bugün

/94
şu an için halen yasaklı olan site, girilememekte.
(bkz: ben giriyorum siz de girin)

işte böyle bir başbakanın bile engeli sallamadığı yasaklı sitedir.
yasağın kalktığını duyar duymaz 'hemen giriyim nasıl olsa birkaç saat içinde yine yasaklanır' dediğim site. gerçekten yasağın kalktığını görünce beni şoka uğratmıştır.
yasağın kalkması ile birlikte girilemeyen site.*
- girmek yassak mı gurban?
+ yoo. yasak kalktı.
- çabuk kalktı dikkat edersen.
an itibari ile giremediğim site.

zaten böyle yasak şeylerde pc'den en anlamayan insanlara kalkar. biz dns di navige'ydi kasalım adamlar bedavadan girsin.
ohaaaa açılmış inanmıyorum nidaları attıran site.

ne günlere kaldık yarabbim.
yasakken rahatça girebildiğim fakat, yasak kalktıktan sonra chrome ile girmekte zorlandığım her seferinde, "sayfa yüklenirken hatalar oluştu." ibaresini görmeme sebep olan site. türkiye'm, seviyorum ulan seni.
acilisinin ardindan duzenlenen kutlamalar yurt ve yavru vatan kibris'ta hizla devam eden sitedir.
mobil cihazlarda hala yasak ibaresinin bulunduğu site. Yasağın kalkmasıyla sözlükte youtube bağlantılı girdiler tavan yapmaya başlamıştır. Artık her başlığın altında bir youtube bağlantısı göreceğe benziyoruz.
an itibariyle yalama olmuştur. yoksa ben sanmıyorum tekrar açılacağını. aç kapat aç kapat derken aç tarafında sıkıştı o. vananın başında kim oturuyorsa eline ayağına bi sahip olsun lan.
an itibari ile açılmayan site. yok arkadaşım ben gözlerimle görmeden inanmıyorum yasağın kalktığına.

edit: gözlerimle gördüm. artık inanıyorum.*
yasak falan kalkmış değildir. ben giremiyorum lan!!
Bütün video paylaşım sitelerinden daha güzel olan site. Bir gün bu sitenin başında 21 saat geçirdiğimi hatırlıyorum.
şükürler olsun ki şu anda dns siz girilebiliyor. michael jackson'ın ölümünü, deniz baykal'ın istifasını gören nesil bunu da gördü.

bir devre şahitlik etmek bu olsa gerek.
Yasak kaldırılmış olmasına rağmen giremediğim site. *
kendisine ulaşamadığım son bir sene içinde artık yokluğunu hissetmemeye ve onsuzda yaşamaya alıştığım video paylaşım sitesi.ikame olarak kullandığım dailymotion'ı artık youtube ye tercih etmem gibi...

yeni yeni yasaklarla bekleyip görücez.
An itibariyle yine kapatılacağını düşündüğüm site.
benim hala giremediğim site.

(bkz: bu site mahkeme kararı ile engellenmiştir) yazısı çıkmakta hala.
yine erişime kapatılmış. ezel'i izliyordum diğer kısmına geçerken siteye giremez oldum. çok acayip bir duygu gerçekten.
adamlar kafalarına göre engeli kaldırıyor tekrar engelliyor. ne lan bu? 2 gün için mi kaldırdınız engeli? delirmemek elde değil arkadaş.

edit : şimdi düzelmiş. noluyor lan? bir oynamayın şu ayarlarla.
edit2: yine engellenmiş vay anasını.
yasak kalktıktan sonra her nedense bi türlü giremediğim site. dns leri yüzbinlerce kez değiştirmemden ötürü alet sıyırdı herhalde.
an itibariyle babalar gibi girilebiliyor. sabah sabah adamı korkutmayın lan! *
yasaklanması gereken site. binlerce zina içerikli video, küfür içerikli video... bildiğin günah yuvası.
pelin batu nun ağzından telaffuz edildiğinde insanı okşayan kelime .
hala girmeyi başaramadığım site. herkes giriyor niye ben ya niye ben hee sevgili sözlük. *

edit: yalnız değil mişim oh be.*
© copyright 2005 - 2026