bugün

/61
yazar olacağım ben diye başlayan bir işin daha başında çaylaklıkla tanımlanlaştırılmak.
uluduğ sözlüğe yeni kayıt olmuş ve henüz yazarlığı onaylanmamış kişinin rütbesidir.
Bi süre için (bkz: bizimla değilsin).
Uludağ sözlüğe yeni başlayanların, ceza alarak yazarlığı alınan kişilerin gördüğü yazı. (bkz: acı gerçekler)
Sözlükte aktif bir döneminize denk gelirse sinir bozucu bildirim. Yok zaten ayda yıl bir girdiğiniz soğuma dönemindeyseniz anlamsızlaşıyor.
bir an önce yazar olsam da kurtulsam dememe sebep olan durum. çok kötü çok.
beni özgür bırakın artık. içimde bastıramadığım bir yazma isteği mevcut.
Şebnem Ferah'ın "tam zevkine varmışken birden yere düştün mü ?" cümlesine tanım olarak gösterilebilir.
içinde bulunmayı kimsenin kabullenemediği ezici bi o kadarda küçük düşürücü ithamların kafamızın içine içine sokulduğu durumun adı..
Her üyenin bir dönüm noktası.
6. sınıftayken, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin yakıştırmış olduğu sıfat. Çömez ve usta şeklinde devam etmektedir.
şu an içinde bulunduğum durum. (bkz: üşüdüm aç şu kapıyı)
yazarlığın en alt kademesidir ama zamanla yükselerek başarılı bir yazar olabilirsiniz belki .
üniversitedeki ilk günümle şuan ki durum arasında pek fark yok diyebilirim.
kendinize 'şimdi ben görünmez miyim?' şeklinde sorular sormanıza neden olabilecek sözcüktür.
küfürden daha çok etki yapan sıfatlar vardır. bu da öyle bir şey işte...
Kurallara uyulduğu ve gerekli entry girildiği sürece çabuk atlatılabilecek ünvandır.
bir büyüğünüzün sizi görmese de duymasa da hep sizi izliyor ve size kızacağını hissettiğiniz yaş dönemi.
Üye girişi yapıp sevinç naraları atarken; bir anda görüş alanımı kuşatıp bana karışık duygular yaşatan itham. Saniyelik bir sinir, ''Ne demek çaylak?'' ; akabinde ne zamandır okuduğum ve yazılan her yorumu, her yorum yapanı kıskandığımı aklıma getirip ''Çaylak'' da olsam bana artık sözlük sınırlarına girdiğimi hissettiren, kolayca kabullendiğim yakıştırma.
hep bi araya kaynama zorunda olan. Başlangıç noktasında bulunan. Halk dilinde daha yaygın bir biçimde ' çömez ' .
aslında hiç de memnun olunmaması bir durum. Takan yok eden yok binevi barda filmindeki Çırak misali...
hayattan bir kez daha dışlandığımızın kanıtı .
hevesli hevesli yazıp yalnızca moderatörler tarafından görüldüğü öğrenildiğinde hayal kırıklığı yaşatan durum.
çaylaklık yüzü görmemiş kodaman moderasyonun yeni yetme suserleri ezme amaçlı kullandığı tek kelimeli cümlecik.

(bkz: aynısı senin anana bacına yapılsa)
insan tek bu çaylak ifadesi yüzünden, sözlük olayından soğuyacak gibi geliyor. Ama askerdeki alt devre muamelesinden iyidir, en azından aylarca er-erbaş tuvaleti temizlemiyorsun.
© copyright 2005 - 2026