bugün
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması14
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- anın görüntüsü9
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı26
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (273)
iğrençsiniz hepinizden bıktım keşke hemen dünyanın sonu gelse.
Basen sessizlik de bir cevap olabilir.
Sevgi ve saygı.
Kulağa çok banal gibi gelebilir ama insanlığın en büyük sorunları ya sevgisizlikten ya da saygısızlıktan oluyor.
Kulağa çok banal gibi gelebilir ama insanlığın en büyük sorunları ya sevgisizlikten ya da saygısızlıktan oluyor.
Eski resimlerine bakıp sana hakaret ediyorum.
Resimlerini silemiyorum. Suratını Görünce sinirlenmekten de kendimi alamıyorum ama. Aptal. Hala beraber olabilirdik.“Biz” olabilirdik. Gerizekalı. Acaba Bir gün seni unutur muyum tamamiyle? Resimlerini telefonumdan silebilecek kadar? Aklıma geldiğinde sana hakaret etmeyecek kadar silebilir miyim seni kalbimden?
Salak.
Henüz değil.
Resimlerini silemiyorum. Suratını Görünce sinirlenmekten de kendimi alamıyorum ama. Aptal. Hala beraber olabilirdik.“Biz” olabilirdik. Gerizekalı. Acaba Bir gün seni unutur muyum tamamiyle? Resimlerini telefonumdan silebilecek kadar? Aklıma geldiğinde sana hakaret etmeyecek kadar silebilir miyim seni kalbimden?
Salak.
Henüz değil.
Akşam akşam üzen bir durumdur. Tek hayalim tatlı bir sevgilimle beraber oyun oynamaktı heycanlı heycanlı ekrana bakıp tuşlara basabilirdik gülebilirdik yüksek skor yapmaya çalışırken çığlık atıp ya niye şöyle yapmıyosun diye birbirimize kızabilirdik tatlış tatlış...
Ama bu hayalim gerçekleşmedi sözlük:( bunun belki de gelecekte hiçbirzaman gerçekleşmeyecek olması beni efkarlandırdı.
“Biz”i hayal ettiğim coop oyunların tek oyunculu modlarını inceler oldum.hayallerimden vazgeçtim ben sözlük, mutluluğu soloda arıyorum artık...
Ama bu hayalim gerçekleşmedi sözlük:( bunun belki de gelecekte hiçbirzaman gerçekleşmeyecek olması beni efkarlandırdı.
“Biz”i hayal ettiğim coop oyunların tek oyunculu modlarını inceler oldum.hayallerimden vazgeçtim ben sözlük, mutluluğu soloda arıyorum artık...
Kakalamaya çalışıyolar sakın kanma bunlara bence.
Bok gibi bir sozluk bence. Uludag savunuculari varsa durmasin eksilesin bu platformun boksalligi degistirmez.
Cok da umrumda olmayan dusuncedir artik ne aska inancim kaldi ne de insanliga inancim kaldi. Boyle seyler dusunmuyorum artik evlilik falan.
Buna enayilik diyen insan çok saçmalıyor bence insan sevdiği birisi için her türlü yolu gidebilir bu çok güzel bir histir. illa kız olmasına gerek de yok sevilen, kalbinizde özel bir yeri olan her insan için her türlü yol gidilir.
Bugün üzgünüm sözlük. Canım sıkkın. Bir hayalim vardı. Yılmadan çalıştım çabaladım günlerce gecelerce. Ve başardım. inanabiliyor musun sözlük? Çok da zor birşeydi imkansıza yakın birşeydi ve ben başardım.
Sonra oh dedim tamam dedim.
Sonunda oldu dedim.
Ama olmamış. Gene beğendirtemedim kendimi. Zaten bu senin görevindi dediler. Ne var yani dediler.
Canım sıkkın sözlük. Gözüm falan doldu. Yıldızlara baktım. Tüm hevesim kaçtı.
Sonra oh dedim tamam dedim.
Sonunda oldu dedim.
Ama olmamış. Gene beğendirtemedim kendimi. Zaten bu senin görevindi dediler. Ne var yani dediler.
Canım sıkkın sözlük. Gözüm falan doldu. Yıldızlara baktım. Tüm hevesim kaçtı.
Ben olduğumu umduğum önerme. Ama sanırım değilmiş. Yani değilsin dediler. Hoş onların söylemesiyle değil sonuçta. Ama insan üzülüyor. Ne bileyim.
Gözlerimi doldurup pufun üstüne oturup gece vakti yıldızlı gökyüzüne bakmak. Yıldızlı dediysem çok da değil aslında bi tane görebildim hep ışıklar yüzünden. Kutup yıldızı mı o acaba o parlak olan. Heralde kutup yıldızı bence öyle.
Kazanan insanları görünce heveslendiğim şey. Ne güzel spora yönelmişler aileleri desteklemiş. Bakıyorum hepsinin ailesi ne kadar güzel. insan biraz üzülüyo. Sonra geçiyo ama
Acilen lütfen bulmama yardım edin denilendir!
Şimdi bir kelime yada kelime tamlaması vardı ama bir türlü hatırlayamadım dilimin ucunda ama bulamıyorum kafayı yiycem.
Şu anlamlara geliyordu; sahte samimiyet gösteren, yüzüne gülen arkandan iş çeviren, yapmacık
Lütfen mesaj atın bana yardım edin !
Şimdi bir kelime yada kelime tamlaması vardı ama bir türlü hatırlayamadım dilimin ucunda ama bulamıyorum kafayı yiycem.
Şu anlamlara geliyordu; sahte samimiyet gösteren, yüzüne gülen arkandan iş çeviren, yapmacık
Lütfen mesaj atın bana yardım edin !
Alfa çekiciliğine sahip youtuberlardır. Özgüvenlerini göbeklerinde depolarlar, buyüzden özgüven seviyesi oldukça yüksektir.
Hemen her konuda bir fikirlerinin oluşu ve çok fazla konuşmasıyla selam bu sürünün alfası benim der. Pek çok genç kızın hayallerini süsler ancak ulaşılmaları çok zordur ve talepleri birhayli fazladır. Her yıl binlerce genç kızımız şişko youtuberlara platonik aşk beslerken sadece birkaç tanesi aşkına karşılık alabilmektedir.
Hemen her konuda bir fikirlerinin oluşu ve çok fazla konuşmasıyla selam bu sürünün alfası benim der. Pek çok genç kızın hayallerini süsler ancak ulaşılmaları çok zordur ve talepleri birhayli fazladır. Her yıl binlerce genç kızımız şişko youtuberlara platonik aşk beslerken sadece birkaç tanesi aşkına karşılık alabilmektedir.
Bazen insanlar bitişik yazarlar birşey derler bazen de bişey derler bazen de her şey derl.. ay yok herşeyi bitişik yazmayan net ayıdır. Ama bişey denebilir bence olabilir böyle ufak şeyler büyütülmemelidir.
Patrick süskind diye bir yazar vardı güvercin diye kitabı vardı. Adamın odasına güvercin giriyordu sonra adamın hayatı kayıyordu güvercin yüzünden.
Peki bu neden şimdi aklıma geldi? Benim de bu sabah odama güvercin girdi sözlük çok heycanlandım ama sana anlatamam. Beni uyuyor sanıp bi girdi odaya pat pat şaşkın şaşkın yürüyor odada. Ay bir hoşuma gitti. Dedim kanıtım olsun resmini çekeyim. Ben doğrulunca bakıştık pat pat yürüyüp geri gitti. Neyse artık zihnimde hatırası. *
Kitaba dönecek olursak, o ne mal kitaptı ya bi güvercinden o kadar korkulur mu be adam yok gözümü oyar yok kulağımı kapar diye korkudan kalp krizi geçirdi. Az erkek ol be. Gavur erkekler böyle kız gibidir ne varsa türk erkeğinde var.
Peki bu neden şimdi aklıma geldi? Benim de bu sabah odama güvercin girdi sözlük çok heycanlandım ama sana anlatamam. Beni uyuyor sanıp bi girdi odaya pat pat şaşkın şaşkın yürüyor odada. Ay bir hoşuma gitti. Dedim kanıtım olsun resmini çekeyim. Ben doğrulunca bakıştık pat pat yürüyüp geri gitti. Neyse artık zihnimde hatırası. *
Kitaba dönecek olursak, o ne mal kitaptı ya bi güvercinden o kadar korkulur mu be adam yok gözümü oyar yok kulağımı kapar diye korkudan kalp krizi geçirdi. Az erkek ol be. Gavur erkekler böyle kız gibidir ne varsa türk erkeğinde var.
Çay içelim mi?
Çok hoş bence oldukça romantiktir. Sevdiğin insanla çay içmek demek uzunca bir süre karşılıklı oturup sohbet ediceksiniz demek. Ne o çay biter ne muhabbet biter insan dünyalar kadar mutlu olur. Daha romantik bir teklif düşünemiyorum.
Çok hoş bence oldukça romantiktir. Sevdiğin insanla çay içmek demek uzunca bir süre karşılıklı oturup sohbet ediceksiniz demek. Ne o çay biter ne muhabbet biter insan dünyalar kadar mutlu olur. Daha romantik bir teklif düşünemiyorum.
Bitane film. Şimdi ben anlatayım boşu boşuna izlemeyin.
Bitane adam var tarlasını oymuşlar adamın. Adam diyor yav bu nimettir neden oydunuz heder ettiniz! Diyorlar sakin ol peder uzaylılar yaptı. Adam Peder deme bana lan diye atarlanıyor. Az sakin koçum. Sonra bu böyle her şeye sinirleniyor diye çocukları da kardeşi de cephe alıyorlar buna. Adam ne dese tersini yapıyorlar. Adam uzaylı yalan diyor bunlar gerçek diyor. Adam e gerçekse ölürüz oğlum diyor bunlar yok dosttur diyor. Adam göle gidelim diyor bunlar yok gelmem diyor.
Sonracıma Bunlar o evde kalıyor mu, o uzaylı geliyor mu. Al işte. Eyvah hepimiz ölecez napsak napsak derken uzaylının üstüne su dökerek eritiyor adam. çocuklarını da kurtarıyor. en sonda da vay be karım boşuna ölmemiş hepsi bugün içinmiş deyip geri dindar olup evet artık bana peder diyebilirsiniz diyor.
Özetle bi pederin imansızlıktan imanlılığa gidişi. Uzaylı filmi değil yani.
Bitane adam var tarlasını oymuşlar adamın. Adam diyor yav bu nimettir neden oydunuz heder ettiniz! Diyorlar sakin ol peder uzaylılar yaptı. Adam Peder deme bana lan diye atarlanıyor. Az sakin koçum. Sonra bu böyle her şeye sinirleniyor diye çocukları da kardeşi de cephe alıyorlar buna. Adam ne dese tersini yapıyorlar. Adam uzaylı yalan diyor bunlar gerçek diyor. Adam e gerçekse ölürüz oğlum diyor bunlar yok dosttur diyor. Adam göle gidelim diyor bunlar yok gelmem diyor.
Sonracıma Bunlar o evde kalıyor mu, o uzaylı geliyor mu. Al işte. Eyvah hepimiz ölecez napsak napsak derken uzaylının üstüne su dökerek eritiyor adam. çocuklarını da kurtarıyor. en sonda da vay be karım boşuna ölmemiş hepsi bugün içinmiş deyip geri dindar olup evet artık bana peder diyebilirsiniz diyor.
Özetle bi pederin imansızlıktan imanlılığa gidişi. Uzaylı filmi değil yani.
Aa kötü kötü bir haber bu çok üzüldüm yazık cidden. Birilerinin kafası kanamış hatta. Kötü bişey kafa kanaması. Kızdım.
Ama birşey söylemek istiyorum ben birtane suriyeli tanımıştım o çok iyi birisiydi gerçekten. Küfür ederken o çok iyi olan kişi hariç deyin. Çünkü allah biliyor ya şimdi onun iyi biri olduğunu, ona da küfür ederseniz günahtan sayılabilir. Uyarmak istedim sadece.
Edit: arkadaşlar bunun neyini eksiliyosunuz? Bakın daha iyi anlatayım; sizin için bir sövme cümlesi örneği hazırladım.
“Allah belasını versin şerefsiz oç suriyeliler ülkenin anasını ağlattınız s.gidin ülkenize (o çok iyi kalpli olan suriyeli hariç)”
Ama birşey söylemek istiyorum ben birtane suriyeli tanımıştım o çok iyi birisiydi gerçekten. Küfür ederken o çok iyi olan kişi hariç deyin. Çünkü allah biliyor ya şimdi onun iyi biri olduğunu, ona da küfür ederseniz günahtan sayılabilir. Uyarmak istedim sadece.
Edit: arkadaşlar bunun neyini eksiliyosunuz? Bakın daha iyi anlatayım; sizin için bir sövme cümlesi örneği hazırladım.
“Allah belasını versin şerefsiz oç suriyeliler ülkenin anasını ağlattınız s.gidin ülkenize (o çok iyi kalpli olan suriyeli hariç)”