bugün
- kadın olmanın avantajları16
- yaşamak istenilen şeyler5
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler13
- askerde 200 metre atışı yapmak13
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler10
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması6
- kadınları anlamak5
- hayatın kuralları3
- nervio21
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey7
- türkiye'ye geldim10
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- geceye bir şarkı bırak6
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin4
- her şeyi açıklayan en kısa cümle7
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- trans kadın çekiciliği5
- kadıköy solcusu4
- cin soda2
- tanrı vs şeytan4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kurtar bizi müsavat16
- gece sokakta dolanan kara çarşaflı2
- anlattığı şeyden daha önemli hale gelen sözcük2
- g i l d e d l i l y9
- kedi sidiği kokmak5
- alevi kızların alev alev yanması13
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı2
- her kıza yazan erkek3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv2
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- aleksey batrakov5
- tekne turu yapmak2
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- frankyfourfingers2
- mehdi türkiye de3
- devran dönecek8
- ellerim bos gonlum hos10
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- mabel matiz3
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- zayıflama çayına inanan insan2
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- şişman insanlardan tiksinmek2
- marmara üniversitesi göztepe kampüsü3
- ahmet baran yazgan10
- ben uyuyacağım sözlük2
trifaze motor bobinajında her bir fazın uçlarının simgesi.
koordinat eksenlerini belirtir.
3 boyutlu koordinat sistemi eksenlerini belirtir.
üç bilinmeyenli denklemlerin başrol oyuncuları.
birey gibidirler. hı hım.
x, bizdendir efendim x'e gereğinden fazla bir sempati duyanları ve aşırı derece de nefret edenleri saymazsak x'i herkes normal bir düzeyde sever. herkesin yerinde bu yeri kapması x in gizeminden de olabilir tabiiki de ama söyleyin bana hangimiz x'i teee ilkokulda çarpım işareti olarak gördüğü o günden bugüne sevmiyor. söyleyin.
y, biraz daha uzak durulan aslında iyi çocuk yeaadır. onu da çok sevenler mevcuttur. hatta bu çok sevenlerden mütevellit siz de pek soğuyamazsınız y'ye (yeahh yeahhh). y, arkadaşlarla toplandıktan sonra birinin aklına gelen ve hadi çağıralım denilen kişi gibidir. ve tabii ki o hadi çağıralım kişisi de ortamın gözdesi x'tir. hı hım.
z ise sinsidir. sevilmez. nefretimi kusmak istemiyorum z'ye burda ama şöyle diyeyim sevgili uuserlar siz de anlayın. z bayramlarda ortaya çıkan aşırı terleme sorunu olan sıkıcı bir hayata sahip uzak akraba gibidir.
bir de t vardır ki kendisi çok mazlumdur. zaman zaman gelir akla. yazık ona.
c ise sabit adamdır. değişmez fikirleriyle karşımıza çıkar.
x, bizdendir efendim x'e gereğinden fazla bir sempati duyanları ve aşırı derece de nefret edenleri saymazsak x'i herkes normal bir düzeyde sever. herkesin yerinde bu yeri kapması x in gizeminden de olabilir tabiiki de ama söyleyin bana hangimiz x'i teee ilkokulda çarpım işareti olarak gördüğü o günden bugüne sevmiyor. söyleyin.
y, biraz daha uzak durulan aslında iyi çocuk yeaadır. onu da çok sevenler mevcuttur. hatta bu çok sevenlerden mütevellit siz de pek soğuyamazsınız y'ye (yeahh yeahhh). y, arkadaşlarla toplandıktan sonra birinin aklına gelen ve hadi çağıralım denilen kişi gibidir. ve tabii ki o hadi çağıralım kişisi de ortamın gözdesi x'tir. hı hım.
z ise sinsidir. sevilmez. nefretimi kusmak istemiyorum z'ye burda ama şöyle diyeyim sevgili uuserlar siz de anlayın. z bayramlarda ortaya çıkan aşırı terleme sorunu olan sıkıcı bir hayata sahip uzak akraba gibidir.
bir de t vardır ki kendisi çok mazlumdur. zaman zaman gelir akla. yazık ona.
c ise sabit adamdır. değişmez fikirleriyle karşımıza çıkar.
(bkz: ömür törpüsü)
matematik işlemlerinin vazgeçilmez 3'lüsü.
(bkz: kaçın matematik geliyor)
(bkz: kaçın matematik geliyor)
metin-ali-feyyaz
matematik ve geometri gibi derslerin kadroLu isimleri.
milli eğitim bakanlığının 1534134131 yıllık kadrolu işçileri.
gereğinden fazla yada az değer verdiğinizde sizi doğru sonuca götürmeyen 3 uyuz harf. demek ki neymiş? herkese hakettiği değeri verecenmiş.
sayısal derslerin vazgeçilmez bilinmeyenleridir.
(bkz: cool üçlü)
"a'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman a = x + y + z' dir; x çalışmaktır, y oyundur z ise çenesini tutmayı bilmektir."
albert einstein.
albert einstein.
dün ntv raslatladığım program. ''evrenin başlangıcı ve sonu'' temalıydı. kalite olarak pek üst düzey olmasa da başlangıç seviyesi için gayet iyi.
ntv'de yayınlanan güzel bir program.
burda da mı x y z bi kurtulamadık amk.
''okuldayken x i anlamıştım. y yi de anladım. işin içine birde z girince gözüm korktu okulu bıraktım'' dedirtebilecek kadar tehlikeli üçleme
(bkz: teker teker gelin ulan)
(bkz: teker teker gelin ulan)
(bkz: xyz)
üç boyutlu koordinat düzleminde en boy ve yüksekliği belirten harfler. "t" eklediğimizde koordinat düzlemi dört boyutlu uzay-zamanı temsil eder.
natro tarafından ücretsiz olarak bir adet kayıt hediye edilen yeni domain. ayrıca google'ın ürün yapılmaya çalışıldığı süreçte alphabet isimli bir şirket kuran google yönetimi abc.xyz sayfasından yayın yapmaktadır.
(bkz: silicon valley) dizisine ait ayrıca http://hooli.xyz/ adresinde parodi web sitesi bulunmaktadır.
(bkz: silicon valley) dizisine ait ayrıca http://hooli.xyz/ adresinde parodi web sitesi bulunmaktadır.
'Sana değer vereceğime, x'e deger verip y'yi bulurum daha iyi' gibi çeşitli aforizmalara dayanak olmuş bilinmezlerdir.
Edit: birisi esas fail - yardım eden- azmettiren deyip olaya hukuki yaklaşmış. Saygı duydum.
Edit: birisi esas fail - yardım eden- azmettiren deyip olaya hukuki yaklaşmış. Saygı duydum.
matematikte, işletmede, lojistikte her alanda karşımıza çıkan bilinmeyenler..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar