bugün
- kadir inanır10
- seri gizli artı oy veren melek7
- yazarların iyi olduğu konular9
- ekepe dönemindeki suç artışının sebebi3
- true nun çaylak olması9
- türk soyu ve arap soyu birdir4
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- neden herkes evleniyor hala2
- yeni tanışılan kızdan istemek4
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- ciguli kral3
- velvet26
- kadir inanır'ın 58 yıllık kariyeri2
- savcı ile sevgili olan mafya2
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek2
- sedat pekmez21
- kemalist vs ot yiyen köpek4
- artık şaşırmıyorum2
- amigo kızı olan sözlük kızları2
- aile evinde yaşamak13
- salak erkek neden bu kadar çok7
- kemalist dünya19
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- ebu muhammed el culani4
- dedehatun'un elleri2
- ktç abinin çaylak olması5
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- yapay zeka asistanlarının samimiyet sorunsalı3
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- galatasaray lobisi11
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- ingiliz aksanı6
- yazarların çalmak istedikleri enstrümanlar4
- türk devrimi neden başarısız oldu2
- 2026 dünya kupası25
- herzevekil'in biraz şey olması6
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı6
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- özlü sözler2
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- birader yazar olmak13
- tavuk iskender4
- günün şiiri3
- bir sözlük kızının balık ekmeğinize göz dikmesi2
- uludağ sözlük kızları tam bir sazandır5
- etliye sütlüye karışmayan yazarlar5
msn messengerdan daha önceleri yaratılmış program
her ikisini de kullanan bi kişinin msn messenger'a göre daha kullanıslı bulabilecegi programdır. hem msndeki gibi ikide bir düşme durumu da yoktur. *
super webcam,radyo,offline mesaj gönderme,konferans vs.. gibi özellikleriyle rakiplerinden daha üstün olduğunu düşündüğüm messenger.
filipinlilerin işgal ettikleri yer. artık tadı kalmadı 200 milyon nüfuslu filipinlerin 100 milyonu burda galiba.
her iki kişiden birinin filipinler'de evde kalmış bir teenage kız olduğu yer. yeni sürümünü indirdim mesaj gelince eskisi gibi o güzel uyarı alert çalmıyor. onun yerine tıpa sesine benzer bir şey yapmışlar. ayrıca buzz da değişmiş.
msn kullanımında ikinci sırada yer alan ülkemiz internet kullanıcılarının bir an öncesi keşfetmesi gereken program. üstleik yeni sürümüyle çok daha rahat ve estetik.
abd ve latin amerika' da oldukça popüler olan anlık mesajlaşma programı. ülkemizde ilgi görmemiştir.
arayüzü ve kullanımıyla msn messenger'a fark atan anlık mesajlaşma yazılımı. msn' in son sürümünde gelen çoğu özellik yahoo messengerda üç sene öncesinden vardı. seslerden smileylere kadar herşeyi kaliteli. konuştuğunuz kişiyle aynı anda youtube videoları izleyebiliyorsunuz. eklenti kullanma özelliği de var. benim favorim radyo eklentisi. bunların yanısıra kişilere ve gruplara göre durum değiştirebiliyorsunuz, mesela babanıza offline görünürken sevgilinize online görünebiliyorsunuz yada sadece aile grubuna online görünmek istediğinizde bunu yapabiliyorsunuz. birsürü birsürü özellik işte saymakla bitmez, bir kere kullanmaya başladığınızda msnden soğursunuz bunu da söyleyim.
msn den daha hizli bir program olup guncel surumleri sayesinde msn kisilerinizi yahoo messenger kisileri arasina ekleyebiliyorsunuz. yalniz eklenen bu kisiler ile dosya paylasimi yapamiyorsunuz.
msn messenger'e göre daha kaliteli olduğunu belli eden program. ama sohbet özelliği insanı çıldırtan cinsten.
'biraz dilimiz gelişsin, hem yabancı bir hatun buluruz konuşa konuşa dil alır başını gider' hayali ile indirip kurdum yahoo messenger'ı. girdim sohbet bölümüne heyecanla. abuuu oda ne? millet birbirini eziyor benimle konuşmak için. ben de tarzanca cevap yetiştirmeye çalışıyorum. 10 adet konuşma teklifi varsa 8'i webcam sitesi linki yolluyor. onlar haliyle eleniyor. tabii diğer ikisinden halâ umutluyuz. neyse muhabbet ilerliyor. çat pat anlaşıyoruz tam derin mevzulara dalarken birden 'please my webcam site visit cutie pie. byee see you latr' deyip tüyüyorlar. çıldırmamak elde değil arkadaş.**
'biraz dilimiz gelişsin, hem yabancı bir hatun buluruz konuşa konuşa dil alır başını gider' hayali ile indirip kurdum yahoo messenger'ı. girdim sohbet bölümüne heyecanla. abuuu oda ne? millet birbirini eziyor benimle konuşmak için. ben de tarzanca cevap yetiştirmeye çalışıyorum. 10 adet konuşma teklifi varsa 8'i webcam sitesi linki yolluyor. onlar haliyle eleniyor. tabii diğer ikisinden halâ umutluyuz. neyse muhabbet ilerliyor. çat pat anlaşıyoruz tam derin mevzulara dalarken birden 'please my webcam site visit cutie pie. byee see you latr' deyip tüyüyorlar. çıldırmamak elde değil arkadaş.**
turkcesi olmadigi icin turkiyede hic tutulmayan anlik chat programidir.
bazı zamanlarda bakım adı altında sesli ve görüntülü görüşme yapılamayan program.
11 mayis 2011 tarihinde bakim calismasindan oturu sesli ve goruntulu iletisimin saglanamayagi program.
daha Hotmail, msn ve msn Messenger pek kullanılmaz iken, yahoo Messenger vardı. gerçekten kullananlar bilir, msn'in ve daha sonra yerini bırakacağı skype'ın sunduğu hizmetten çok daha iyisini seneler önce sunuyordu.
bir de yahoo chat odaları var ki, o başka konumuz tabi, çok güzedi be...
bir de yahoo chat odaları var ki, o başka konumuz tabi, çok güzedi be...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar