bugün
- vurduranlar klübü5
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke16
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı2
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi24
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- sevişilen en ilginç yer6
- penisden kot pantolunun belli olması3
- bik bik abla vs vurduranlar4
- yarın mala vuracak olmak3
- cehennem korkusu12
- deniz göktaş26
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- biraderikos6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- geliyorum diyen kız5
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı5
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- ölü balık eli7
- mesajlara geç cevap veren kız5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru2
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- sözlükte flörtleşmek22
- hardcore ne demek sorunsalı7
- gündelik hayatta felsefenin gereksizliği2
- cuckold4
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- cem yılmaz4
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- karışık kızartma6
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- arkadaşlar bitlendim3
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- pandela44
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- severus snape4
- çok çişi gelen insan9
mesajlarımı esas duruşta okuyan delikanlı.
6 gün sonra ehliyetini alacaktır. ondan sonra o da bize eşlik edecek, konvoy yapacağız. *
zirvede tanışmaktan mutluluk duyduğum genç dinamik dimağlardan biridir kendisi. ilk bakışta cokacayipsey'in kardeşi sandım değilmiş. ilerki zirvelerde görüşmek dileğiylen mektubumu sonlandırıyorum. *
ygsden 340 gibi ortalama bir puan almis olan, onumuzdeki sinava kitlenip simdilik elini ayagini dunya islerinden ceken yazarcagiz.
lys-5*de seksen soruda dört yanlış yapıp bir boş bırakan ve yetmiş dört nete sahip olan yazar. tanıdıklara duyurulur.
niye silindiğini merak ettiğim adam gibi adam yazar(dı).
tip olarak marley kardeşler arasında babasını en çok andıran, kötü söz yazarı regi icracısı. yeni albümünü dinleyince babasıyla arasında söz yazma konusunda dağlar kadar fark olduğu görülüyor. öyle ki; albümü dinlerken bebek kafası sözlerden sıkılıp kaçasınız geliyor. babası survival gibi bir albüme sahipken, oğlu müzikal anlamda diplerde.
Bob Marley'in büyük oğludur. Rivayete göre babası son ölmeden evvel sözlerini ona sarfetmiştir;
''Para, hayatı satın alamaz.''
''Para, hayatı satın alamaz.''
(bkz: express yourself)
yazarla işimiz yok o adam türkiyeye gelecek ulan gelecek! tam da izmire gelsin dicem gelmez olsun istanbula uçak mı yok? castin için bağırcağınıza bu adam için bağırın daha iyi. hem adam nazik ter kokunuzu yüzünüze vurmaz. sizde gelirkin bi deodorant sıkın amk! neyse hiç gelmeyin konserde bi tek ben olcam
hiç kimse gelmesin konsere lan bi tek ben olucam orda. zaa!
hiç kimse gelmesin konsere lan bi tek ben olucam orda. zaa!
inşallah yakında ülkemize gelecek olan insan. ben getiricem.
evet o adamın konserine kimse gelmemeli. ya da bilet alın sonra gelmeyin ki konser olsun. bunu da ekleyeyim. edit yapasım gelmedi. siz bol bol alın bileti ama sakın gelmeyin. ben olcam orda mal gibi oturup dinlicem. ama konser yapmazlar mı ki lan?
evet o adamın konserine kimse gelmemeli. ya da bilet alın sonra gelmeyin ki konser olsun. bunu da ekleyeyim. edit yapasım gelmedi. siz bol bol alın bileti ama sakın gelmeyin. ben olcam orda mal gibi oturup dinlicem. ama konser yapmazlar mı ki lan?
ziggy, küçük sarılmış cigaralık demekmiş. tekli gibi bişey galiba.
edit: iyi futbol oynayan anlamına da geliyormuş.
edit: iyi futbol oynayan anlamına da geliyormuş.
ziggy, iyi futbol oynayan demektir. cigarayla alakası yoktur. adının ziggy olmasının nedeni bob marley'in futbolu çok sevmesidir.
iyi futbol oynayan anlamındaki mükemmel kelime.
sizi mi inandırcam amk gidin bakın internete. keşke ölseniz.
sizi mi inandırcam amk gidin bakın internete. keşke ölseniz.
sözlüğe girişte şöyle bir yazıyla karşılamaktadır bizi;
bugün 1 temmuz 2018, pazar. ama tarihten önemli olan şeyler de var. zaten tarih tekerrürden ibaret değil midir? işin felsefesini geçersek ki geçmek istediğinin farkındayım ama ben geçmek istemiyorum. böyle psikolojiler içindeyken nasıl geçelim dersin? sözlüğe giriş yapmak üzeresin ve sen hala ne yaptığının farkında değilsin. kendini üzme, yaşamdan keyif al, haydi geç bakalım içeri, ama faydalı şeyler yaz da bilgilenelim. haydi aslanım benim!
bugün 1 temmuz 2018, pazar. ama tarihten önemli olan şeyler de var. zaten tarih tekerrürden ibaret değil midir? işin felsefesini geçersek ki geçmek istediğinin farkındayım ama ben geçmek istemiyorum. böyle psikolojiler içindeyken nasıl geçelim dersin? sözlüğe giriş yapmak üzeresin ve sen hala ne yaptığının farkında değilsin. kendini üzme, yaşamdan keyif al, haydi geç bakalım içeri, ama faydalı şeyler yaz da bilgilenelim. haydi aslanım benim!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar