bugün

başlık altı girilen entry'ler göz önüne alındığında fazla ciddiye aldığım yazar. zıplayan çocukları yazar yapan uludağ ekibinide tebrik etmek gerekir.
kendini nesillerin kralı sanan, bir yazar.
yazsın efendim. iyi kötü neyse okuruz işte fena mı?
tatil için gittiği pilajda soğuması için denize koyduğu karpuzu unutup üzerine basarak kafasını yarmak suretiyle 6 saat acil serviste müşahede altında tutulan karpuzsever yazar.
yorumsuz. (bkz: #11361757)
beni koparan yazardır.(#11362378)
gecenin 3 buçuğunda 3-5 başlığa tamam uyu artık dedirten başlıklar bakınızı vermektense kendisinin daha üretken olması gerektiğini ya da eylemsiz kalmasını, değilse uyuması gerektiğini düşünüyorum.
kürtlerin tükürük saçtığına inanan bir yazar.
(bkz: garip)
(#11381270)
dikkat çekme çabası içine girmiş yazar.
(bkz: kırmızı oje süren kız orospudur)
bıdı bıdıı....
kızlarla iletişiminde başarısız olan ve bunu anca sözlükte dile getirebilen yazardır.
muhtemelen çirkin, luzümsüz bir şekilde troll olma çabasında kalitesiz yazar. hiç hoşgelmemiş.
#11415530 entrysindeki mantıktan yola çıkarak;

zip inglizce'de fermuar demektir. fermuar örtülen bölgeyi simgeler. bu da yazarın şeyiyle düşündüğünü gösterir.*

kafayı orospuluğa takmış. eski kız arkadaşı bunu başkasıyla mı aldattı, nedir...
reklam kokan hareketler bunlar:

(bkz: kırmızı oje süren kız orospudur/#11415530)
(bkz: kırmızı oje süren kız orospudur/#11415530)
trollük bir zeka belirtisidir. kendisinde neredeyse hiç yok. türkçeyi de bilmiyor. modları s.kmekle filan tehdit edip yazar olduğu iddiasında. çok acaipmişsin.
edit: amacım herhangi biriyle polemiğe girmek değil. nickaltı yazısı yazmaktır. aynı nickli kullanıcıya ait görüşlerimdir. aynı nick sahibini sevenler ve sevmeyenler vardır ve hemen hepsi görüşlerini açıkca yazabilmektedir.
çaylak olmak için elinden geleni yapıyor.
önce mahlas altıma girdiği şu entry:

--spoiler--
sülük gibi yapışan şey. nickaltımı çok sevmiş sanırsam...
--spoiler--

yorumsuz. sonra şunu yazdı:

--spoiler--
edit: seri ekside hakkı bittiğinde arkadaşlarına rica ediyomuş... yazık..
--spoiler--

''kişi kendinden bilir işi'' demekle yetinmek zorundayım. götünden element uyduran insandır ayrıca. demek ki dakika başı eksilenen entry'lerine bakıyor. yazık lan.

edit: ne tesadüftür ki karmayı önemsemeyen yazar başlığını açan kendisiymiş.

--spoiler--
aslında yazar değil soytarıdır. soytarılık yapıp karma toplama derdindedir. yazar olmak, kendi düşüncelerini söyleyebilme yeteneği ve cesaretidir. bi bakıma özgür olabilmektir. velhasıl-ı kelam , yazık bunlara anacım ya çok acıyorum...
--spoiler--
çok hayranı var. çok seviliyor.

lakin unutmamak lazım;

(bkz: insan sevdiğini sikermiş)
(#11498460) sanırım nick altına sırf yazmış olmak için yazdı. anlamsız, gereksiz, boş entry kasan yazar.
troll olmayı bile başaramamış yazardır.
nasıl daha sığ olabilirim sorusuna cevap arayan şakirt.

(bkz: zikzikçi çocuk)
yedinci nesil silik.
© copyright 2005 - 2026