bugün
- bir bela geliyor16
- film önerileri10
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- her derdini içine atan insan5
- karması eksi olan bayan yazar6
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar5
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı23
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- iftira atmak4
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- sözlükten çıkış yapmak3
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- duyusal biri olmak5
- matematikten bile espri çıkarmak4
- zor zamanlarını tek başına atlatan insan3
- makyaj yapmayan kızlar2
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- artık özlemek istemiyorum2
- g i l d e d l i l y3
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- sokak köpekleri3
- iyi birisi olmak dinle alakalı değildir2
- bugün can sıkan şeyler10
- üzülünce üşümek4
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- beni seven var mı aranızda5
- yumruk atmak3
- ulu puanlarla sözlük kızına yemek ısmarlamak2
- tamamen nötr olmak2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- antipanik4
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- küçükçekmece2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- takipçi sayısı 2500 den az olan yazarcıklar2
- bekarlık8
- bilgisayar oyunu oynayan 40 yaşındaki adam5
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- umay umay3
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- yeni partiye isim önerileri5
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- ismail kartal32
bizim eski evin kiracısının oğlu.
insanı küçüklüğüne götüren çizgi roman efsanesi.
Bir zamanların forum sitelerinde meşhur olan takma ad.
spagetti western tarzında italya da doğmuştur. bilinenin aksine italyan yazar ve çizer sergio bonelli ve gallieno ferri tarafından yaratılmıştır. 70 li ve 80 yılların efsane çizgi romanlarından biridir.
diğerleri için:
(bkz: tommiks)
(bkz: teksas)
(bkz: mister no)
diğerleri için:
(bkz: tommiks)
(bkz: teksas)
(bkz: mister no)
Efsanedir.
istanbul barosu başkanı ümit kocasakal'ın da hayranı olduğu çizgi roman kahramanı.
kemal sunal'ın 100 numaralı adam filminde,terzide ütü yaptığı sahnede okuduğu çizgi romandır ayrıca.zagor gibi bir efsane çizgi romana da bu yakışırdı.
bir keresinde korkutucu bir öyküde yer almış baltalı ilah.
bahsi geçen öyküde uzaylıyı andıran bir yaratık kızılderili bir gelini kaçırıyor ve onu ıssız bir bölgeye getirip tam zagor yetiştiği sırada yemeye başlıyordu. çocuk kafasıyla okununca insana daha da korkutucu geliyordu tabi.
bahsi geçen öyküde uzaylıyı andıran bir yaratık kızılderili bir gelini kaçırıyor ve onu ıssız bir bölgeye getirip tam zagor yetiştiği sırada yemeye başlıyordu. çocuk kafasıyla okununca insana daha da korkutucu geliyordu tabi.
zeki demirkubuz'un masumiyet ve kader filmlerinde uğur'un hapishanede olan sevgilisi, aynı zamanda filmlerin senaryosunu meydana getiren kahraman.
Masumiyet ve kader filmlerinde ki adi var kendisi yok karakterdir.
izleyeni bilir. masumiyet de tüm film boyunca zagor'un peşinden giden umut'u görürüz. kendi ailesini, kızını ve hayatını bir nevi aşkı için feda etmiştir. yani kader filminde ben bu büyük aşkın temellerini görmeyi beklerdim. en azından umut'u anlamak azıcık hak vermek için. ama masumiyet de adı devamlı anılan zagor'u biz bir kaç sahne dışında pek görmedik. yani iki film de onun üstüne kurulu diyecekken adam ruh olmuştu. demem o ki sevgili demirkubuzseven arkadaşlar ben umut'a hak falan verip onu anlayamadım ve bekir'in yaşadığı patlamayı bende yaşadım;orospusun ulan!
izleyeni bilir. masumiyet de tüm film boyunca zagor'un peşinden giden umut'u görürüz. kendi ailesini, kızını ve hayatını bir nevi aşkı için feda etmiştir. yani kader filminde ben bu büyük aşkın temellerini görmeyi beklerdim. en azından umut'u anlamak azıcık hak vermek için. ama masumiyet de adı devamlı anılan zagor'u biz bir kaç sahne dışında pek görmedik. yani iki film de onun üstüne kurulu diyecekken adam ruh olmuştu. demem o ki sevgili demirkubuzseven arkadaşlar ben umut'a hak falan verip onu anlayamadım ve bekir'in yaşadığı patlamayı bende yaşadım;orospusun ulan!
2. defa yetim kalMIŞTIR. çizerlerinden Gallieno Ferri, 87 yaşında hayatını kaybetmiştir.
Çizgi romanın diğer yazarı Sergio Bonelli 26 Eylül 2011’de ölmüştü.
http://www.ntv.com.tr/san...%2cmB74LY7Fokq3UO1LkIxk_w
Çizgi romanın diğer yazarı Sergio Bonelli 26 Eylül 2011’de ölmüştü.
http://www.ntv.com.tr/san...%2cmB74LY7Fokq3UO1LkIxk_w
(bkz: masumiyet)
türkiye de gelmiş geçmiş en çok okunan çizgi romandır.
Harika bir çizgi roman. Nesilleri etkilemiştir. Western havası, mizahi öğeleri ile bizleri yıllarca doyurmuştur. Aslan Şükür'ün söylediğine göre 45.000 tiraj yapmıştır Türkiye'de...
kankası çiko ile orman içlerindeki kasabalar ve kabile yerleşimlerinde işlenen suçları çözen, baltayı indirdi mi kocaman delik açan baltalı ilah. '' Ahyaak '' diye bağırırdı bu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar