bugün
- kiraz cicegi kolonyasi24
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- corona bira içen erkek6
- velvet37
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı3
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- kuran da namazın olmaması21
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- sözlüğün en popi erkeği5
- domalan kız7
- ctrlx10
- uzak dur benden sözlük4
- japon kızı3
- koca istiyom gel beni al3
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- beybi leydi'nin ayakları5
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- bik bik'in mutfağı3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- mason greenwood6
- istanbul da ev kiraları6
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- bizi ne zaman sevecekler5
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- ilk defa arkadan verecek olan kız2
- eşitlik miti ve eşitsizliğin doğallığı2
- iş arkadaşlığı9
- saraca finch house24
- 31 yaşında bakire olan kız9
- cevabı bilinmeyen sorular6
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- en tehlikeli kadın tipi7
- ehli sünnet hocalar11
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- emlak balonunun artık patlamak zorunda olması2
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- marsilya2
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
ön edit: programın açığını entrye ekledim.
amatör ya da profesyonel fark etmeksizin kullanılabilen gitar uygulaması.
guitar hero'nun normal gitarda çalınanı gibi bir şey.
edit:
programı bilmediğim için pek bilgi verememişim.
öncelikle çok faydalı ve kaliteli programdır. fakat bildiğiniz gibi program ücretli. günlük çok az sayıda parça çalabiliyorsunuz. ama üzülmeyin programın bir açığı var. bilgisayarın takvimi 1 gün ileri atlatılarak hiçbir şey olmamış gibi kullanılabiliniyor. tabi sürekli günlük kullanım süresi bittiği için tekrar tekrar aynı şeyi yapmanız gerekecek. (4 5 aydır programı kullanmıyorum belki güncellemeyle falan kaldılmış olabilir bilemiyorum)
başlangıçta notaları öğretiyor. tanıtıcı videolar var, bir iki basit şarkı var. ilerledikçe eğitim 2 kola ayrılıyor solo veya ritim. ben daha çok solodan ilerlemiştim. kısa zamanda tatmin edici bir ilerleme sağladım ama maymun iştahlı olduğum için bıraktım.
notaları basan elimizin yani sol elimizin her parmağına ayrı bir renk verilmiş. bu sayede en kolay şekilde en doğru notaya basmamız sağlanıyor. bu renkleri ezberlemek faydalıdır.
bunun dışında her türlü gitar kullanılabiliyor. şahsen ben klasik gitarla özellikle başlarda büyük keyif alarak çalabilmiştim. akustik ve elektro gitarda daha keyifli olacağını düşünüyorum.
ancak asıl hitap edilen kitle elektro gitardır. çünkü ilerleyen levellerde basma, çekme, kaydırma bilmem ne derken ciddi ciddi solo atmaya başlıyorsunuz.
amatör ya da profesyonel fark etmeksizin kullanılabilen gitar uygulaması.
guitar hero'nun normal gitarda çalınanı gibi bir şey.
edit:
programı bilmediğim için pek bilgi verememişim.
öncelikle çok faydalı ve kaliteli programdır. fakat bildiğiniz gibi program ücretli. günlük çok az sayıda parça çalabiliyorsunuz. ama üzülmeyin programın bir açığı var. bilgisayarın takvimi 1 gün ileri atlatılarak hiçbir şey olmamış gibi kullanılabiliniyor. tabi sürekli günlük kullanım süresi bittiği için tekrar tekrar aynı şeyi yapmanız gerekecek. (4 5 aydır programı kullanmıyorum belki güncellemeyle falan kaldılmış olabilir bilemiyorum)
başlangıçta notaları öğretiyor. tanıtıcı videolar var, bir iki basit şarkı var. ilerledikçe eğitim 2 kola ayrılıyor solo veya ritim. ben daha çok solodan ilerlemiştim. kısa zamanda tatmin edici bir ilerleme sağladım ama maymun iştahlı olduğum için bıraktım.
notaları basan elimizin yani sol elimizin her parmağına ayrı bir renk verilmiş. bu sayede en kolay şekilde en doğru notaya basmamız sağlanıyor. bu renkleri ezberlemek faydalıdır.
bunun dışında her türlü gitar kullanılabiliyor. şahsen ben klasik gitarla özellikle başlarda büyük keyif alarak çalabilmiştim. akustik ve elektro gitarda daha keyifli olacağını düşünüyorum.
ancak asıl hitap edilen kitle elektro gitardır. çünkü ilerleyen levellerde basma, çekme, kaydırma bilmem ne derken ciddi ciddi solo atmaya başlıyorsunuz.
açığı bana mesaj olarak atar mısın lütfen. Sırf bunun için yeni hesap açtım
Bana da yazabilir misin? Çaylak olduğum için özel mesaj atamıyorum.
ciddi ciddi gitar öğreten uygulamadır. gerçekten ilgilenen insanlar için aylık 10 dolardan çok daha fazlasını hak eder.
Bu şeyi nasıl beleş kullanırım diye düşünüyorum.
ios için bir imkanı yok sanırım..
ios için bir imkanı yok sanırım..
bu mereti yeni kullanmaya başladım 5 yıl önce kursuna gitmiştim kurstan beri elime almamıştım gitarı. alıştırma ve pratik yapmak için birebir. ama ücretli olmasaydı keşke. acaba alternatifi varsa birisi özelden yeşillendirsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar