bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- en iyi yanık kremi5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- kemal derviş4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- alternatif sözlük arayışı4
- bir gün ölecek olmak6
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- en iyi terapi6
- sokaktaki çocuk sesleri3
- e okul not girme süresinin bitişi2
- ismail kartal9
- leblebi şekeri3
- bugün ne yedin10
- çocukluğun bittiği an2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- uludağ sözlük ai3
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- müzik dinlemenin felsefesi5
- günün şiiri7
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- şu anda ne yapıyorsun19
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- güne bir şarkı bırak14
- 2026 dünya kupası11
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- istanbul2
- kaos show2
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- arda güler egosu6
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- 30 lu yaşlar14
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- fokur fokur lubunya kaynaması6
(bkz: bob marley) in oğludur.
"love is my religion" albümüyle babasının hayalini gerçekleştirmiş olan yüce insan. ziggy marley bu albüm için hiçbir dağıtıcı firma ile anlaşmamıştır ve anlaştığı bir internet sitesi sayesinde dinleyicelere albümünü en ucuz yoldan ulaştırmaya çalışmıştır. bu bob marley'in yıllar önce kurduğu hayaldir.ayrıca kendisi bob marley'in en büyük oğludur. ziggy iyi futbol oynayan manasına gelir. gerçek ismi ise david marley'dir.
eskiden evlerdeki zemini kaplayan marley lerin icatçısı.
sesi babasına en çok benzeyen marley'dir. ama babası kadar kaliteli değildir. yine de dinlettirir kendini...
yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. *
muhtesem yetenekli bir sanatcidir. dragonfly albumunde reggae tarzindan biraz kayip daha cok r&b tarzina yaklasmistir altyapilari bakimindan, fakat ne hikmetse en guzel albumudur, karamsar iyimser ya da orta yolda bulunan her duygudan sarkisi vardir, genelde baris, mutluluk uzerine yazar sozlerini, anlasildigi uzere zat-i muhteremin pek bi derdi yoktur, bob marleyin izlerini fazlasiyla tasir.
(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: kendimden biliyorum)
mantıklı ve bilgili olduğu her halinden belli olan yazar. sevdim.
bob marley'in oğludur. babasının yarattığı havayı yakalamamıştır.
(bkz: gel babanın haşin kollarına)*
sözlüğe başlamama vesile olan çok değerli yazardır.
garantici defans adamı, hiç riske girmiyor, halı sahalarda lazımdır böyle adamlar. çok muhabbet edemedik, niye gitti lan bu diye de millete sordum, gitmeyecektin kalacaktın muhabbetimizi edecektik. kaçırdın.*
bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesi' nde kaybeden takımın sağlam defansı. " madem sağlamdı neden kaybettiler ? " demeyin, elinden gelen her şeyi yaptı defansta. forvetler kötüydü, ah yok mu o forvetler.*
defansta fiziğine bakmadan yaptığı yerinde müdehalelerle takımın en iyilerinden olmayı başarmıştır biraz daha güçlenirse lucas neil den farkı kalmayacaktır. bir dahaki zirvede erken kaçmaması dileğiyle.*
24 nisandan sonraki zirvelerde erken kacmasina gerek kalmayacak yazardir.* alkollu ortamlara girmek gibi sorun yasamayacagim 24 nisandan sonra.
bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesinde,tekel sporun defansında kendisine eşlik etme şansını bulduğum yazar.
kazanan takımın adına ve geçmiş başarılarına bakmaksızın,maçı kazanmak için gösterdiği mücadeleye ortak olmak bizim için güzel bir deneyimdi.daha fazla yan yana oynamak dileğiyle.
kazanan takımın adına ve geçmiş başarılarına bakmaksızın,maçı kazanmak için gösterdiği mücadeleye ortak olmak bizim için güzel bir deneyimdi.daha fazla yan yana oynamak dileğiyle.
zannımca bu pazar günü sınava girecek yazar. kendisine başarılar diliyorum...
ygs'de başarılar dilediğimiz tekelspor'un defans oyuncusu. gerekli gazı kendisine zirvede vermiştim, bakalım ne kadar işe yarayacak. yüksek al da mütercimlik-tercümanlık falan yaz, sktr et ingilizce öğretmenliğini. kpss bela.
bu pazar gireceği sınavda kendisinde başarılar dilediğim yazar. kendisi dün her ne kadar yanımızda olmasa da ruhu tekelspor ile beraberdi.
gireceği sınavda başarılar dilenen yazar. yani başarı dilemiyoruz, bu geldi zirvede bizden başarı falan dilendi biz de verdik tabi. başımızın gözümüzün sadakası, nedir yani?
şaka bir tarafa, her şey gönlünce olsun, inşallah istediği gibi geçer sınavı.
şaka bir tarafa, her şey gönlünce olsun, inşallah istediği gibi geçer sınavı.
delicesine duygulanan, gozlerinde sicim sicim yaslar olusan fakat direnen, aglamayan yazar. ustalarina sonsuz tesekkur etmektedir teker teker. yarin her soruda "bu cokacayipsey iciin" "bu tool iciiin" "bu stewie iciiiin" "bu dobrowski iciiiiin" "bu birader sen kamil misin iciiiiiiiiin" "bu sinav stresiyle unutulan herkes iciiiiiiiiiiiin" "ve bu da tekel spor! iciiiiiiiiin" diyecektir.*
yarınki ygs sınavında başarılar dilediğim yazar. ziggy marley oley !
ygs sınavında başarılar dilenen yazar. defanstaki başarısını yarınki sınavda da göstermesini diliyoruz.
sinavi orta halli gecmis yazardir. hayal kirikligi degildir fakat sinav beklediginden zor cikmistir. yine de mutludur, umutludur, haziranda yapilacak olan yabanci dil sinavinda orta halin biraz ustune cikarsa orta halli bir universiteye gidebilecegini dusunmektedir. bu zorlu yarista kendisine basari dileyen herkese tesekkur etmektedir. iyi ki varsiniz ustalar demektedir.
bowling zirvesinde defansı sağlam tutmuş yazar. gözlükler yakışmış.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar