bugün
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı7
- sözlükte kavga oldu hissi7
- özlediniz mi beni7
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek3
- velvet27
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin3
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- amedspor4
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- türklere vize serbestisi4
- alihan kuriş9
- mor semsiyeli yabanci8
- evlilik balonunun patlaması3
- kendini değersizleştiren insan5
- çay yapacak hatunun olmaması3
- evliliğin anlamı13
- anın görüntüsü34
- pirates of the caribbean2
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- türkiye'ye geldim12
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- teknik borç3
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- dünyanın en değerli şeyi5
- kürtsüz türkiye11
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- jalapeno turşusu2
- evde yoğurt yapmak5
- butlancıların birbirine girmesi6
- golden rose velvet matte ruj 202
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- halife olacağım7
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- pancar küspesi2
- fenerbahçe15
entry'ler (120)
Ofisteki tuvalete kadar yaklaşık olarak 3620.02mm ölçtün mü mk diyecek olursanız evet ölçtüm lazer metreyle.
Akordiyon cam ile çevrili irili ufaklı rakı bardaklarıyla bezeli içinde civa olan bulunduruan oda ha 1 tane de viski bardağı mevcut sanırsam.
Şınav değildir o şınav olsa duramaz.
kış uykusunda olduğumuzun kanıtıdır.
bacaktır.
Ne kadar zeki bir millet olduğumuzu dünyaya kanıtlayan gelişme. Dünya bize gülüyordur şimdi.
içine jim carrey kaçmış kişiliktir, biri onu durdursun.
Barkın Tarım, 1981 Hereke doğumlu. Haliç Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı’ndan tam burslu olarak mezun oldu. Müzik hayatı orta okul sıralarında aldığı ciddi eğitimlerle başladı.
Üniversiteden sonra Sosyal Bilimler Akademisi'nde müzik üzerine master yapmaya başladı.
Bestecilik, aranjörlük ve yorumculuk yapmaktadır. Birçok sanatçıya vokal, gitarist ve aranjör olarak eşlik etti. Reklam müzikleri, belgesel müzikleri gibi dallarda çalışmalar yapmıştır. Kendi kurduğu orkestrasıyla Türkiye’nin bir çok ilinde amatör ve profesyonel konserler verdi: Cemal Reşit Rey, Harbiye AKM konserlere katıldığı yerlerden bazılarıdır.
2002 yılında 15. Kolordu Marşı'nı besteledi. Barkın, profesyonel bir yelkencidir. Üniversiteden önceki yıllarda Türk Yelken Milli takımının formasını birçok kez giymiş milli bir sporcudur. ilk albümü "HAYATA DAiR"i 2006 yılı sonunda tamamlamıştır. ETi Müzik Yapım'la çalışmaktadır. Bu albümde Aranjör Alper ÇAM'la çalışmıştır.
Milli yelkencidir. Yarımcanın turuncu woswoslusuydu birzamanlar :D
Üniversiteden sonra Sosyal Bilimler Akademisi'nde müzik üzerine master yapmaya başladı.
Bestecilik, aranjörlük ve yorumculuk yapmaktadır. Birçok sanatçıya vokal, gitarist ve aranjör olarak eşlik etti. Reklam müzikleri, belgesel müzikleri gibi dallarda çalışmalar yapmıştır. Kendi kurduğu orkestrasıyla Türkiye’nin bir çok ilinde amatör ve profesyonel konserler verdi: Cemal Reşit Rey, Harbiye AKM konserlere katıldığı yerlerden bazılarıdır.
2002 yılında 15. Kolordu Marşı'nı besteledi. Barkın, profesyonel bir yelkencidir. Üniversiteden önceki yıllarda Türk Yelken Milli takımının formasını birçok kez giymiş milli bir sporcudur. ilk albümü "HAYATA DAiR"i 2006 yılı sonunda tamamlamıştır. ETi Müzik Yapım'la çalışmaktadır. Bu albümde Aranjör Alper ÇAM'la çalışmıştır.
Milli yelkencidir. Yarımcanın turuncu woswoslusuydu birzamanlar :D
birde yanlışlıkla gelenler var onlar zaten nasıl geldiklerinide bilemiyorlar aslında.
hatırlamamak hatıraları düşünmemekteki beceriye sahip kişilerin kolaylıkla üstesinden gelebilecekleri bir durum.
kör ölür badem gözlü olur sözünü hatırlatan olay.
edit: adam ölmeden once çoğu kimsenin unuttuğu ölünce yeniden üzerinden para kazanılmaya başlanması yüzünden kör ölünce badem gözlü olur yazmıştım ama anlaşılmayan entry olarak oylayan yazara buradan sesleniyorum bende seni anlamıyorum seri şekilde eksi oy veren o yazarada selamlarımı iletiyorum.
edit: adam ölmeden once çoğu kimsenin unuttuğu ölünce yeniden üzerinden para kazanılmaya başlanması yüzünden kör ölünce badem gözlü olur yazmıştım ama anlaşılmayan entry olarak oylayan yazara buradan sesleniyorum bende seni anlamıyorum seri şekilde eksi oy veren o yazarada selamlarımı iletiyorum.
battı fishing yan going.
borç verdikten sonra borç yiğidin kamçısıdır sözünü duyacağınız kesindir.
nil karaibrahimgil in soda reklamı.
arabalı feribot sandığım durum.
chris isaak-life will go on.
erkeksi renkteki yalandır bayanlar içinse pembe olanı geliştirilmiştir.
sevgili olmaktan çıkan sevgili.
dik not: yan gelmemesi adına.
dik not: yan gelmemesi adına.
asker eğlencelerinin yapıldığı mekan.
hasta : doktor bey sağ gözüm sürekli ağrıyor.
dr: çay içerken bardaktan çay kaşığını çıkarıyormusun ?
hasta: hayır
dr:birde kaşığı çıkarıp içmeyi dene.
dr: çay içerken bardaktan çay kaşığını çıkarıyormusun ?
hasta: hayır
dr:birde kaşığı çıkarıp içmeyi dene.