bugün

/94
şu aralar bir türlü girilemeyen site.
en sonunda girilmiştir.

(bkz: uludagsozluğun ulu olması)
nasıl para kazandığını, hatta kazanıp kazanmadığını bilmediğim, ama yüksek ihtimalle çok acayip para kazanan sitedir.
http://www.navige.com/ sitesindeki ayarların yapılmasıyla sorunsuzca bağlanılabilen site.
google dns ile de 3 gündür girilmeyen site. ktunnel'i kullanıyorum ama o da yarım yamalak açıyor sayfaları.
benim hala sorunsuz olarak girebildiğim sitedir. youtubejacker kullandığımı da belirtmeliyim. hatta jdownloader ile de videoları istediğiniz kalitede indirebiliyorsunuz. biraz önce de maradonanın videosunu indirdim....
detaylı bilgi için bkz. (bkz: youtube a giremeyenler yardımlaşma derneği)
günlerdir açılmayan fantastik site. jackermış, dnsmiş... fayda etmiyor.

el atın allahsızlar.
ne yaptıysam 3 gündür bir türlu giremediğim site. host dosyasını sildim, dns ayarlarını değiştirdim, youtube jacker'ı da kaldırdım ama olmuyor bir türlü. işi bilen bir sözlük yazarı yardım etse pek bi' şukela olurdu.
ibnenin biri tarafından girilmesi dahada zorlaştırılmıştır.

yoğtüp diye okuyanı çoktur.

(bkz: yoğtüp)
dün gece saatleri;

+ babaauuu!
- niiieee?
+ youtuba girebiliyon nu?
- 4.2.2.2 yap evlat!
+ ... (iç ses: peder işi çözmüş amk)
ultrasurf ile açılabilen ama pek bir uğraştıran site.
youtube jacker kullanıcılarında birkaç gündür açılmayan site. youtube'a erişim skandalından sonra ilk alternatif çözüm olan dns ayarları hala işe yarıyor.
youtube jacker kullanmama rağmen açılmayan site, anca vekil sunucu atayınca açılıyor, o zamanda bağlantı yavaşlıyor. var mı bi haber alan?
acilen yenilenen şeklinin eskileşme içine girmesi gereken güzel bir video paylaşım sitesidir.
yeni tasarımına olmamış olmamış diyor ve on üzerinden 3 puan ile yerine gönderiyoruz.

olmamış sahiden.
baya normal girilen sitedir. yasağı kaldırıldı mı ne..
bir tur e-tüptür içine gaz yerine video konmaktadır.
vidyoların otomatik oynatılma seçeneğinin devre dışı bırakılabilme özelliği bizleri sevindirmiştir.
yerel ağ bağlantıları üzerine sağ tık/özellikler/internet iletişim kuralları tıkla/ özellikler/ aşağıdaki dns sunucu adresini kullan tıkla 4.2.2.1 yaz tamam de çık, artık ulaşılabilir.
ancak bu kadar boktan bir görünüme bürünebilirdi.
kakadır pistir türkler oraya bakmadığı sürece atatürke küfür edilemeyecektir. ülkede yasakken başbakan bile giriyor arkadaş komedi gibi. suçu ( eğer varsa)youtube işliyor cezasını biz çekiyoruz.
yeni tasarimi gercekten cok ho$ olmu$, arayuz kullanimi kolayla$mi$ site.
an itibariyle tasarımı değişmiştir.
an itibariyle internal server error veren site... Sanırım çöktü artık.

Edit: Geldi geri...

Edit-2: Kafayı yedi... Şimdi bir daha gitti noluyo lan.
© copyright 2005 - 2026