bugün
- sözlük kızlarının küfürbaz olması7
- kale3112'deki kale hangi kale8
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin32
- buz gibi bira6
- devlet adına çalışıp geçmişin temizlenmesi4
- dünyanın en kötü hissi3
- gece tostu4
- en enayi huyunuz4
- sözlükte flört etmemek9
- yıllar ona hiç acımamış3
- başlığı başa bırakıp kaçan yazarı enselemek3
- otobüste giderken yanındakinin geviş getirmesi3
- arkadaşlar lütfen2
- en iyi pizza içeriği10
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız16
- yaşar kemal kitaplarının sarmaması2
- queen ravenna'nın tacını klozete atmak2
- zendaya4
- 30 yaşından sonra hayattan keyif almanın bitmesi9
- sen kafanda kurmuşsun kızım diyen erkek2
- sigarayı bırakınca ağzımın tadı geldi3
- sıcak şarap2
- agaçlarla dertleşmek2
- 24 eylül 2026 hollanda almanya maçı3
- terk eden sevgilinin arkasından trombon çalmak2
- acı gerçekler14
- boğaziçi bilgi mimar sinan üçgeni2
- ezoterizm4
- kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlemek2
- karşı cinsteki en itici özellik16
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog8
- en lezzetli balık24
- ders çalışırken sigara içmek2
- pizza abartılmış balon bir yiyecektir3
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması13
- bursa2
- asaf savaş akat2
- otel odası yalnızlığı2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı4
- anın görüntüsü23
- gammazlar göreve8
- ağlamak7
- sözlükte aile kurmak8
- türk reklam sektörü2
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi10
- yeni biriyle nerede tanışılır13
- trabzon pidesi3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın11
- meteoroloji'nin yeni yağışlı sistem uyarısı5
- bol mini etek5
birincilik kupasını rahmetli defne joy foster'ın oğluna vermeyi doğru bulmuşlardır efenim.
som altına kupa olduğunu nasıl belirteceğim diye *ü çatlamıştır acun bey'in. neyse başardı som altın kupayı kim alıyor, eşi benzeri bulunmayan som altın kupa vs. vs.
toplu gösteride ki müzik gecenin en doğru secimi olan şowdu.
yok böyle dansın yeni sezonunun yarışmacı adayı
http://www.facebook.com/v...deo.php?v=153794818008026
http://www.facebook.com/v...deo.php?v=153794818008026
bu sene ivana sert ve nez'le göz ziyafeti yaptıracak ve ilhan mansız'la pascal'dan sonra beşiktaşlıları kaybetmeyecek olan program. bir de survivor'dan döner dönmez her gün her kanalda görünmüş gereksizlik abidesi özge ulusoy ve başlı başına anlamsız helin avşar olmasaydı daha iyi olurdu ama artık katlanacaz!
bir de dikkatle bakacam jeneriğe. geçen sene azra'ya giydirdiği iğrençlik abidesi pembe şey*den sonra bu sene yine şeyma subaşı kostümcüyse daha da izlemem bu programı!
bir de dikkatle bakacam jeneriğe. geçen sene azra'ya giydirdiği iğrençlik abidesi pembe şey*den sonra bu sene yine şeyma subaşı kostümcüyse daha da izlemem bu programı!
"http://http://www.acunn.c...04/son-dansci-cem-ceminay
daha önce duyurulan özge ulusoy, helin avşar, özlem yıldız, ivana sert, hakan peker, alp kırşan, altay, aşkın nur yengi, şenol ipek, survivor aydın, nez, dünya güzellerimizden almeda abazi, burcu çetinkaya ve ilhan mansızdan sonra ünlü radyocu cem ceminay ile de anlaşmaya varıldı"
survivor aydın mı? survivor aydın mı? hönk!
almeda abazi mi? almeda abazi mi? oyyyyş! bu adriana'dan da iyi haber.
daha önce duyurulan özge ulusoy, helin avşar, özlem yıldız, ivana sert, hakan peker, alp kırşan, altay, aşkın nur yengi, şenol ipek, survivor aydın, nez, dünya güzellerimizden almeda abazi, burcu çetinkaya ve ilhan mansızdan sonra ünlü radyocu cem ceminay ile de anlaşmaya varıldı"
survivor aydın mı? survivor aydın mı? hönk!
almeda abazi mi? almeda abazi mi? oyyyyş! bu adriana'dan da iyi haber.
Hoş bir eğlencelik olacak, aklımda parlayacak bir isim var elbet. Sanırım herkes aynı kişiyi tahmin ediyordur. Bu arada 9 ekim pazar günü yayınlanacak ilk program Tayyip Erdoğan'ın annesinin ölümüyle bir hafta sonra yayınlanacakmış.
çok sevgili (!) başbakanımızın annesinin vefatı sebebiyle yine çok saygıdeğer (!) acun ılıcalı tarafından bir hafta sonraya erlelenmiş yarışma programı..
yok böyle yalakalık demek istiyorum..
yok böyle yalakalık demek istiyorum..
bu akşam sırf gıcıklığına survivor aydın'a sms atacağım yarışmadır. kazansın, bir manav dükkanı açsın istiyorum. böyle işte.
şu an show tv de başlamıştır.
ilk bölümünde adriana lima'nın sade görüntüsüyle tarzını konuşturduğu yarışma programı.
az önce aydın'ın ''acun bey iki kelime ingilizce öğrendim. bir şeyler söyleyebilir miyim adriana lima'ya?'' deyince, klasik turist düşürmeye çalışan türk gibi ''are you sex?'' demesinden korktum, ama iyi ki böyle bir şey yaşanmadı.
programı açınca ekranda ilk olarak adriana lima yı görünce dini bir programda melekler konusunun tartışıldığını sandım.
gerçekten insan değilsin.
gerçekten insan değilsin.
sırf adriana lima için bugün başından kalkmayacağım program. evet.
adriana lima için izleniletesi olan program.
5 dakka bakayım dedim televizyondan soğudum yemin ederim.
bide bunu saatlerce televizyon karşısında dikilip izleyenler var ne günlere kaldık.
bide bunu saatlerce televizyon karşısında dikilip izleyenler var ne günlere kaldık.
kafamı duvarlara vurmamı, boş sokaklarda avazım çıktığı kadar bağırıp ağlamamı sağlayan yarışma.
allah'ım; hülya, hülya nerde?!
allah'ım; hülya, hülya nerde?!
adriana lima'nın inanılmaz sade ve doğal bir güzellikle kendini sergilemesi, farkını ortaya koymasıdır. ayrıca ne kadar anlaşılır bir ingilizcesi ve hoş bir ses tonu var allahım. aşık oldum galiba! azra nasıl dünya güzeli seçilmiş, burcu nasıl bir kezban'dır bu gerçek güzelliğin yanında!
alex de souza da oradaymış.
sunucu olan burcu esmersoy yüzüne ne yaptırdıysa korkunç olmuş. kaşlar filan acayip. yarışma güzel.
kostümlerin geçen seneye göre çok çok daha başarılı olduğu program. ya şeyma subaşı kendini geliştirmiş ya da o gitmiş yerine yeni biri gelmiş.
özellikle adriana'nın dans kostümü tek kelimeyle mükemmeldi ama estetik ve zevkli görünse de kostümler daha sağlam yapılmalılar, yarışmacıların üstünden çıkmamalı, kaymamalı, kopmamalı. adriana lima da helin avşar da sorun yaşadılar.
özellikle adriana'nın dans kostümü tek kelimeyle mükemmeldi ama estetik ve zevkli görünse de kostümler daha sağlam yapılmalılar, yarışmacıların üstünden çıkmamalı, kaymamalı, kopmamalı. adriana lima da helin avşar da sorun yaşadılar.
aydın muhteşem ingilizcesiyle Adriana lima'ya '' yu ar bifitul'' dedi.
survivor'da karı kız yokluğundan göze taş gelen özge ulusoy, adriana lima'nın, azra akın'ın karşısında cacık gibi göründü göze. dans performansı iyiydi ama.
bu arada nez'e verilen puanlar gereksizce düşüktü ve almeda abazi çok taş hatun.
bu arada nez'e verilen puanlar gereksizce düşüktü ve almeda abazi çok taş hatun.
acun ılıcalı neden her dansçıya bu kadarını beklemiyordum diyor anlamış değilim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar