bugün

/24
aklı varsa kenan imirzalıoğlu'nu örnek alarak oyunculuğunu geliştirir. fiziği de iyi.
Televizyonda her gördükleri eli yüzü düzgün erkeğe aşık olan kız çocuklarının yeni gözdesi beyefendi görünümlü playboy.
her ne kadar oyunculuk yeteneği olmasa da , karakteriyle , saygılı duruşuyla efendi ve yakışıklı adam .
kendisinden 13 yaş büyük medyapım çalışanı esmer, bence gayet şirin * bir kadınla beraber olan manken-oyuncu. her yerde tarif ettiği beğendiği kadın özellikleri de sevgilisinin özellikleri, kimse üstüne alınmasın *
1.90 boyunda olduğu söylenen şahıs.
insan değil.yemin ediyorum.söyleyeceklerim bu kadar.
Yakışıklı ama saçma konuşmalar yapabilen Best Model 2010 birincisidir.
insanmisin sen cagatay ya, benim olman icin neler yapmazdim inan, bayiliyorum sanaa.. hele o gülümsemen yokmu, o genis omuzlarin, 1,90 boyun, hele hele o efendiligin, beni benden aliyor inan.

not: kahretsin, tipik ergen kizlar gibi yazmisim, ama vallahi ölüp bitiyorum yaa
bebek poposu suratlı. ferihayla beraber prima reklamı gibi oluyorlar.
allam herkese böyle bir erkek nasip etsin. yakışıklı çekici karizmatik. bir ajdar değil tabi ama.
2 gündür rüyamda gördüğüm ve bana hayaller kurdurtan erkek güzeli. bariz güzel lan bu adam. insanı yoldan çıkartacak derecede de güzel bakıyor. sinirlendiğinde daha da seviyorum kendisini. ferihayı izleme sebebimdir.

edit: neyini eksiliyorsunuz lan bunun? kıskanç piçler.
oyunculuğun o sundan anlamıyor. yumurta gibi parlak bir eleman.
Modellikten sonra götü,göbeği salmıştır.
kıvanç tatlıtuğ, kenan imirzalı abilerinin peşinden son hız gelen genç yakışıklı oyuncu.
başarılar efendim.
allah kendisine yardım etsin, sabır versin. amen.

https://www.facebook.com/photo.php?v=205069779578739
çok da yakışıklı değildir. kenan imirzalıoğlu ve kıvanç tatlıtuğ'un yanına yaklaşamaz.
ergen kızlarımızın gönlünde yatan erkek.
sevgilisine bakarak sadece ergen kızların değil ablası yaşındaki bayanların bile ilgisini çeken erkek. tip olarak hoş denilebilir.
Diziyi her izleyişimden sonra hüzünlenmeme ve Hazal Kaya'yı kıskanmama neden olan müthiş insan.
bir ayıya nasip olacak armuttur kendisi.
fanlarinin cogunu ilkokul ve lise ogrencilerinin olusturdugu oyuncu.
adını feriha koydum'da gördüm kendisini. liseli bir akrabam söyledi, geçen senenin türkiye'nin en yakışıklısı seçilmiş.

gördüm ama bıngıl bıngıl sallanan göğüs yağlarıyla. lan sen 1 yıl önce türkiye yakışıklısı seçilmişsin. utanır insan kendini bu kadar salmaktan.

hayranlarına yaptığın bir saygısızlıktır bu.
2010 best model birincisiymiş. 90 lı olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.
zamane ergen kızlarının hastası olduğu genç bey. o kadar abartmışlar ki bugün facebook'da durumuna aynen şöyle yazmış br ergenimiz " pardon ama ' çağatayın yanına gidenin götü kalkmıyor ' evet bende gittim gördüm bunu daha iyi anladım . sete gidenler o heycanla yazıyor o durumları . bende yazmıstım kaldırdım . çok üzgünüm . hepinizden çok özür dilerim . i̇nsallah sizde gidersiniz.. "
kız arkadaşımın geçenlerde beğendiğini ağzından kaçırdığı herif. o gün bugündür nefret ederim bundan ve feriha'dan.
© copyright 2005 - 2026