bugün
- çocuğa yabancı isimler vermek5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi3
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- ona bir şey söyle19
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- 2026 dünya kupası8
- hep kendini suçlamak12
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- winamp msn messenger half life windows 984
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- yeni biriyle tanışmak5
- arkadaşlar bakar mısınız10
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- futbol11
- havalar da ısındı9
- hangi manifest kızısın10
- mısır2
- belçika2
- hazır mantı6
- yalnız yaşamak12
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- güne bir şarkı bırak6
- allah2
- yks'ye öylesine girmek2
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- sigarayı tersten yakmak4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- araplaşmış türkler3
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- türkçe ezana kuduran türk3
- ergenlikten kişilik analizi2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- devlet bahçeli4
- götü büyük kadın3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
geometrinin hayvan zor oldugu oss'dir. hele analitikte zaman yetmezligi nedeniyle kalem oynatilmamistir. bu sinavda felsefe full dogru, tarih ve cografya'da 3'er yanlis, turkceden 41.5, matematikten de 40 net biraktiysaniz marmara hukuk'a girmissiniz demektir. fen yapmaya gerek yok.
geometride iki köy arasındaki minimum mesafenin bir koni üzerinden sorulduğu bir soruyu içeren sınavdır. koniyi açıp çizgiyi çekip ahanda buldum dediydim de, yanlış çizgi çektiğim için yanlış yaptıydım. koninin etrafını dolaştıydım, oysaki yarısını alacaktım. bak hatırladım da hüzünlendim be sözlük.
Puan sistematiğinin değişmeden önceki yapılan som sınav. 180 soru vardı, hem fenciler hem de tm ciler bütün soruları yapmakla mükellefti. Doğal olarak fenciler, tm cilere göre daha avantajlı idi. Özellikle eşit ağırlıkla öğrenci alan iktisat ve işletme gibi alanları bu nedenle, tm mezunlarından çok, fen mezunları doldurmuştu. Geriye kala kala tm cilerin girebileceği adam gibi tek bölüm olarak "hukuk" kalıyordu.
benim de girdiğim öss idi ayrıca. kanımca özellikle matematik, kimya ve fizik bölümleri oldukça kolaydı ki bu sayede iyi bir puan yapmıştım. %1 lik bölüme girebilecek bir puan almıştım. bu da böyle bir anımdır.
(bkz: 2002 dünya kupası)
benim de girdiğim öss idi ayrıca. kanımca özellikle matematik, kimya ve fizik bölümleri oldukça kolaydı ki bu sayede iyi bir puan yapmıştım. %1 lik bölüme girebilecek bir puan almıştım. bu da böyle bir anımdır.
(bkz: 2002 dünya kupası)
sözelci olan sadaeke'nin 8 matematik 12 fen neti çıkarttığı sınavdır. çok kolay olduğunu düşünmüştüm ama meğer olay bendeymiş. sonra ve elini istanbul üniversitesi iletişim fakültesi-radyo televizyon ve sinema.
uluslararası ilişkiler bölümü 2 yıl önce eşit ağırlık puanına dönüştürülmeseydi şimdi ne'gzel mülkiye mezunu olacaktım.
uluslararası ilişkiler bölümü 2 yıl önce eşit ağırlık puanına dönüştürülmeseydi şimdi ne'gzel mülkiye mezunu olacaktım.
matematiğin genel manada kastığı sınavdı.Tıp fakultesine girebilmek için ilk 5000de olunması gereken sınavdı.
ben 6.sınıfta okurken yapılan unıversıte sınavıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar