bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- ekonomi8
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- kainattaki değişim2
- çerçeve yasa10
- sonradan olma2
- emekliler2
- emeklilik2
- yaşlandığının farkına varmak9
- ekşi sözlük referans17
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- müzik dinlemek5
- tarım3
- kartoncu birader vs erecto bey3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- dağ evi olmayan erkek5
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- sözlük yazarlarının kekleri5
- mekke anlaşması20
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- sözlüğün çok durgun olması6
- allah3
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- sıcak hava vs soğuk hava6
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- almanya12
- namaz5
- evlenmeme nedenleri5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- kedi3
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- eva mendes2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- 11 ağustos 20262
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- ulu parti5
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- günlük tutan erkek19
- cansever19
- hesaplama3
- baliye balayına gitme ezikliği4
entry'ler (79)
Çakan. kulağa çok çakıcı gelen soyad.
defalarca izlenilebilir. (bkz: the prestige)
7176 sıda belli konularda olan kitaplardır.
belli konular:yolsuzluk,yalan,demokrasi darbeleri.
belli konular:yolsuzluk,yalan,demokrasi darbeleri.
tarih tekerrürden ibaret.2007-->2014 değişmeyen zihniyet.net.
tekrar yaşanmamasını umut ettiğimiz dumur olaydır.o değil de ne olaydı be.
yoruldum sözlük.
hayattan yoruldum.yasamaktan.
neyim mi eksik hicbiseyim cocukluğumdan baska, özledim lan çok özledim.simdi cocukken hayalini kurdugum gibi üniversitedeyim ama cocuklugum kücüklüğüm eksik.bazı seyler sadece saf hayallerde güzelmis.simdi uyur sabah okula giderim cocukkende öyleydi sabah okula giderdim ama beslenme cantamı hazirlayan bi annem vardı,cebime harcligimi birakan bi babam.okul bitince cantayi odaya sallayip spor ayakkabilarimi giyip mahalle macina kosardim,sevdigim sevmedigim arkadaslarla kolasina bi mac,sonra camiye kosar agzimizi dayayip musluğa kana kana su icerdik bitmeyen enerjimizle bide üstüne misket oynardik.bi sans misketim vardi masmavi hic üttürmedigim kaybetmedigim hep cebimde yanimda tasidiğim.aksam ezani okununca icimizde bi ürperti evet son düdük calmis eve gitme vakti gelmisti ama gidesimiz hic gelmezdi biraz daha oynardik hava kararir ürperti cogalirdi.icim kararirdi gec gidince babamdan isitecegim azarların korkusuyla ve giderdim biraz kizgin bi baba telasli bi anne karsilardi beni.fircami yedikten sonra yemegimi de yerdim abimle oynardik hic abi demedim ona ama bi yerde ondan bahsederken simdi buraya yazdigim gibi abi derim hep.kardes nasil bi seydir lan sözlük sevgilisini bile kıskanırdım benden daha fazla sevmesin benimle daha fazla ilgilensin isterdim.simdi ise o aydın da ben ankara da, o bi ucta ben bi uçta.haftada bir arar sorar ya da sorarım öyle iste.bu eksiklik bu özlem hic mi bitmez o safligi,o masum neşeyi özlüyorum lan.tek derdim eksilen misketlerimdi simdi ise binbir türlü dert tasa haa sükür tabi isyan edecek degilim haşa ama iste cok özlüyorum ağlamaya utaniyorum be sôzlük koca adam oldun lan babamın tabiriyle eşek oldum be ne ağlaması.hem ağlasam sesimi duyan da olmaz ki artık basimi oksayip avutan,bi cikolatayla susturan biri cikmazki.kısacası gecmis gecmiyor lan iste hep bi özlem hep bi eksiklik.özlüyorum be sözlük çocukluğumu özlüyorum...
hayattan yoruldum.yasamaktan.
neyim mi eksik hicbiseyim cocukluğumdan baska, özledim lan çok özledim.simdi cocukken hayalini kurdugum gibi üniversitedeyim ama cocuklugum kücüklüğüm eksik.bazı seyler sadece saf hayallerde güzelmis.simdi uyur sabah okula giderim cocukkende öyleydi sabah okula giderdim ama beslenme cantamı hazirlayan bi annem vardı,cebime harcligimi birakan bi babam.okul bitince cantayi odaya sallayip spor ayakkabilarimi giyip mahalle macina kosardim,sevdigim sevmedigim arkadaslarla kolasina bi mac,sonra camiye kosar agzimizi dayayip musluğa kana kana su icerdik bitmeyen enerjimizle bide üstüne misket oynardik.bi sans misketim vardi masmavi hic üttürmedigim kaybetmedigim hep cebimde yanimda tasidiğim.aksam ezani okununca icimizde bi ürperti evet son düdük calmis eve gitme vakti gelmisti ama gidesimiz hic gelmezdi biraz daha oynardik hava kararir ürperti cogalirdi.icim kararirdi gec gidince babamdan isitecegim azarların korkusuyla ve giderdim biraz kizgin bi baba telasli bi anne karsilardi beni.fircami yedikten sonra yemegimi de yerdim abimle oynardik hic abi demedim ona ama bi yerde ondan bahsederken simdi buraya yazdigim gibi abi derim hep.kardes nasil bi seydir lan sözlük sevgilisini bile kıskanırdım benden daha fazla sevmesin benimle daha fazla ilgilensin isterdim.simdi ise o aydın da ben ankara da, o bi ucta ben bi uçta.haftada bir arar sorar ya da sorarım öyle iste.bu eksiklik bu özlem hic mi bitmez o safligi,o masum neşeyi özlüyorum lan.tek derdim eksilen misketlerimdi simdi ise binbir türlü dert tasa haa sükür tabi isyan edecek degilim haşa ama iste cok özlüyorum ağlamaya utaniyorum be sôzlük koca adam oldun lan babamın tabiriyle eşek oldum be ne ağlaması.hem ağlasam sesimi duyan da olmaz ki artık basimi oksayip avutan,bi cikolatayla susturan biri cikmazki.kısacası gecmis gecmiyor lan iste hep bi özlem hep bi eksiklik.özlüyorum be sözlük çocukluğumu özlüyorum...
gravity.evet gayet iyiydi.
aklı selim olmayanların öngürüsüdür.yahu bu memleket kimsenin babasının tapulu malı değil,ne onun ne de bunun.
kelime:kanaat a:kusların neyle ucar? b: kanat a: hıh en uysal hayvan? b: at a: birlestir b: yok artıkk kanaat hehehe...
hayatmı cok sıkıcı,yoksa biz mi?
süper kezban.kezban yanıyor.
ben bu yazıyı uludağa yazmadım.ben uludağa yazı yazmadım.uludağ yokki.bende yokum.ne oluyo lan nerdeyiz biz.
oynamaması icin dua edilen oynasada gol pozisyonuna dahi girmemesi gereken tehlikeli futbolcu.seri katil mübarek vurdugu gol degil cinayet.
güzelinde güzeli en doğal halidir.
Oğuz Atay.
yılmaz vural.
verilmemiş ayardır. çünki hitler intihar etmiştir ve disaridan yahudi olunmaz anadan yahudi dogulur. malum yahudi zihniyeti.
Unutmak istiyorum.
Senin vurduğun yerde gol biter be Ronaldo.
Düşler Sokağı-F.D.