bugün
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak34
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- çok uykum var sözlük6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek5
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler9
- fake yazar anlama kılavuzu5
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- salat namaz değildir12
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi6
- aykolik ismet masklavi ne yapıyor şu an3
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- bana müsaade2
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- mezut barzani nin yahudi olması18
- atsızı sevmeyen türk2
- the odyssey4
- g i l d e d l i l y3
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- fransa6
- meksika açmazı macerası15
- emrah safa gürkan2
- enayimiknatisi9
- bu durumda ne yapardınız9
- iyi geceler6
- çocuğa israil diye isim koymak17
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- yüksek enflasyon4
- arkadaşlar çüş6
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- anın görüntüsü31
- hiç uykum yok amk3
- okul saldırısı7
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- cemil tugay7
- alfa romeo4
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- sarhoş olmak2
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
zaten herkes çizgisini gösteriyor, (ülkücü değilim ama) bugün ülkücüler ayaklansa çıkabilecek olayları tahmin edebiliyorum.. ama yumurtacı zaten yumurtacıdır. yumurta atar öyle kendi halinde.
geleceğin siyasetçilerinin ileride mecliste ne yapacaklarını gösteren ibretlik durumlar. fikriniz var mı cahil herifler? tek bildikleri slogan atmak. papağan gibi ezberletmişler. bunlar gelecekte bizi yönetecekse ülkemizin vay haline...
edit: bunu eksileyenleri de bunlar yönetecek. sonra ağlamayın şimdiki gibi. şimdikilerden pek bir farkları yok siyasal okuyan bazı özürlülerin.
edit: bunu eksileyenleri de bunlar yönetecek. sonra ağlamayın şimdiki gibi. şimdikilerden pek bir farkları yok siyasal okuyan bazı özürlülerin.
gereksiz çoğu üniversite öğrencisi bile olmayan olanların da üniversitede okumayı hak etmediği zibidi topluluğu.çok doğru tespit.
en azından kimsenin yapamadığını, söyleyemediğini ve polis jopunu yemek korkusuyla yanan yüreklerin hiç bir halta yaramayan sessiz naralarını onlar cesaretle ifade eder. geleceğin siyasetçileri şu an var olan sistemden rahatsızlarsa demek ki gelecekte güzel şeyler yapacaklar demektir.
*
*
protestocuların haklı taleplerini benden ayrı siyasi çizgileri var diye görmezlikten gelemem. öğrenci protestolarının amacı çağdaş eğitim hakkıdır ve desteklenmelidir.
komünist oldukları konusunda kuşkum yok. bu arkadaşlar ağzılarını açtıklarında "ülkücüler kavgacı, şidddetçi" derler. ulan bazı şeyleri üniversite öğrencileri olarak hakediyoruz aslında. şimdi bak, o dayak yiyen arkadaşlarını hastaneye ziyarete gidiyor bu komünist arkadaşlar, hastanenin içinde slogan atıyorlar, bağırıp çağırıyorlar. kendilerini uyaran hasta yakınları ile tartışmaya giriyorlar. hastane olum orası lan. orada ses yapmayacaksın, orada sessiz ve akıllı duracaksın. siktirin gidin dışarda ne bok yiyorsanız yiyin. kimse kusura bakmasın da, ben bu komünist zihniyetin bu tavırlarını gördükçe ak partiye hak vermeye başlıyorum.
benim karanlık ülkemin aydın gençleridir. o yumurta atan eller dert görmesin.
omlet kafalı herifler.
protestonun binbir türlü şekli var yumurta da ne lan?
protestonun binbir türlü şekli var yumurta da ne lan?
literatürümüze "şemsiye ile bakan koruma" kavramını sokan protestoculardır.
pratik türk zekası işte...
pratik türk zekası işte...
(bkz: yumurta devrimi)
bu yumurta siyaseti oldukça renkli başladı.
siyasetçiler şimdilik "aa yapmayın çok ayıp oluyor" pasifiziminde. ama bu böyle gider, yumurta şenliği devam eder heveslisi gençlerin bilmediği bir şey var.
siyasetçiler onlardan daha kurnaz.
o toplantılardan birinde bir siyasetçi "herkesin elindeki götüne girsin" diyebilir.
hayat çok renkli.
siyasetçiler şimdilik "aa yapmayın çok ayıp oluyor" pasifiziminde. ama bu böyle gider, yumurta şenliği devam eder heveslisi gençlerin bilmediği bir şey var.
siyasetçiler onlardan daha kurnaz.
o toplantılardan birinde bir siyasetçi "herkesin elindeki götüne girsin" diyebilir.
hayat çok renkli.
(bkz: post-modern kahraman)
yumurtayı kullanma şekline yeni bir boyut getirenlerdir. Burda kazanan ne protesto edilen ne eden kazanan sadece yumurta satanlar yakında üniversite çevrelerinde simit yerine koliyle yumurta satanları görmemiz mümkündür sayelerinde.
-abi ünide panel varmış
-kim geliyomuş.
-akpli bi bakan
-cevat oğlum hazırla yumurtaları satışa gidiyoz üni. önüne.
-abi ünide panel varmış
-kim geliyomuş.
-akpli bi bakan
-cevat oğlum hazırla yumurtaları satışa gidiyoz üni. önüne.
protesto sebeplerinden çok yumurtaları konuşulan protestoculardır. dikkat çekmeyi başardılar fakat anlamak istemeyen yine anlamıyor. konu o öğrencilerin neden orda olduğundan çok atılan yumurtalara kaydırılıyor. tebrik etmek lazım!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar