bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
Varlığı bir dert yokluğu yara valla.
eşlik edenlerin şarkılar, alkol ve bir ton dumandan ibaret olduğunda anlaşılan durum.
en sadık sevgilidir.
Sözlük kızı düşürmenin hit olduğu başlıklardan bir tanesidir.
Bir kere alıştıysan sonsuza kadar yalnız kalabilme gücün oluyor ve ben tüm alışkanlıklarımdan öte alıştım bu yalnızlık denen merete.
Bir Gülben ergen şarkısı. Duygulandırır bazen.
aramızda düzenli bir ilişki olduğu dogrudur.
yalnız doğduk doğru
yalnız öleceğiz o da doğru
bu demek değildir ki
yalnız yaşamalıyız.
yalnız öleceğiz o da doğru
bu demek değildir ki
yalnız yaşamalıyız.
benim için bi hayat biçimi. yok böyle yalnızlık.
zamanla değeri artan medeni hal...
bazı haftalar, 'kimse aramasa' duygusu geçer içinden.
hafta sonu kendi programını yaparsın.
cumartesi öğlen eve gelinecek.
kanepeye ayaklar tavana bakar şekilde uzanacaksın.
yüz civarında okunmamış, kanepede, sehpada, yandaki sandalyede, kitaplığın alt raflarında, tv sehpasında ve etajerde dağınık duran kitaplardan birini alacak, gerçeklikten kopacaksın...
bırakmazlar.
hiç kimse aramamışsa kız kardeşin arar ve gerçek dünyanın gereksiz konularıyla yüzleşirsin yeniden.
akşam birlikte maç izlemek için kafeye davet alırsın.
elinde pazar kalır.
plan, gece geç saatlere kadar internette takılıp, girilmemiş siteleri gezmek; bilim, felsefe, sanat, fotoğraf, edebiyat, okey, poker gibi zevkli konular arasında turlamak; sabah ezanından hemen önce uyumaktır.
saat 13.00'de uyanılacak, iyi bir kahvaltı hazırlanacak ve sonra kitaplar yeniden etrafa toplanacak ve yetmediğinde ses sistemi bilgisayara bağlanarak bir film seçilecektir...
Bir aydır uğramadığın bir arkadaşın arar ve fırça atar: neredesin lan, niye uğramıyorsun? Hanım, kız seni soruyor, küstürdün mü diye beni fırçalıyorlar. Bahane istemez, akşam bizdesin!..
yalnızlık, hiç kimsen olmamasıdır. arada bir de olsa, nasılsın diye soran biri varsa yalnız sayılmazsın.
benim ruhum yalnız... ve sanıyorum, hayatımda bir kadın bile olsaydı, öyle kalacaktı. çünkü tanıdığım her kadın, bir sonraki kusursuz, gerçek üstü hayalin eksik bir kopyası oluyor. içimdeki o muazzam boşluk, hep dolu olan bir iki küçük odacık dışında hep boş kalıyor.
bazı haftalar, 'kimse aramasa' duygusu geçer içinden.
hafta sonu kendi programını yaparsın.
cumartesi öğlen eve gelinecek.
kanepeye ayaklar tavana bakar şekilde uzanacaksın.
yüz civarında okunmamış, kanepede, sehpada, yandaki sandalyede, kitaplığın alt raflarında, tv sehpasında ve etajerde dağınık duran kitaplardan birini alacak, gerçeklikten kopacaksın...
bırakmazlar.
hiç kimse aramamışsa kız kardeşin arar ve gerçek dünyanın gereksiz konularıyla yüzleşirsin yeniden.
akşam birlikte maç izlemek için kafeye davet alırsın.
elinde pazar kalır.
plan, gece geç saatlere kadar internette takılıp, girilmemiş siteleri gezmek; bilim, felsefe, sanat, fotoğraf, edebiyat, okey, poker gibi zevkli konular arasında turlamak; sabah ezanından hemen önce uyumaktır.
saat 13.00'de uyanılacak, iyi bir kahvaltı hazırlanacak ve sonra kitaplar yeniden etrafa toplanacak ve yetmediğinde ses sistemi bilgisayara bağlanarak bir film seçilecektir...
Bir aydır uğramadığın bir arkadaşın arar ve fırça atar: neredesin lan, niye uğramıyorsun? Hanım, kız seni soruyor, küstürdün mü diye beni fırçalıyorlar. Bahane istemez, akşam bizdesin!..
yalnızlık, hiç kimsen olmamasıdır. arada bir de olsa, nasılsın diye soran biri varsa yalnız sayılmazsın.
benim ruhum yalnız... ve sanıyorum, hayatımda bir kadın bile olsaydı, öyle kalacaktı. çünkü tanıdığım her kadın, bir sonraki kusursuz, gerçek üstü hayalin eksik bir kopyası oluyor. içimdeki o muazzam boşluk, hep dolu olan bir iki küçük odacık dışında hep boş kalıyor.
bazen özlenen bazen nefret edilen durum. Azı karar çoğu zarar.
bir yandan kazandığın en güzel alışkanlık olabiliyorken diğer yandan ömür boyu seni etkileyebilecek bir alışkanlık da olabilir.
yalnızlık güzel şey lakin ağlarken birine sarılabilmek, o daha güzel...
yalnızlık güzel şey lakin ağlarken birine sarılabilmek, o daha güzel...
Çevremde iyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla onlarca insanın oluşturduğu bir sosyal kitle var ve buna karşılık hala yalnız olduğumu hissediyorum. inanın kabul edilebilir bir şey değil bu. pencereden görünen tablo buyken, toplumdan izole şekilde yalnız yaşamayı tarz edinmiş ve o hayatı severek yaşayan mutlu insanlara, hem bozuluyor hem de imreniyorum açıkçası.
tanrının bize verdiği en büyük ve en güzel lüks.
Günün 24 saati çevremdeki onca insana rağmen senin olmayışını bilmektir.
Bazı zamanlarda ilaç gibidir. Hele bir de sorunlarını içine atıp s*ktiretmeyi biliyorsan hayat sana daha bir güzeldir.
Terkedilmekten kaynaklanıyorsa kötü hissettirir. Ama iradeyle tercih ediliyorsa tadından yenmez, huzur verir.
" insanları tanıdıkça yalnızlık güzelleşiyor " ,en sevdiğim sözlerden biridir.
Bir cem adrian şarkısı.
Gittikce battigim bir bataklik; çıkmaya hiç cabalamadigim..
Yalnızlık sizi gerçekten kimsenin anlamaması ve umursamamasıdır. Etrafınızda onlarca insanın samimiyetsizliği varlık içinde yokluk gibidir.
gözyaşlarının kendi kendine kuruması gerektiğini öğrenmektir yalnızlık...
sadece on dakika şezlongta yattınız diye kızarmış sırtınıza tek başınıza krem süremediğinizde vuran şeydir.
güncel Önemli Başlıklar