bugün

girişteki merdivenleri boyunca duvarlarında yeşilçam oyuncularının unutulmaz resimleriyle dolu olan geniş, rahat cafe.
bar desibelinde müzik çaldıkları için kendinden nefret ettiren istiklal caddesinden galatasaray lisesine inerken sağda kalan kafe.
çalışanlarından birinin laz pacino'ya benzediği yer... hatta ilk gidildiğinde "lan bu bizim laz değil mi?" diye birbirimize sorular sorulmuştu... hey gidi günler hey... *
yesilcam cafe igrenc bir mekandir. garsonlari son derece lakayit ve musteriye saygi kavramindan bi-haber kerhen calisan genclerdir. zirve icin hatali bir secimdir. neyse ki asil mekan degilmis.

hedit : tuh, garsonlardan da sozluk uyesi varmis herhalde.
nerden aklıma geldi bilmiyorum da, sarışın bir hatun vardı orda çalışan. kıçının hemen üstünde, belinin az biraz altında bir dövmesi vardı.

hesabı öderken; 'şu kadar ama bahşiş hariç' demişti. 6 lira kadar artan parayı bahşiş vermiştim ben de. aklımı skim. *

edit: beline dövme yaptıran hatun başlığını görünce aklıma gelmiş. arkadaşlar uyardı.

büdüt: o kafe yeşilçam kafe olmayabilirmiş, modlar uyardı. *

edit-büdüt: doğru yerden bahsediyormuşuz. adres kontrolü yaptık. o kafe, bu kafe. ay yeter....
taksim de, istiklal caddesi üzerinde. giderken sağda, dönerken solda.
edit: gidiş istikametinde başlangış meydan, bitiş tüneldir.
Kadıköyde rexx e çıkan sokakta küçük ve merdivenleri çıkması aşırı zor olan sevimli cafe. Sahibi çok samimi ve sevimlidir. Duvarlar hep yeşilçam sahnelerinden alıntı resimlerle dolu. Çay bardağı 1 tl dir aöa küçük bardaklar.
tahta küçük sandalyelerde oturup tavla oynayabilirsiniz. sıcak ortam için gidilir.
Sahibi tam bir kırodur. Çok iyi zar tutar.
© copyright 2005 - 2026