bugün
- memduh bashgan13
- simko39
- nihoşun ölümü16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi21
- rambo ariel ortega7
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- euro'nun 55 tl olması4
- asteğmen3
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- yazarların akşam yemekleri2
- mel mel bakan gibson true 007 usualsuspects2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması2
- nihal yalçın2
- gheorghe hagi3
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi2
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- terliksi vedat3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- waffle3
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- anın görüntüsü11
- the jackal2
- özgür özel'in tutuklanması9
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- insanın inanmak istediğine inanması2
- alex de souza nobre ikilisi2
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- yeni parti5
- emret komutanım3
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- velvet16
- sırrı süreyya önder2
- akp vs pkk6
- alex de souza2
- sturm graz2
- kolonoskopi4
- zorunlu eğitim6
- ismail kartal4
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- meal kuran değildir26
- eric abidal3
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- arka kapının gıcırdaması5
ikinci nesil çaylak.. yazar adaylarından..yazarlığa geçişini ve akabinde entrylerini merakla beklemekteyiz.. hoşgelmiştir.. *
henüz 18 entrysi olmasına karşın nedense kendisine karşı bir sempatim ve saygım olan yazardır.
bol bol yazmasını temenni ederim sözlüğe.
bol bol yazmasını temenni ederim sözlüğe.
uktelerimi doldurmaktan sıkılmayan, orta yapmaktan yorulmadığım yazar.
bilgi icerikli entrylerle dikkat ceken,iyi bir sozluk yazari olma yolunda ilerleyen yazar.simdiden basarilar dilerim.
bilgi içerikli, kaliteli entryleriyle dikkat çeken, sözlüğe çok şey katacağına inandığım yazar.
ayni zamanda osmanlica suslu,ozenli anlamina geliyor.yazar icin fikirlerim ise 4.nolu entryde yaziyor.
ayrica yazar arkadasimizin iyi tespit yaptiginin farkina vardim.tekrar kendisine basarilar.*
ayrica yazar arkadasimizin iyi tespit yaptiginin farkina vardim.tekrar kendisine basarilar.*
Entrylerini takip ettiğim sevimli yazar. Ağır solcu olduğunu tahmin ettiğim kişi. *
sözlükte karşılaşmaktan memnun olduğum, okumaktan keyif ve feyz aldığım, zarif insan.
ukte konusunda halit ayarcı ile aralarında bir iddia olduğunu düşündüğüm devrem. *
eksik bilgilerimin tamamlayicisi,takdir edilesi,tesekkur edilesi yazar arkadasim.
durduk yerde ayar diye yeni yetme irc bebelerine verilen seyi bana gece gece yedirmis, zekasini gayet guzel belli eden, hakkinda henuz bisiycikler bilmedigim halde kanimin kaynadigi sozluk insani. bayan midir nedir , hemen kaynasasim geldi.
eski bir dost..iyi yazardır kendileri.hem de cok iyi..
işkembe-i kübradan yazmayan , yazılarını okurken kendimi kitap okuyor gibi hissettiğim nadide bir yazar..üslubunu benimsedim , dertlerinden bazıları dertlerim ..
dönerim olmaz yatarım olmaz
upuzun hint fakiri yatağı gece
çalıyor bu tanımadığım şahsa bunları yazarken..hoş bir tevafuk..aa pardon literatürümüzde bu yoktu tesadüf diyelim..
dönerim olmaz yatarım olmaz
upuzun hint fakiri yatağı gece
çalıyor bu tanımadığım şahsa bunları yazarken..hoş bir tevafuk..aa pardon literatürümüzde bu yoktu tesadüf diyelim..
(bkz: azatname)
şiirci...
bu güne kadar hakkımda girilmiş en doğru entryi yazan mungan sever kişilik.
(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım)
ırk mütehassisi sakat zihinlere acil şifalar dileyip, kafatası araştırmalarında yanıltıcı bulgularla oyalanıp çuvallamamalarını tavsiye eden yazar. söylenen şeyin doğruluğunun söyleyenin ırkına-milletine göre değişebileceğine inanan pragmatik kıt zekaların tıynetsiz-tatsız-tuzsuz reflekslerine pek de şaşmayan, pavlov'u rahmetle anan biridir ayrıca, ki çaresiz tanırım sevimsiz çocuktur. kürt olarak anılmaktan gocunmayacağından birilerinin hararetli ama nafile uğraşlarını da cezbedebilir hala bu zibende kişisi.
sadece türk emeğiyle okuduğunu sanan, insanlığın binlerce yıllık birikiminden bihaber, adam olmadan adam etmeye niyetlenen yerli oryantalistler için mehmet akif'i yardıma çağıracak kadar da utanmazdır; bu kadar cahillik ancak tedrisatla olur.
ırk mütehassisi sakat zihinlere acil şifalar dileyip, kafatası araştırmalarında yanıltıcı bulgularla oyalanıp çuvallamamalarını tavsiye eden yazar. söylenen şeyin doğruluğunun söyleyenin ırkına-milletine göre değişebileceğine inanan pragmatik kıt zekaların tıynetsiz-tatsız-tuzsuz reflekslerine pek de şaşmayan, pavlov'u rahmetle anan biridir ayrıca, ki çaresiz tanırım sevimsiz çocuktur. kürt olarak anılmaktan gocunmayacağından birilerinin hararetli ama nafile uğraşlarını da cezbedebilir hala bu zibende kişisi.
sadece türk emeğiyle okuduğunu sanan, insanlığın binlerce yıllık birikiminden bihaber, adam olmadan adam etmeye niyetlenen yerli oryantalistler için mehmet akif'i yardıma çağıracak kadar da utanmazdır; bu kadar cahillik ancak tedrisatla olur.
serf olduğunu unutup birey olmaya çabalayan bir beyhude.
utanmasa vatandaşlıktan falan bahsedecek, devleti kimin finanse ettiğini tartışmaya açacak.
eski köye yeni adet!
devlet babanın elinden tutup önünü aydınlattığını unutmuş, acaip acaip fikirler dillendiriyor. aldığı eğitimin amacının militan yetiştirmek olduğunu kavrayamamış, düşünmeye çalışıyor.
eminim brakisefal da değildir.
ama ben hep derim yılanın başını küçükten ezeceksin. böylece büyüyüp seni ayar manyagı yapamaz, sende ezberin bozulduğu için saçmalamaya başlamazsın.
utanmasa vatandaşlıktan falan bahsedecek, devleti kimin finanse ettiğini tartışmaya açacak.
eski köye yeni adet!
devlet babanın elinden tutup önünü aydınlattığını unutmuş, acaip acaip fikirler dillendiriyor. aldığı eğitimin amacının militan yetiştirmek olduğunu kavrayamamış, düşünmeye çalışıyor.
eminim brakisefal da değildir.
ama ben hep derim yılanın başını küçükten ezeceksin. böylece büyüyüp seni ayar manyagı yapamaz, sende ezberin bozulduğu için saçmalamaya başlamazsın.
fikirlerimizin çoğu taban tabana çelişse de hatta bazen "naaptın sen ya" dediğim yazıları olsa da ne yaptığını bilen son derece değerli bir yazar -hatta sözlüğün en değerlilerinden-. kötülediği her entrym beni sevindirecek olan yazardır ayrıca. bol bol da kötüleyeceğiz birbirimizi bu gidişle*. helali hoş olsun.*
şiirlerimi okuduktan sonra benle irtibatı kesmiş yazar. napıyım be hocam, yetenek yok... *
edit: ya baktım da bayaaadır sözlüğe uğramamış. hayırdır diyorum...
edit: ya baktım da bayaaadır sözlüğe uğramamış. hayırdır diyorum...
kendisini kadın ve şair sananların kadından ve şiirden bir o kadar uzak erkekler olduğunu görerek, kederlenmese de bol bol söven bir erkektir. zeynep köylü'nün veya başka şairlerin sözlüklerde tanınmaya çalıştığını sanan lümpen ergenlere, sosyal medyada ait oldukları niteliksiz facebook paylaşımlarına-yorumlarına geri dönmeyi tavsiye eden uludağ sözlük kullanıcısıdır.
tıbbi bir çok konuda fikir sahibi olan uludağ sözlük yazarıdır. kendisine daha sormak istediğim bazı şeyler vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar