparative family law dersini alıp almama konusunda kararsız kaldığım hoca.
Konut kullanımlarına zam olmamış. Halkın çoğu konularda yaşıyor ama halkın çoğu fabrika sahibi değil diye düşünülmüş.
Sanki o fabrikalarda üretilenleri bu halk almıyor. Maliyetler doğrudan ürünlere girecek. Petrol ürünleri döviz endeksli artıyor. Petrol ürünü kullanmayan hiçbir sektör bulunmuyor. Bu da dolardan etkilenmemenin mümkün olmamasının örneklerinden biri.
Sanki o fabrikalarda üretilenleri bu halk almıyor. Maliyetler doğrudan ürünlere girecek. Petrol ürünleri döviz endeksli artıyor. Petrol ürünü kullanmayan hiçbir sektör bulunmuyor. Bu da dolardan etkilenmemenin mümkün olmamasının örneklerinden biri.
Gerçekten var böyle bir şey. Bu durumda iki ihtimal var. insanların çoğu gerçekleri göremiyor ya da insanların çoğu gerçeği görüyor ve bu gerçeğin başkası tarafından ifade edilmesinden hoşlanmıyor.
2011 ve 2015 genel seçimlerindeki verilere bakarsak her 2 yetişkinden biridir.
Zırva bile denmeyecek genelleme. Başı açık kadın dediği ülkedeki kadınların yarısı, dünyadaki kadınların yüzde 90'ı.
Tarihin en büyük yancısıydı. Sempatik tavırları olan bir adamdı. Toprağı bol olsun.
Doğrusu için (bkz: istanbul büyükşehir belediyesi)
Yapılması gerekendir. Kimse hırsız dövdün diye size bir dava açmaz. Adamı sakatlamayın ve kalıcı bir iz bırakmayın yeter.
Mevzunun detaylarına hakim değilim ama hukuka uygun yürütmek lazım bu işleri. Hukuken kapatılması için dayanak varsa kapatılabilir. Bu durum bütün partiler için geçerlidir.
Basit ve düşük maliyetli olduğu kadar lezzetli de olan yiyecek. Sağlık açısından kendisi hakkında olumlu konuşamayacağım maalesef.
(bkz: Malumun ilanı)
Günümüzde herkes kendi istediği doğrultuda bir Atatürk yaratıyor. Kurucu liderlerin algılanış şekli neredeyse her yerde böyledir. Bu nedenle Atatürk'ün olduğundan farklı yorumlanması da anormal gelmiyor bana.
Günümüzde herkes kendi istediği doğrultuda bir Atatürk yaratıyor. Kurucu liderlerin algılanış şekli neredeyse her yerde böyledir. Bu nedenle Atatürk'ün olduğundan farklı yorumlanması da anormal gelmiyor bana.
Kimin ne sevip ne sevmeyeceği ile ilgili ahkam kesmeyeceğim ama bizim toplumumuzun Osmanlı'yı tanımadığı bir gerçek. Siyasi çizelgenin her iki tarafında da genel geçer bilgiler mevcut.
Belki de artmıyor sadece daha görünür oluyordur. Bu grubun biraz daha aktivist olması bunda etkilidir diye düşünüyorum.
Devlet idaresi inatla yürümez. Bu işlerin daha akılcı bir zeminde tartışılması gerekir.
bu derste başarılı olanların görsel yönleri oldukça gelişmiştir. Ben üç boyutlu düşünceyi kafamda iyi canlandıramadığım için zar zor anca geçmiştim.
Belediyelerde ne maaşlar verildiğini bilseniz vergilerin nereye gittiğini daha iyi anlarsınız. Çoğu belediyede ilkokul mezunu odacı bile bu rakamdan daha iyi alıyor artık.