bugün

nickiyle bir şeyler anlatmaya çalışan yazar. hoş gelmiş.
zgr'i çözemedim; ama deniz berat adına sahip olabilecek sekizinci nesil bir yazar. hoş gelmiş.
tuttuğu takımın şike yaptığını bir türlü kabullenemeyen kendi takımı dışında takım tutanlara karşı hoşgörüsüz olan boş yazar.hiç gelmemesi sözlük yararına olurmuş.
(bkz: synyster gates) hayranı yazarımızdır aramıza hoşgelmiştir.
gariban ezik bir fenerbahçe taraftarıdır ve gündemde olan şike olayları yüzünden sağa sola saldırmayı alışkanlık edinmiştir.kendisini böyle rahatlatmaya çalışmaktadır.boş bir beynin dışa vurumudur yaptıkları.
kendisi beni fenev ruhundan dolayı karalamış, başkanına köle olmuş bir fenev taraftarına hiç kızmadım, varsın kendisi düşünsün fenevin halini.
Fenerbahçe'yle ilgili entrilerindeki ateşli kalemi yüzünden zgr kısaltmasının zagor (baltalı ilah) olduğunu düşündüğüm sağlam renktaş.
sözlüğü tercih danışma noktası olarak kullanan üniversite adayı. *
üniversite sınavında bilmemkaç bininci olup da sözlük'te yazmayı düşündüğü her fakültenin altına aynı yazıyı kopyala yapıştır yapan; adam yerine koyup sorularını sizli-bizli yanıtlarken "bilader"e bağlayan; karşısındakinin yaşını tahmin edebilecek kadar bile kafası basmayan; üslûbu düzeltmesi yönünde uyarılınca tribe girip daha da abuklaşan bir garip ergen.

utanmadan bir de başlığıma pislemiş. faşist ha? ergen işte tck'yı bilmeden hakaret ediyor. bilse zaten etmez.
başka bir yazarın annesine nick altında küfür etmiş ve hala yazar. arkası sağlam demek ki.

(#12613992)
yazılarıyla beni güldürmüş 'özgür' bir yazar.
züğürdün zımbırtısı
islamiyete laf atan yazar. Bari biraz orijinal olsa, birazcık olsun zeka pırıltısı içerse yine gam yemeyeceğim ama o kadar bayağı ki... Sözlük formatına göre bunun cezası nedir, taktir moderasyonun...
türkiye liglerinde 6alatasaray diye bir takım olmadığını unutmuş yazar. belki de klavyesinin g harfi eksiktir. bilemiyorum.
baş harfinden dolayı genellikle online listesinin sonunda yer alan yazar.
mizahi yönünün iyi olduğunu düşündüğüm yazar.
mizahi yönü iyi demek yetmez, bence tam bir stand-upçı.*
gerçek fenerbahçeli.
adam gibi fenerbahçe'li. lazım bize.
gayet keyifli entryleri bulunan komik eğlenceli ve fenerbahçeli yazar.
(#14945737) entrysi ile zirveye çıkmış yazardır.
(#14941392) da ise kendimizden bir şeyler buluyoruz.
(#13342294)
fenerbahçeli yazardır
(#15766795) muhtemelen üniversite okumayan ergendir.eğer öyle olmasaydı örgün öğretimle ikinci öğretimin aynı sınavlara girdiğini bilirdi.

biz vize/final haftalarında hocalarla pikniğe gidiyoruz voleybol oynuyoruz yata yata diploma alıyoruz.
© copyright 2005 - 2026