bugün
- iremga32
- anın görüntüsü28
- narsist birine aşık olmak5
- modern çağın mutsuzluk nedenleri2
- entelektüel insan bulmanın oldukça zor olması2
- karşıdakinin yalan söylediğini anlamak ama susmak2
- süleymancılar10
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu3
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- nick vermeden bir yazara seslen12
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- geceye bir şarkı bırak3
- sabah namazının fazileti3
- en sevdiğiniz hayvan4
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- perseid göktaşı yağmuru4
- alkolizm eşiği2
- haftanın gammazları listesi25
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- velvet8
- zurna dürüm4
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- anne ile seks yapmak5
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- iyi geceler2
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nevşehir denince akla gelenler4
- türkiye de köylülerin sürekli aşağılanması2
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- nihavent bey bay birader4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- gideni irdeleyen kezo3
- ahmet baran yazgan3
- türkiye de kadınların paraya tapma sebepleri2
- sigarayı bırakmak4
- dayanamayıp kitap almak7
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- sakatat4
14 kasım 2012 günü gelişmelerden yaptığı duyurudan sonra;
(duyuruyu hatırlayalım)
--spoiler--
uludağ sözlük desteği ile internette fişlenmeye hayır kampanyası başlatıyoruz arkadaşlar.
TTNET bizi koyun zannediyor. Avrupa'dan kovulan Phorm, Türkiye'de TTNET'e sığındı. TTNET'in izni ile Türk insanını internette takip ediyor.
(bkz: 15 aralık 2012 ttnet e meeleme eylemi)
http://www.fislenmeyehayir.com
--spoiler--
ifşa ettiği, koyun olmadığımızı beyan ettiği, konuya tepkisiz kalınmayacağını (ttnet aboneliklerini kapatma v.b.) göstermiş ise de; ne trajikomiktir ki amk, 16 kasım 2012'de aynı şirketten kendi sahibi olduğu sözlüğe ttnet'ten reklam alan zall'ın bu koyunları kurtlara yedirişini içine sindiremeyen yazarın sitemi.
evet, zall bitmiş.
bunun üstüne demokratik hakkınızı kullanarak bunu zall başlığı altına yazdığınızda, sırf toplumsal tepkileri engellemek adına zall başlığının da sol frame'e gelmesini engellemiştir.
(bkz: zall ın sol frame e gelmemesi) olsun kendi zall tanımımızı buradan da haykırırız. #17531370
eğer, gerçekten burada güzel arkadaşlıklar kurmasaydım ve söylenecek kelimelerim bitseydi, iki dakika durmazdım... yaklaşık 8500 entryim var. onları yüzüstü bırakacak değilim.
uzatmadan, en kısa sürede zall'ın kendi özeleştirisini gelişmeler kısmından yaparak kendisini en azından düzlüğe çıkarmasını bekliyoruz. ya da neyse ttnet'ten aldığı para, toplarız aramızda hesabına yatırırız. insanında bir prensini olur amk. belki bu başlıktan sonra silinirim. ama bir imkansızlık gider, bin imkansızlık gelir. her hücre bir yüreğe dönüşür...
--spoiler--
zall bitmiş
--spoiler--
(duyuruyu hatırlayalım)
--spoiler--
uludağ sözlük desteği ile internette fişlenmeye hayır kampanyası başlatıyoruz arkadaşlar.
TTNET bizi koyun zannediyor. Avrupa'dan kovulan Phorm, Türkiye'de TTNET'e sığındı. TTNET'in izni ile Türk insanını internette takip ediyor.
(bkz: 15 aralık 2012 ttnet e meeleme eylemi)
http://www.fislenmeyehayir.com
--spoiler--
ifşa ettiği, koyun olmadığımızı beyan ettiği, konuya tepkisiz kalınmayacağını (ttnet aboneliklerini kapatma v.b.) göstermiş ise de; ne trajikomiktir ki amk, 16 kasım 2012'de aynı şirketten kendi sahibi olduğu sözlüğe ttnet'ten reklam alan zall'ın bu koyunları kurtlara yedirişini içine sindiremeyen yazarın sitemi.
evet, zall bitmiş.
bunun üstüne demokratik hakkınızı kullanarak bunu zall başlığı altına yazdığınızda, sırf toplumsal tepkileri engellemek adına zall başlığının da sol frame'e gelmesini engellemiştir.
(bkz: zall ın sol frame e gelmemesi) olsun kendi zall tanımımızı buradan da haykırırız. #17531370
eğer, gerçekten burada güzel arkadaşlıklar kurmasaydım ve söylenecek kelimelerim bitseydi, iki dakika durmazdım... yaklaşık 8500 entryim var. onları yüzüstü bırakacak değilim.
uzatmadan, en kısa sürede zall'ın kendi özeleştirisini gelişmeler kısmından yaparak kendisini en azından düzlüğe çıkarmasını bekliyoruz. ya da neyse ttnet'ten aldığı para, toplarız aramızda hesabına yatırırız. insanında bir prensini olur amk. belki bu başlıktan sonra silinirim. ama bir imkansızlık gider, bin imkansızlık gelir. her hücre bir yüreğe dönüşür...
--spoiler--
zall bitmiş
--spoiler--
zall'ı bir programda izledikten sonra bu çocuk biraz para göz herhalde diye düşünmüştüm, prensiplerini yıkacak kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim.
en azından eleştiriye açık olmasını dileriz.
sanırım haklı bir önermedir.
en azından eleştiriye açık olmasını dileriz.
sanırım haklı bir önermedir.
(bkz: eto bitmiş)
(bkz: zall ı bitirme operasyonu)
(bkz: zall çok bozdu)
(bkz: kesin bilgi).
bir oktay derelioğlu sözü. onda söz senettir zaten. kesin olarak bitmiş.
Bu sefer harbiden bitmiş.
Zall bitmiş kafana düşmüş o zaman sende bitlendin.
Gülmedim gülmeyeceğim.
Zall ıma laf ettirmem.
Gülmedim gülmeyeceğim.
Zall ıma laf ettirmem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar