bugün
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan9
- islamda namaz yoktur35
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- günün sözü14
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- baba oğul bisiklet5
- dantelli sütyen takan erkek12
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- tanrı nazarında insan nedir2
- atatürk'ün en büyük türk milliyetçisi olması2
- kefir patlaması3
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- peynir helvası5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması4
- ölümsüzlük var4
- sözlükte ki gay başlıkları5
- sen dost ararsan koş mevlana ya5
- yesene beni diyen kız9
- neme lazım diyen erkek6
- dindarların çoğunun fakir olması7
- türk açılımı5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kıvırcık ali dinlerken varoluşsal sancılar çekmek2
- erkekle kadının arkadaş olması5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ölümden korkuyor musunuz17
- etli biber dolması3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- sözlükten kız kaçırmak2
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- uludağ sözlük ün bugları3
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam3
- kekini yerim senin diyen erkek3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği3
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- bugünün cumartesi günü olması2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- sütyen kelimesindeki süt3
- renault toros4
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez2
ilkokul kitaplarında rastlanabilecek problem çeşitidir. çocukların pratik matematik zekalarını geliştirme amacı taşır.
böyle bir hedeye sahip oldugunu kullanınca anlayan zihniyetin ürünü bezdirici kitap serisi.
çoğu insanı galatasaraylı yapmasından sonra galatasaray'ın maddi açıdan desteklediği bir çalışma kitabıdır.
ilk okul yıllarının ilklerinden..
ilk okul yıllarının ilklerinden..
(bkz: tüm dersler)
benim zamanımda sarı üzerine kırmızı yazılı kapağı olan kitap.
yaz tatilini zehir eden kitaptir.
dur bari baslamisken yazayim sunu..
yil buyukcekmece'nin sessizliginden korkuldugu zamanlar.* ilkokul 3 bitmisti. tatilin sevinciyle buyuk teyzenin yazligina gitmistim. heyecanliydim, supriz bekliyordu beni. baba hediye olarak sari bir bmx almisti. her sabah, o nasil bir azimdir ki, saat 8 de kalkar anneyle babayi yolcu ettikten sonra, karga bokunu daha yemeden mahallein tozunu attirirdim bmx le. *. bir gun yine rutin eylemimi gerceklestirmek uzere kalktigimda bisikletimin yerinde olmadigini farkettim. butun mahalleyi gezdim, bahceye, bodruma, balkona baktim, yoktu..
calindi diye feci korkmustum. buyuk teyze'ye kostum aglayarak, burnumu cekerek anlattim durumu; bana annemin bisikleti kilere koydugunu soyledi. anneyi aradim, daha nerde bisikletim demeden oradan* soru cozmeszem babamin bisikletimi copculere verecegi konusunda tehditimsel hatirlatmada bulundu. telefonu suratina kapatip, bir sure sinirden yerdeki parkeleri sokmekle zaman gecirdim, sonra da televizyona daldim.. ama aklim bisikletimdeydi, ve zihinden problemler'den soru cozmezsem babamin onu copculere verecegine ikna olmustum. kalkip iki, uc sayfa soru cozup yattim. ertesi gun yine ayni.. 1 hafta bmx'ime elimi surmedim, icim disim problem, aklim salata olmustu.. ***
dur bari baslamisken yazayim sunu..
yil buyukcekmece'nin sessizliginden korkuldugu zamanlar.* ilkokul 3 bitmisti. tatilin sevinciyle buyuk teyzenin yazligina gitmistim. heyecanliydim, supriz bekliyordu beni. baba hediye olarak sari bir bmx almisti. her sabah, o nasil bir azimdir ki, saat 8 de kalkar anneyle babayi yolcu ettikten sonra, karga bokunu daha yemeden mahallein tozunu attirirdim bmx le. *. bir gun yine rutin eylemimi gerceklestirmek uzere kalktigimda bisikletimin yerinde olmadigini farkettim. butun mahalleyi gezdim, bahceye, bodruma, balkona baktim, yoktu..
calindi diye feci korkmustum. buyuk teyze'ye kostum aglayarak, burnumu cekerek anlattim durumu; bana annemin bisikleti kilere koydugunu soyledi. anneyi aradim, daha nerde bisikletim demeden oradan* soru cozmeszem babamin bisikletimi copculere verecegi konusunda tehditimsel hatirlatmada bulundu. telefonu suratina kapatip, bir sure sinirden yerdeki parkeleri sokmekle zaman gecirdim, sonra da televizyona daldim.. ama aklim bisikletimdeydi, ve zihinden problemler'den soru cozmezsem babamin onu copculere verecegine ikna olmustum. kalkip iki, uc sayfa soru cozup yattim. ertesi gun yine ayni.. 1 hafta bmx'ime elimi surmedim, icim disim problem, aklim salata olmustu.. ***
sayfalarını çevirdiğiniz gibi tek tek elinizde kalırlar, çekici bir kapağı vardır ama içini açtığınızda ilk defa küfretmeye başladığınızı farkedersiniz.
yazarı zihni sinir'miş öyle dediler.
tatillerimi zehir eden kitap.
hocamız bunu sınıftan beş kişiye verirdi.
onlara özel muamele yapardı.
bu beş kişiden biri de bendim.
olmaz olaydım.
görsel
tipine edeyim bu kitabın.
eve her gelen misafirin bu kitabı eline almasıyla, bana o kitabın içinde soru soracağını hissetmem de ayrı bir ıstırap.
ama hiçbiri sormazdı.
eminim kendileri de yapamazdı.
zihnimde bir sorun mu var diye düşünmeden duramıyordum.
bir insan rüyasında zihinden problemler kitabını görür mü lan.
hocamız bunu sınıftan beş kişiye verirdi.
onlara özel muamele yapardı.
bu beş kişiden biri de bendim.
olmaz olaydım.
görsel
tipine edeyim bu kitabın.
eve her gelen misafirin bu kitabı eline almasıyla, bana o kitabın içinde soru soracağını hissetmem de ayrı bir ıstırap.
ama hiçbiri sormazdı.
eminim kendileri de yapamazdı.
zihnimde bir sorun mu var diye düşünmeden duramıyordum.
bir insan rüyasında zihinden problemler kitabını görür mü lan.
çocukken aşırı sevdiğim kitap. faydasını çok görmüşümdür. şuan ki nesil monster high ın korkunç bebekleriyle vs ilgilenmekten daha 3x5 in sonucunu söylerken düşünüyor.* neyse bir de tatil kitapları vardı. onlar daha eğlenceliydi tabi ki.
bir buhan yayıncılık prodüksiyonlarından biri. zamanında en çok kullandığımız yayının zihinden problem kitabı. kırmızı kitabın yerini tutmasada oda candır dediğimiz kitaplardan.
(bkz: ahmet buhan ı zengin etmiş efsanevi nesil)
(bkz: ahmet buhan ı zengin etmiş efsanevi nesil)
osman imancli diye bir herif yazardi bunlari. her yaz canimiza okurdu. ahmetler, ayseler, misketler, cevizler, kalemler, defterler... envai cesit seyle ugrasirdik. sonra buyuduk o ugrastiklarimizin cerez oldugunu anladik.
(bkz: sen gençliğimin katilisin)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar