bugün
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri6
- true'nin çaylak olması6
- yeni parti56
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek4
- benkimki3
- tekne turu9
- gammaz çetesi9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur7
- ekranda görülünce kanal değiştirdiğimiz kişiler3
- sapık olduğu için çaylak olan insan7
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- çikolata soslu ıslak kek4
- gammazlarla başı belada yazarlar2
- sibel can'a benzeyen yuzır2
- usualsuspect nikli yazara onurlu yaşam çağrısı2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek3
- imam maaşları3
- utançtan buzdolabı sırtlatan olaylar2
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- muz yiyen erkek4
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin7
- yeni parti için isim önerisi5
- ordu merkez3
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- tiramisu yiyen erkek3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- 2002 yılını özlemek3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- kel erkeklerin karizması3
- hayden panettiere2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- atm den para yollayanlar3
- eski kitaplar3
- mehdinin pforzheim da olması3
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- gürsel tekin7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- yeni partinin amblemi2
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- kova dolunayı4
- keki kabarmayan sözlük kızı3
(bkz: jöleli).
ekonomi uzmanı ve cumhurbaşkanının baş danışmanıdır bana kalırsa ekonomiden falan da pek anladığı yok.
ekonomi uzmanı ve cumhurbaşkanının baş danışmanıdır bana kalırsa ekonomiden falan da pek anladığı yok.
bir ülke hayal edin ki bunun gibi birisi o ülkenin politikalarında kendisine danışılan, söz sahibi bi mevkide olsun.
hah, hayaldi gerçek oldu, olmaz olasıca
hah, hayaldi gerçek oldu, olmaz olasıca
Ulan akp nin tek rakamlı hanelere düşürdüğü enflasyon ve faizi beğenmeyip Ecevit in kriz hükümetine çunan adamlara kim ne anlatabilir? Gidin tuz taşı yalayın belki aklınız başınıza gelir.
çok enteresandır ki yandaş medya da artık bunun işkembe ötesi atıp tutmalarına tahammül edemez hale gelmiş. öyle ki ertuğrul özkök şu yazısında ayarı vermiş.
http://sosyal.hurriyet.co...gi-devlet-yalani_40266805
dipnot: koskoca ertuğrul özkök olmuşsun ama spoiler nedir öğrenememişsin. skipattın filmi. izlemem artık.
http://sosyal.hurriyet.co...gi-devlet-yalani_40266805
dipnot: koskoca ertuğrul özkök olmuşsun ama spoiler nedir öğrenememişsin. skipattın filmi. izlemem artık.
Büyüyünce kadir mısıroğlu olacak.
daha büyümeden kadir mısıroğlu gibi salak olabilmiştir...
Bugün söylediklerini gelecekte nasıl düzenleyecek merak ettiğim girdiği kabın şeklini alan sıvı.
öğrencilerin sevdiği hocadır. sürekli yüksek not veriyor ekonomimize.
Herif ciddi ciddi avrupa bizim duble yollarimizi kiskaniyor dedi lan jöle yüzünden beyine oksijen gitmiyor .
Vax'ın viral reklamlarını yapmaktadır bence. Hobby'de olabilir emin değilim. Memoliden sonra biri lazımdı jöle firmaları için.
ekonomi uzmanıdır kendisi fakat şimdiye kadar ekonomi hakkında ön gördüğü bir şeyin doğru çıktığını görmedim ama yinede seviyorum kendisini en azından bazı tv proğramcıları gibi (bkz: fatih portakal) insanın içini karartmıyor her gün ekonomik kriz tellallığı yapmıyor bu adamı izleyince geleceğe daha bi umutla bakıyorum.
iktidar yalakası olunca ne kadar iyi yerlere gelindiğini göstermiştir ayrıca eski eşi kanal d de öğlen haberleri vermekteydi hala veriyor mu bilmiyorum.
(bkz: Saksafoncubaşı)
isvicreli bilim adamlari jölenin beyne etkilerini ortaya cikarmak icin bu bey üzerinde deneylere basliyormus. dünyaya bir faydasi olacak diye sevinelim bence.
iyi bir ekonomist.
dönemin başbakanını (Erdoğan) telekinezi yöntemleriyle öldürmeye çalışıyorlar diyen eski akp düşmanı, şimdilerin başdanışmanı.
doları 1 tl yapacak insan.
adam gibi adam. jöle üreticisinin kara gün dostu.
adam gibi adam. jöle üreticisinin kara gün dostu.
bay cöle.
Git gide güzel ve çirkindeki aslan adama yani çirkine benzemeye başladı. Nasıl yiyorsa artık o kravat öyle bir sıkıyor ki boğazını yüzü patlayıp etleri kameralara yapışacak diye korkuyorum.
Rte'ni yakın çevresindeki boş beleş yalakalardan sadece biridir.
kendisi "dolar şu kadar olur dedikçe" yatırımını dolara yapan insanlar tanıyorum.
ekonomiden anlamadığını düşünmüyorum. yaptıkları kasıtlı ve art niyetli.
ekonomiden anlamadığını düşünmüyorum. yaptıkları kasıtlı ve art niyetli.
Ya çok cahil, ya da birilerini zengin edecek kadar akıllı.
Çok başarılı bir omurgasız insan türü. Ekonomi batıyor, batının esiri olduk diyen adamdan iktidar yalakasına evrilmiştir.
Adamın karşısında oturanı çok çabuk etkilemek gibi bir özelliği var. Çok iyi bildiğim konuları bile televizyonda söylediği yalanlarla “acaba yanlış mı biliyorum ?” diye sorgulatıyor.
#direnjöle
Adamın karşısında oturanı çok çabuk etkilemek gibi bir özelliği var. Çok iyi bildiğim konuları bile televizyonda söylediği yalanlarla “acaba yanlış mı biliyorum ?” diye sorgulatıyor.
#direnjöle
Akp öncesi kronik süre gelen % 80 enflasyon ve % 80 faiz değerlerini; 12 küsür yıldır tek haneli enflasyon ve faiz değerlerinde, kriz üzerine kriz geçirenlerin yüzüne çarpan yiğit bır ekonomi uzmanıdır.
(bkz: havalayan köpek)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar