bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin9
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- gece yarısı çalan telefon7
- geceye bir söz bırak3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- reha muhtar25
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bizim delilere bakayım4
- elit olmak için gerekenler13
- gecenin şarkısı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- pazarda su satmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- gazlamak2
- ona bir cümle bırak4
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
kahvaltı masasındaki tek çay bardağıdır.
gereksiz kalabalıklardan iyidir.
Yanlızlık tek başına sokakta gezmektir arayan soran olmamasıdır bi kişinin bile yanına gelmemesidir kimsenin aramamasıdır kimse yanlız kalmasın inşallah .
yalnızlık farkındalıktır. yanınızda sevgiliniz varken muazzam bir anıt ağacın önünden geçersiniz ama onun muhteşemliğini fark etmezsiniz. ama yalnızsanız , doğaya, hayvanlara odaklanırsınız. onların farkına varırsınız. yalnızlık hayatın zorluklarına tek başına tahammül edebilme sanatı olmasının yanı sıra yaşamı farkındalıkla yaşamanın en önemli yollarındandır.
uzun sürerse intiharla sonuçlanacak durumdur.
Yalnızlık kendini insanlardan soyutlamaktır.
her zaman kötü değildir yalnızlık, bazen mutlu eder insanı sadece onunlayken yapabilecekleriniz..
yalnızlık;
yazın bu sıcağında, duş aldıktan sonra, kurulanmadan vantilatörün karşısında oturmaktır salonun ortasında.
not: ben onu sevgilimle de yapıyorum diyenleri duyar gibi oluyorum, kesin lan sesinizi!
yalnızlık;
yazın bu sıcağında, duş aldıktan sonra, kurulanmadan vantilatörün karşısında oturmaktır salonun ortasında.
not: ben onu sevgilimle de yapıyorum diyenleri duyar gibi oluyorum, kesin lan sesinizi!
Bazen o kadar çok bunalırsınız ki, art niyetli kişilerden uzak durmak için kendi iç dünyanıza kapanırsınız insanlardan soyutlarsınız kendinizi.
masanızda rakınız, suyunuz, mezeniz oturursunuz. neden yalnız olduğunuz sorulur durmadan; inadına. hafif bir ege esintisiyle birlikte, güneşin batışına doğru içilen rakıyla aynı masadaysanız, yalnız değilsinizdir. aklınızdan geçen, yüreğinizden geçen her şey ve herkes yanınızdadır o anda. ne dökülen gözyaşı yalnız bırakır sizi ne de arkanızdan ah edenler yalnız bırakır.
alıp başınızı gidebiliyorsanız başka bir memlekete, o noktada tüm dünya sizinle.
selam olsun tüm ah edenlere...
alıp başınızı gidebiliyorsanız başka bir memlekete, o noktada tüm dünya sizinle.
selam olsun tüm ah edenlere...
yenilmişlik duygusunu iliklerine kadar yaşamaktır...
Ne yaptıysanız olmamıştır çünkü o insan için.
Ne yaptıysanız olmamıştır çünkü o insan için.
uzun zamandan beri telefonuna birisinden mesaj gelmediğini hatırlamandır.
Bulaşıkların birikmesidir. Üstelik bulaşıkların biriktirene birikmesidir. Varın siz düşünün ne kadar acı olduğunu.
Herkesin arka bahçesinde ne çok macera, tavan arasında ne çok utanç, yatağında ne çok yalnızlık saklıdır kimbilir!
yalnızlık üzerine en güzel sözlerden birisi kargo grubunun basçısı mşş'ye aittir.
"yalnız kalmaktan değil yalnız olmaktan kork sen"
yaklaşık 15 yıldır ne demek istedi halen anlamış değilim.
"yalnız kalmaktan değil yalnız olmaktan kork sen"
yaklaşık 15 yıldır ne demek istedi halen anlamış değilim.
yalnızlık,arkadaşlarının sevgilileriyle doyasıya eğlenirken senin onlara mal gibi bakmandır.şu an bu durumu yaşıyorum sözlük onları baş başa bırakaraktan odamda mal gibi bu entry i giriyorum sözlük ah ahh.
Ölümden sonraki en büyük gerçektir.
Bir başarmışlıktır. 6 milyar insanın içinde kimseye muhtaç olmamaktır. Tek tek koparmaktır kendini. Ve bu kalabalık dünyada kimsenin omzuna çarpmadan yürümektir. Yalnızlık zordur, yalnız kalabilmek çok zor.
yalnız kovboy red kit ' i hatırlatan şey.
Kendimi bulduğum tek yer seviyorum yalnızlığı.
KISKANC BIR ARKADASTIR. GELIR VE KIMSEYE TAHAMMUL EDEMEZ.
Suan ıcınde oldugum durumdur sozluk, her gece dısarı cıktıgım her dk. Konustugum ınsanlar bu gece hıcbırı yok sozluk. Hatta mesaj atanı bıle yok sozluk hayat cok acımasız a.q o kadar gıyındım kusandım parfumler sıktım hala bırı bıle cagırmadı sozluk aq sozluk aq .
yalnızlıktan ayrılasın gelir.
fazlası mideye kramplar girmesine sebep olabilir.
güncel Önemli Başlıklar