bugün
- osururken götten alev çıkması7
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- yön duygusuna sahip olmamak10
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- evlenilmeyecek kız tipi7
- telefonun aşırı ısınması6
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- kadınların piç erkek tercihi12
- kurt knispel3
- baştan çıkarmak3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk2
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- sersem herif11
- yasal yoldan zengin olmak2
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- necip fazıl vs dostoyevski3
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- çingene küfürleri2
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- zihni göktay13
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- erkan taş3
- acdc tişörtü giyen elektrikçi2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- 2026 dünya kupası şampiyonu5
- donanımlı erkek2
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- düşün ki bu gece öldün5
- cumhuriyetçi parti2
- sözlük yazarlarının nahları3
- yeni yazarlara öneriler9
- konuş2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- kardeş kardeş oynayın3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- trump suikasti3
- saraca finch house12
- ragnar rockefeller38
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- doctor octopus2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- karı kıza para yedirir misiniz7
- insan olmaya ceyrek kala3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
yeni tasarımını beğenmediğim site. yazıların renkleri bayağı soluk yapmışlar, zor okunuyor. bunun aksine ''abone ol'' çok kırmızı olmuş, hiç beğenmedim.
istek halinde eski tasarımını kullanmaya devam edilebilen site. google amcaya sormanız yeterli.
Yeni gorunumu berbat olmus sitedir. Bos ve buyuk geldi gozume bilmiyorum.
yeni görünümü iğrençtir.. umarım tez zamanda eski haline geri döner.
şu sıralar trendlerde dandik videolar çıkan internet sitesi. gerçi bundan baska biyerde de izleyecek biseyim yok.
Youtuberlerin iğrenç hırsı karşısında boş boş video izlemek zorunda kalan halka acıyorum.
trendlere hiç bakmıyorum, takip ettiğim birkaç sayfa var onlar paylaşım yaparsa izliyorum. birde müzik dinliyorum böyle kullanırsanız güzel site.
gitgide kaliteyi düşüren video sitesi. her önüne gelen kanal açıyor ve zerre kaliteye dikkat etmiyorlar, sitenin bugunu bulmuşlar, 10 dakikalık çöp içerikle reklam almaya çalışıyorlar. maalesef eli yüzü düzgün içerik üreten çok az kanal kaldı.
Gelecek youtube için çok parlak.
Tv kanalları değil de youtube kanalları domine edecek günlük izlenme pastasını.
Gele Türkiye gibi rezil bir tv sektörünüz varsa, youtube vaha.
Aç belgesel var, müzik var, program tekrarları var, dizi var. Yetmezmiş gibi youtube kanalları var.
Teknoseyir ve hardware plus en çok izlediğim kanallar Meselâ.
Not: belgeseli tv kanalları yaptırıyor mu? Belgeseli belgesel kanalları yaptırıyor. onlar da tv'lerde izlenmiyor.
Tv kanalları değil de youtube kanalları domine edecek günlük izlenme pastasını.
Gele Türkiye gibi rezil bir tv sektörünüz varsa, youtube vaha.
Aç belgesel var, müzik var, program tekrarları var, dizi var. Yetmezmiş gibi youtube kanalları var.
Teknoseyir ve hardware plus en çok izlediğim kanallar Meselâ.
Not: belgeseli tv kanalları yaptırıyor mu? Belgeseli belgesel kanalları yaptırıyor. onlar da tv'lerde izlenmiyor.
babamı arabanın önüne attım ( prank)
doritos risk yerken stres çarkı çevirdik ( challange)
babannemin bastonu ile a-101 i soyduk
gibi videoların kol gezdiği zehirli bir ortam.
doritos risk yerken stres çarkı çevirdik ( challange)
babannemin bastonu ile a-101 i soyduk
gibi videoların kol gezdiği zehirli bir ortam.
whyshy barış özcan psikoloji tv gibi değerli kanalları içinde barındıran platform.
playlisti dönüyor dolaşıyor (bkz: erik dalı gevrektir) şarkısına çıkıyor.
video aralarına giren 6 saniyelik youtube temalı reklamları ile kafayı yedirten site. kendi sitenin içinde kendi reklamını niye yapıyosun abi mal mısın kanser ettin beni ya 5 dakikada bir araya girip bütünlüğü sikiyosun.
eskiden gayet güzel bir video platformuydu. Şimdi ise bir çöplük.
Trend videolar kısmına her baktığımda cinnet geçirmeme sebep olan site. Bu kadar boş bu kadar itici ergen iris bir güruhu bir arada başka hiç bir yerde görmeyeceğinizi iddia ediyorum. Bunları izlemek pazar günü uyandıktan sonra yatakta boş boş duvara bakmak gibi bir his. Koca bir boşluk gibiler.
Video Sitesidir. Abone ve izleme önemli. Evet.
aptalca nesne, fikir ve olayları popüler yapabilecek kadar güçlü ve tehlikeli bir internet sitesidir.
çocuk kanallarının meşhur olduğu video sitesi.
halbuki bir videoyu eksilemenin 100 farklı sebebi olabilir. adam tek bir sebepten bahsederek "eksileyen bilmem nedir" diyor. sor bakalım neden eksiledi.
Mükemmel video paylaşım sitesi. Kafayı kullanarak milyon bile kazanabilirsiniz sitesi.
https://youtu.be/WrA2CUMLgAI
Evet.
https://youtu.be/WrA2CUMLgAI
Evet.
chrome'da youtube'u açarsanız alt yazı ekranda istenilen noktaya taşınabiliyor. Sabah sabah bu keşfimden mutlu oldum.
Android için bu uygulamadan video indirilemiyor mu yav? Deliricem virüslü sitelerden. Bi ara sanki youtubeda görmüştüm "indir" diye bir seçenek. Halüsinasyon mu gördüm nedir?
son 2 yılda inanılmaz derecede kötü bir değişime uğramış sitedir.
youtube bir bakıma tv den farklı daha rahat bir platformdur. youtube'un özelliği budur. fakat son 2 yılda bu özelliğinin yitirilmesi ve yavaşça söndürülmesi için youtube ekibi ve medya ekipleri ellerinden geleni yaptılar.
abi youtube'a sansür getirdiler bildiğin.
ulan televizyon mu bu?
biz bazı dizilerin sansürsüz halini izlemek için youtube'a giriyoruz adamın yaptıklarına bak anasını satıyım.
youtube bir bakıma tv den farklı daha rahat bir platformdur. youtube'un özelliği budur. fakat son 2 yılda bu özelliğinin yitirilmesi ve yavaşça söndürülmesi için youtube ekibi ve medya ekipleri ellerinden geleni yaptılar.
abi youtube'a sansür getirdiler bildiğin.
ulan televizyon mu bu?
biz bazı dizilerin sansürsüz halini izlemek için youtube'a giriyoruz adamın yaptıklarına bak anasını satıyım.
televizyon sektörüne en büyük darbeyi vuran oluşum. bizim memlekette popüler hale gelmesi 2006 senesinin bahar aylarına denk gelir.
Mübarek bir site. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar