bugün
- abdullah öcalan orospu çocuğudur13
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder21
- göğüs kıllarım çıkmıyor7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç8
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi8
- silver ile evlenecek erkek53
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz6
- arif kocabıyık9
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- insan olmaya çeyrek kala8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükteki linç kültürü8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- insan olmaya ceyrek kala3
- true'nun çaylak olması5
- sarapci koala59
- babysharkdodododododod o2
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- araba sileceği5
- iki tas çorba5
- popeyes6
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- cincinnati cini3
- gocu35
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sözlüğe bir kedi bırak2
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek2
- şeyhleri toplayıp istiklal mahkemelerine götürmek2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükteki bayan azlığı6
- saadetler dilemek4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- süleymancılar2
- çomar sahiplenme3
- sözlük sapığı kim5
- osmanlı haremi3
- cehenneme gideceğini sanıp cennete gitmek2
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- şarapçının mal varlığı5
ingilizcede hayvanat bahcesi anlamına gelen kelime
zafer plaza
nestle'nin şokellası.
oldukça orijinal bi senaryoya sahip olan yeni başlamış dizi. umarım yaz dizisi olarak kalmaz kendini bozmaz ve uzun sezonlar devam eder.
dizinin konusuyla ilgili:
aslında spoilerlık bişey yok ama neyse.
--spoiler--
insanlar olarak şimdiye kadar baskın tür olduk, doğadaki diğer canlıları, hayvanları istediğimiz gibi domine ettik, onları evcilleştirdik, avladık, yaşam alanlarını işgal ettik, öldürdük. peki ya doğadaki hayvanlar sonunda bir gün "eehh yeter lan" deyip bize baş kaldırırsa?
--spoiler--
dizinin konusuyla ilgili:
aslında spoilerlık bişey yok ama neyse.
--spoiler--
insanlar olarak şimdiye kadar baskın tür olduk, doğadaki diğer canlıları, hayvanları istediğimiz gibi domine ettik, onları evcilleştirdik, avladık, yaşam alanlarını işgal ettik, öldürdük. peki ya doğadaki hayvanlar sonunda bir gün "eehh yeter lan" deyip bize baş kaldırırsa?
--spoiler--
hayvandan bahçe.
--spoiler--
ikinci bölümüyle birlikte ilk bölümde yaşanan şu "laf dinlemeyen öğrenci" kavramına bir açıklık gelmiş dizidir. adam hayvanın gözünde gördüğü bi anomali ile bu söze atıf yapmıştı ama anlaşılmamıştı. hakikaten de ilk bölüm bi bok anlamadıydım o olaydan. bu bölüm onu "laf dinlemeyen göz bebeği" olarak çevirmişler. oradaki göz bebeği de hocaların göz bebeği olan favori öğrencileri anlamındaki bi kelime sanırım. bu şekilde olunca olaya açıklık geldi harbiden.
--spoiler--
ikinci bölümüyle birlikte ilk bölümde yaşanan şu "laf dinlemeyen öğrenci" kavramına bir açıklık gelmiş dizidir. adam hayvanın gözünde gördüğü bi anomali ile bu söze atıf yapmıştı ama anlaşılmamıştı. hakikaten de ilk bölüm bi bok anlamadıydım o olaydan. bu bölüm onu "laf dinlemeyen göz bebeği" olarak çevirmişler. oradaki göz bebeği de hocaların göz bebeği olan favori öğrencileri anlamındaki bi kelime sanırım. bu şekilde olunca olaya açıklık geldi harbiden.
--spoiler--
4. bölüm itibariyle tempo baya bir arttı. güzel gidiyor, umarım bozmazlar, aksiyonu azaltmazlar.
james patterson ve michael ledwidge in aynı adlı romanından uyarlanan 2015 yapımı bilimkurgu dizisi. james wolk, kristen connolly, nonso ananzie, billy burke ve nora arnezeder var. özellikle nora yı mozart in the jungle daki muhteşem ana maria karakterinden sonra bir dizide daha görmek heyecan verici ancak o karakterin tadını bu diziden beklemeyin.
konu iyi, kadro iyi, yapım iyi. en azından bir şans verin. imdb puanı 7,1 olsa da bence haksızlık etmişler, diziye başlayınca feci kaptırıyorsunuz.
konu iyi, kadro iyi, yapım iyi. en azından bir şans verin. imdb puanı 7,1 olsa da bence haksızlık etmişler, diziye başlayınca feci kaptırıyorsunuz.
döneminin en boş dizisidir. konu fena değil ama işleyiş bomboş.
Diziyi izlemeye başlayınca evcil hayvanınıza eskisi gibi bakamayabilirsiniz.
çok ilginç yeni bir yabancı dizidir. iyi gibi ama sonraları yapmacık diyorlar bakalım.
yarak gibi dizidir. daha ilk bölümden dandik olduğu belli.
The walking dead ile birleşmesini hayal ettiğim dizi, izlerken sanki önce hayvanlarla başlamış her şey, sonra insanlara yayılmış, hayvanlarda ve insanlarda etkisi farklıymış falan filan.
çok değişik bir dizi. hayvanları verilen zararları mı konu alıyor yoksa hayvan korkusunu mu perçinliyor belli değil.
ilginç, farklı ve harika bir dizi.. hayvanları çok sevdiğim için ve de hayvan belgesellerine bayıldığım için benim ilgimi çekti açıkcası.. bir de gerçek hayvanları kullanmaları diziye gerçekçilik katmış.. gördüğüm hayvanların hepsini mıncıklayasım geliyor..
hayvanlara olan bakış açınızı değiştiren dizi.
bir Bert haanstra filmi.
harika bir dizi.. bu diziyi ve şaşırtmalarını çok seviyorum.. bu kadar az bilinmesi ve ilgi görmesi de ilginç.. neyse ergenler uzak dursun diziden.. muhteşem bir 3. sezon izledim.. 4. sezonu merakla bekliyorum.
3. bölüme kadar izleyebilen bordo berelidir.
konu tamam ancak oyunculuklar ve diyaloglar cennet mahallesinden hallice.
konu tamam ancak oyunculuklar ve diyaloglar cennet mahallesinden hallice.
Fr. Hayvanat bahçesi
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar