bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- org vs synthesizer4
- koyun yoğurdu3
- izinli yazarın entry girebilmesi5
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- ortalama bir insan olmak2
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- çekya2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- tripofobisi olanlar revani yemezler2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kademeli emeklilik sistemi2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal derviş5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- bir daha doğmayacak olmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- en iyi yanık kremi5
- sokaktaki çocuk sesleri4
- linkedin2
- bir gün ölecek olmak6
- bugün ne yedin10
- ismail kartal9
- gecenin şarkısı4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- kapitalizmin gerekliliği3
- en iyi terapi6
- içsel olarak hayvandan daha boş kimse2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- şu anda ne yapıyorsun19
- alternatif sözlük arayışı4
- 2026 dünya kupası12
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- asuncion3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- güne bir şarkı bırak14
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- leblebi şekeri3
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- 30 lu yaşlar14
ilk entry lerde övülen, sonlara doğru cengaverlerin artmasıyla bağıntılı olarak yerilmeye başlanan yazar. Birde bizden farklı olarak uludagsozluk'un sahibidir.
merak ettim arastırdım site sahibiymis ozman gurban olam ona..
bazı konularda moderatörlerden bile hassas davranabilen bir adam.
edit: şimdi bazı tipler, yalakalık olsun diye yazdı falan derler. kendisini tanımıyorum. aslında böyle tipler içinde açıklama yapmaya değmez. ondan dolayı;
(bkz: siktir et)
edit: şimdi bazı tipler, yalakalık olsun diye yazdı falan derler. kendisini tanımıyorum. aslında böyle tipler içinde açıklama yapmaya değmez. ondan dolayı;
(bkz: siktir et)
sözlükle ilgili her sorun için bir başlık açarak dikkatini çekebileceğimiz şahsiyet. kendisini format dışı buldum şahsen.
kendisini hep ssg yle karşılaştırdığımdan basiretsiz, beceriksiz bi adam olarak görmüştüm lakin artık fikirlerim değişti. yo dostum yo. karşılaştırmaktan vazgeçmedim. ekşi sözlükteki "zirvenin sözleşme gereği tamamen ücretsiz olamaması" açıklamasından sonra zall'ın "haitiye yardım" açıklaması çok sempatik göründü gözüme. bu adamın hukukçuları da yok lan üstelik.
kral adamdır kral. kıymetini bilin lan.
kral adamdır kral. kıymetini bilin lan.
yanlış işler peşinde olan, sevmediğim bi adam.
kimsenin sikinde değil tabi de bilmem kaçıncı senenin sonunda tekstil mühendisliğinden mezun olmuş şahsiyettir. bitirme sunumunu yapıyordu en son.
inci sözlük olayları yüzünden kafamı karıştıran, o yüzden sevmediğim, nasıl türkiyede yaşayıp tayyipi sevmemeye hakkım olduğu gibi onu da sevmemeye hakkım olan kurucu.
o değil de, kendisini seviyor ya da sevmiyor değilim. hoşuma gitmeyen bişeyi olduğu zaman yazıyorum. bana bu özgürlüğü vermiş sağolsun. sözlüğün sahibi olduğu için daha açık bi hedef ve daha çok eleştirilmesi de çok normal. bunları çok iyi anlayabiliyorum. lakin ben bu tür adamları ölümüne savunan, iki laf edene hemen "ezik" yakıştırması yapanları zerre anlamıyorum arkadaş. lan bu kadar mı şeysiniz amuhaoyum anlamadım ki. şey işte. şey.
- zall çok özür dilerim hacı senin de başlığında küfür etmiş bulundum ama, ettiriyolar adama zorla. töbe töbe.
+ reklamları görebiliyosan sorun yok.
- ayıpsın. bazısına tıklıyorum bile.
- zall çok özür dilerim hacı senin de başlığında küfür etmiş bulundum ama, ettiriyolar adama zorla. töbe töbe.
+ reklamları görebiliyosan sorun yok.
- ayıpsın. bazısına tıklıyorum bile.
kayser soze gibi adam
yazdığım her şeyin yasal sorun çıkartacağını düşünen mod.
Uludağ sözlük'ün itibarını 5 (BEŞ) paralık etmiş kimsedir.
aldığı reklamlarla illallah ettiren sözlük kurucusu insandır.
not: artık reklam istemiyoruz. bu çılgınlığa biri dur desin!
not: artık reklam istemiyoruz. bu çılgınlığa biri dur desin!
uyuyup uyumadığınu merak ettiğimiz yazar. arkadaşım sabahın 7 sinde ayakta ne işin var. normal insan, öğrenci olan biri o saatte uyur. öğrencilerin yüz karası*
dün saat 15-16 suları kendisini bursa metrosunda gördüm. eğer o değildiyse benim gördüğüm kişi kesin ferhat güzel di. neticede gördüm birini.
benim bu sozlukte yazmam imkanini veren kurucumuz.
seviyoruz biz onu. *
seviyoruz biz onu. *
sözlüğü taşıdığı server mis gibi, allah razı olsun kendisinden. çat diye başlık açılıyor, çat diye entry giriliyor. ekibini unutmamak gerek tabi, saygılar.
harika bi moderatör, kendisine olan saygı ve sevgimin yıllardır farkındadır,beni çok sever arada basarım pendik'teki ofisi tavla oynarız.
sarı göstermeden direkt kırmızı verip.çaylak olmama sebep olan yazar.sonradan öğrendim ki patronmuş.kızgın ama
kırgın değilim. (bkz: köpeğin olayım)
kırgın değilim. (bkz: köpeğin olayım)
gammaz duyurusunda ''hatalı gördüğünüz herşeyi gammazlayınız'' diyerek bizleri üzmüştür.
sen de mi her şeyi ayrı yazmıyorsun?
üzüldüm.*
sen de mi her şeyi ayrı yazmıyorsun?
üzüldüm.*
uludağ sözlük moderasyonuna daha fazla idrak kapasitesine sahip yazarları dahil etmesini dilediğim sözlük sahibi webmasterdır.
sesimi duyan admin.
teşekkürü borç bilirim kendilerine.
teşekkürü borç bilirim kendilerine.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar