bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon4
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar4
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- sevgiliyle kavga etmek2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal kılıçdaroğlu35
- semum3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- nur suresi 35 ayet2
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- üst üste sigara içip entry girmek4
- hayatı akışına bırakmak5
- günün şiirinden bir dize4
- şansımı sikeyim4
sözlüğe takılmak ,birileri ile buradan azda olsa iletişime geçmeye çalışmak...
zordur, uzak durun.
yalnız kalmak için olan yalnızlık değil insan gerçekten yalnızsa hoşdur.
(bkz: single player) oynamaktır.
Abartılmaması gerekendir.
Çoğu zaman bir tercihtir. "yalnız hissedeceğime yalnız olayım" demektir.
Çoğu zaman bir tercihtir. "yalnız hissedeceğime yalnız olayım" demektir.
kişinin kendi tercihiyse iyi olandır.
yalnız adamlarız. yalnızlığımıza interaktif vernekler sürüp güneşe tutuyoruz. kuruyoruz. suyu çekiliyor gönül havzamızın. adımız çıkmış 90'a ve adımızı o çataldan çıkaracak kaleciler değiliz. bu sebeple hissiyat alanımıza inen yabancıları taşlıyoruz. galakside bizi seven tek uzaylı kalmadı. karbon bazlıyız. karbon bazımızı çok bozuyor.
durum böyleyken böyle
durum böyleyken böyle
--spoiler--
Yalnızım diye hayıflanmayasın,
Eğilmiş üstüne gökyüzü masmavi
Bir anne şefkatine musavi.
Üç adım ötede deniz
Dosttur, ne öfkesi ne durgunluğu sebepsiz.
Bir derdin varsa açabilirsin ağaçlara
Ağac yaprak verir, sır vermez rüzgara
--spoiler--
cahit sıtkı tarancı'dan yalnızlıktan şikayet edenlere gelsin.
Yalnızım diye hayıflanmayasın,
Eğilmiş üstüne gökyüzü masmavi
Bir anne şefkatine musavi.
Üç adım ötede deniz
Dosttur, ne öfkesi ne durgunluğu sebepsiz.
Bir derdin varsa açabilirsin ağaçlara
Ağac yaprak verir, sır vermez rüzgara
--spoiler--
cahit sıtkı tarancı'dan yalnızlıktan şikayet edenlere gelsin.
ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. (bkz: ) http://bit.ly/1qlvy21
En cok 31 cekerken hissedilir.
Film izleyip giderilebilir.
insan gerçek tatmini, yücelmeyi yalnızlığı ile sağlayabilir. Siz insanların içerisinde olmaya devam ederseniz ve insanlarda size ilgi gösterirse, siz kendinizi yüceltirsiniz. Fakat artık benliğiniz buna alışır ve daha fazlasını, farklı kişilerden istemeye başlar. Artık size gösterilen ilgi yetmez, doymazsınız. Etrafınızda onlarca insan olsa da, sizi anladığını sandığınız insanlarda olsa size yetmez! Çünkü o benlik bir kere alıştı başka insanların otoritesi altına girmeye, artık daha fazlasına muhtaç olacak her zaman. Ve çoğu zaman istediğini elde edemeyecek ve kendini hep mutsuz hissedecek, acınası hissedecek. Kötü yanı sadece bu değil. Bu ilgi karşısında zamanla değişmeye başlayacak insan, kendisi olmaktan çıkacak! Acaba nasıl olur da ilgi çekebilirim, nasıl olur da daha fazla kişiyi etrafıma toplayabilirim ve farklı görünmeye çalışırım, yada farklılığımı başka insanlara nasıl gösterebilirim gibisinden düşünmeye başlayacak. Sonuç olarak onların arzuladığı o insan haline dönüşecek ve o insanlarda artık bu kişiye alıştıktan sonra, artık o kişi değerini kaybetmeye başlayacak... Bu her zaman böyle oldu ve böyle devam edecek. Gerçek yücelik yalnızlıktadır. Kişinin kendine inanmasındadır, kendini yüceltmesindedir. Bu gerçek bir güçtür. Çünkü kişi yalnızca öldüğünde kendini terk edecektir. Kişi var olduğu sürece kendisine yetmesini bilmelidir. işte o zaman insan tam anlamıyla kendini güçlü ve özgür hissedebilir.
kalabalığın içinde yaşadığım durum. hay amk.
bedenin yalnız, kafanın içi düşünmekten mahşer yerine dönmüştür.
facebook ta paylaştığın şarkılara hiç yorum alamamaktır,akabinde şarkı paylaşmayı bırakmaktır...
kızın biri yalnızım yazmış 200 kişi beğenmiş. o nasıl bir yalnızlıktır arkadaş.
dünya'da her şeyi paylaşabilirsiniz, kötülüğü, iyiliği, hastalığı, parayı. ama yalnızlık paylaşılmaz.
yo, yo. çok şey istemiyoruz. sadece uykularımızı birbirimize göre senkronize edeceğimiz, gecenin bu saatinde fısır fısır konuşacağımız, gerekirse balkonda çekirdek çitleyeceğimiz, huyu huyumuza, suyu suyumuza bireyler arıyoruz. sanırım çok şey istiyorum ama boşverin. eminiz bir gün bulacağız.
yo, yo. çok şey istemiyoruz. sadece uykularımızı birbirimize göre senkronize edeceğimiz, gecenin bu saatinde fısır fısır konuşacağımız, gerekirse balkonda çekirdek çitleyeceğimiz, huyu huyumuza, suyu suyumuza bireyler arıyoruz. sanırım çok şey istiyorum ama boşverin. eminiz bir gün bulacağız.
anlaşamamazlıktan iyidir, her insan bir gün yalnız kara toprağın olacaktır. Kara toprak sizi bir galaksi yılı boyu misafir edebilir bunu sakın unutmayın.
kimi zaman tercih kimi zaman zorunluluk. kimi zaman ise olağan akışı hayatın.
çok güzel aslında.
yani şu anda dolabımda duran tabanca mı alıp şakağıma dayasam, blöf yapabileceğim hiç kimse yok. dolayısı ile buna cesaret edemiyorum; bir yanılsama beni kandırabilir ve uçurabilirim beynimi. merminin girdiği yerden serebrospinal sıvıya bulanmış kan akmakla akmamak arasında gidip gelebilir ve bu sırada tüm kılcal damarlarım gerginliğin mukavemetine dayanamayıp çatlamaya başlar; büyük ihtimal gözlerim tavana dikilir ve ağzımdan burnumdan kan boşalabilir.
ve tüm bunlar olurken kimse olmaz yanımda. %1 ihtimalle kurtulma şansım olmasına rağmen sadece 2 dakika içinde tüm sistem kapanır ve ölürüm.
yani; yalnızlık samimi, bölf yaptırmayan yaşatan bir şey...
deneyin yaşadığınızı hissedin.
çok güzel aslında.
yani şu anda dolabımda duran tabanca mı alıp şakağıma dayasam, blöf yapabileceğim hiç kimse yok. dolayısı ile buna cesaret edemiyorum; bir yanılsama beni kandırabilir ve uçurabilirim beynimi. merminin girdiği yerden serebrospinal sıvıya bulanmış kan akmakla akmamak arasında gidip gelebilir ve bu sırada tüm kılcal damarlarım gerginliğin mukavemetine dayanamayıp çatlamaya başlar; büyük ihtimal gözlerim tavana dikilir ve ağzımdan burnumdan kan boşalabilir.
ve tüm bunlar olurken kimse olmaz yanımda. %1 ihtimalle kurtulma şansım olmasına rağmen sadece 2 dakika içinde tüm sistem kapanır ve ölürüm.
yani; yalnızlık samimi, bölf yaptırmayan yaşatan bir şey...
deneyin yaşadığınızı hissedin.
http://www.youtube.com/watch?v=c1SOL_wBkB4
lan hem güldüm hem hüzünlendim.
ha bu arada alıştıktan sonra iyiymiş. tecrübe konuşuyor.
lan hem güldüm hem hüzünlendim.
ha bu arada alıştıktan sonra iyiymiş. tecrübe konuşuyor.
seni bir gün biz seçeceğiz, işte o zaman güzel olacaksın. *
Paylaşılmaz.
yalnızlık neydi biliyor musun?
öleceğine inandığın bir ikindi vakti,hastane odasının tavanına gözlerini dikip işte bu kadarmış derken,elinden tutan birinin olmamasıydı.
yalnızlık,yanında uyuyan yabancının nefes alış verişlerinin bile seni uyutmadığı,sabahların olmadığı o dar gecede bir sigarayı tek başına içmekti.
yalnızlık,seni sevmediğini bile bile bir insandan seni sevmesini beklemekti kömür gözlerine bakarak.
kendini bile sevemezken,çaldığın her yabancı kapının ardında kendini aramaktı.
bu sefer son kadeh derken bile, son olmadığını adın gibi bilmekti.
tek basına olmaktı işte,bir tek sen,her yerde her şeyde tek başına dimdik ayakta durmaktı.
delirdiğini anladığında,içindeki ses vur kendini dediğinde,elindeki silahın tetiğine elin gittiğinde,düşünmemekti.
yalnızdın.
çünkü sen,
Zaten kırılmış bir kızsın şimdi dövülmüş bir av
Yanmış ırmaklar öneriyorsun toy bedenine
Kavmin yanlış tufanlardan geçip duruyor
Gözlerime baka baka ağlayıp aşk diyorsun.
yanlış diyorsun.
ölüyorsun.
duymuyorlar.
öleceğine inandığın bir ikindi vakti,hastane odasının tavanına gözlerini dikip işte bu kadarmış derken,elinden tutan birinin olmamasıydı.
yalnızlık,yanında uyuyan yabancının nefes alış verişlerinin bile seni uyutmadığı,sabahların olmadığı o dar gecede bir sigarayı tek başına içmekti.
yalnızlık,seni sevmediğini bile bile bir insandan seni sevmesini beklemekti kömür gözlerine bakarak.
kendini bile sevemezken,çaldığın her yabancı kapının ardında kendini aramaktı.
bu sefer son kadeh derken bile, son olmadığını adın gibi bilmekti.
tek basına olmaktı işte,bir tek sen,her yerde her şeyde tek başına dimdik ayakta durmaktı.
delirdiğini anladığında,içindeki ses vur kendini dediğinde,elindeki silahın tetiğine elin gittiğinde,düşünmemekti.
yalnızdın.
çünkü sen,
Zaten kırılmış bir kızsın şimdi dövülmüş bir av
Yanmış ırmaklar öneriyorsun toy bedenine
Kavmin yanlış tufanlardan geçip duruyor
Gözlerime baka baka ağlayıp aşk diyorsun.
yanlış diyorsun.
ölüyorsun.
duymuyorlar.
güncel Önemli Başlıklar