bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz26
- islamda namaz yoktur7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- benkimki9
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- kırmızı tuborg2
- gocu29
- hamas2
- türkiye8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- motorin2
- 0 0 716
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- yaşar dinleyen erkek8
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- anın fotoğrafı6
- humus3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- avm gezme kültürü7
- tuğralı doblo3
- gocu kaç yaşında7
- seyyid kutub4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- beşiktaş9
- günün en güzel kızı3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- kahvaltı9
- dedem abdülhamid gah gah2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı5
- güne bir şarkı bırak5
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- sevilmek3
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
entry'ler (46)
mervelere gidiyorum deyip vermelere giden tür. *
amaç kaynatmak isteyen herkes özelden numara atabilirler. ( sapıklık yok !)
s3 sezonunu kapatacak olan model.
yemin ederimki hayatımda senden başkası yok.
(bkz: dünyanın en çok söylenen fakat gerçekliği genellikle olmayan cümle)
(bkz: dünyanın en çok söylenen fakat gerçekliği genellikle olmayan cümle)
kedilerin bayramı.
bir dostun köpekliğinden iyidir. En azından köpek sahibine ihanet etmez ve onu terketmez.
kendi yazdığım bi yazıdır okuyun lütfen. (bkz: #18365589)
Anneler gönüllerimizin unutulmayan, bizi asla terketmeyen, yıllardır hep yanımızda duran, eve geç geldiğimizde bizi merak eden dünyada hiçbir kızın hiçbir kişinin onun yerine geçemeyeceği, en güzel, en özel sevgililerdir. Bugünde dünyanın en özel kişisine annenize hediye almayı unutmayın.
Kendi annem başta olmak üzere bütün annelerin sevgililer gününü kutlarım...
Kendi annem başta olmak üzere bütün annelerin sevgililer gününü kutlarım...
her şeyi kafaya takmak değilde kafayı her şeye takmak... ilginç...
eğer karne notları kötüyse;
baba: bu notlar nee !?
çocuk: ama baba ikinci döneme düzeltc..
baba: komşunun oğlu falan filan varya takdir belgesi almış senin notlarına bak adam olmaz senden !
çocuk:..... (halı desenlerini inceleme aşaması)
baba: bu notlar nee !?
çocuk: ama baba ikinci döneme düzeltc..
baba: komşunun oğlu falan filan varya takdir belgesi almış senin notlarına bak adam olmaz senden !
çocuk:..... (halı desenlerini inceleme aşaması)
adı üstünde sanalsınızdır. iki taraftan biri bunun farkına varır ve gerçeğe yönelir. Yanındakiker onun için daha önemlidir. Çünkü yanındakilere dokunabiliyor, görebiliyor vb. olması tarafın aldatma sebebidir.
Edit:lütfen bunu da okuyunuz (bkz: sanal aşk/#18365589)
Edit:lütfen bunu da okuyunuz (bkz: sanal aşk/#18365589)
iddaa kuponunun tutması.
dünyada annen dışında kimseye güvenmiyeceksin.
3 şubatta doğduğum için ben de kova burcuyum unutmayın beni de.
aldatılmak erkek için en büyük ihanettir. Ve en acı olan şey de budur bence.
kesinlikle bu hataya düşmemenizi öneririm.
Günümüzde facebook, twetter ve benzeri sosyal ortamların artmasıyla büyüyen bir hastalıktır. Çareniz yoktur, ona dokunamıyorsunuz, onu göremiyorsunuz, belki de sadece sesini duyuyorsunuz. Ellerini tutamayıp gözlerne bakamıyosunuz. Tüm bunları beyninizde canlandırıyorsunuz. Size bağlı kaldığını kabulleniyorsunuz ve öyle umuyorsunuz. onun hayatında sizden başkası olmadığını sanıyorsunuz. Ondan da size sadık kalmasını bekliyorsunuz. Fakat acı bir gerçek; yanılıyorsunuz...
Edit: Ben tüm bu aacıları içime çekmiş olarak anlatıyorum. Bundan bir sene önce başlayan bir sanal aşkımın bugüne kadar beni aldattığını sanmıyordum. Fakat o eski sevgilisini unutamamış, beni sadece yara bandı olarak kullanmış... Koskoca bir sene beni çok sevdiğini söylemişti. Hayatında benden başka kimsenin olmadığına binlerce kez yemin etmişti. Fakat bana seni seviyorum derken eski sevgilisiyle öpüşüyormuş... Bunları ona kendim itiraf ettirdim. Gerçekten kalp acısı diye buna derler galiba..
Günümüzde facebook, twetter ve benzeri sosyal ortamların artmasıyla büyüyen bir hastalıktır. Çareniz yoktur, ona dokunamıyorsunuz, onu göremiyorsunuz, belki de sadece sesini duyuyorsunuz. Ellerini tutamayıp gözlerne bakamıyosunuz. Tüm bunları beyninizde canlandırıyorsunuz. Size bağlı kaldığını kabulleniyorsunuz ve öyle umuyorsunuz. onun hayatında sizden başkası olmadığını sanıyorsunuz. Ondan da size sadık kalmasını bekliyorsunuz. Fakat acı bir gerçek; yanılıyorsunuz...
Edit: Ben tüm bu aacıları içime çekmiş olarak anlatıyorum. Bundan bir sene önce başlayan bir sanal aşkımın bugüne kadar beni aldattığını sanmıyordum. Fakat o eski sevgilisini unutamamış, beni sadece yara bandı olarak kullanmış... Koskoca bir sene beni çok sevdiğini söylemişti. Hayatında benden başka kimsenin olmadığına binlerce kez yemin etmişti. Fakat bana seni seviyorum derken eski sevgilisiyle öpüşüyormuş... Bunları ona kendim itiraf ettirdim. Gerçekten kalp acısı diye buna derler galiba..
ikiyüzlü olandır. Sevgilinden ayırmak isteyen ayıran hatta ayrıldıktan sonra onunla kırıştıran tip.