aslında süper bişi ama bazı salaklar tarafından arada bir harcanan olay.
(büdü hanım cam olayına daha girmemiştir)
edi: büdü şu camini aç da seni bi göriim
büdü:neyi aciim?
edi:cami,cami
büdü:hangisini salondakini mi benim odamdakini mi?
(büdü hanım koca webcami evin camı zannediodur) *
asrın icadı ama yine gavur icadı.
sahte görüntü konulmasıyla her seyi sekse yoran yaran turk gencligi ' ni üzen , kameraların en dandik çözünürlüğe sahip olanı.
trt fm gibidir. uzakları yakın eder. *
sayesinde dünyanın her tarafını canlı olarak izleme imkanı veren alet. Earthcam.com veya webcamgalore.com gibi sitelerden dünyanın her tarafındaki webcam görüntülerine ulaşmak mümkün.
modern çağın pezevenklerinden biri...
anneannemin, yurtdışındaki kuzenimi ekranda görünce bayılma sebebi olan teknoloji harikası aygıt...teşekkürler webcam sayende çok güldüm.sen ne harika aygıtsın öyle aman canım bıdı bıdım benim..
(bkz: hidden cam)
bu aralar msnle tümleşik kullanılan cihaz.
online olduğunuzda çeşitli programlarda görüntülü konuşmanızı sağlayan alet. bir heves alınır, her arkadaşa açılır ancak kullanılmamaktan kaybolur. * *
(bkz: cybersex)
goruntunun takilmasi durumunda olusucak kotu goruntuleri onlemek acisindan sevgiliyle konusurken kullanilmasi tavsiye edilmeyen teknoloji harikasi urun.
kimilerinin cam diyede kısalttıgı, hayatını chat yapmaya adayan insanların onun icadını yapana dualar yagdırdıgı ve insanların sanal sex`ini görüntüye döken büyük bir icattır...
(bkz: cam)
mikrofon desteği ile karşınızdakiyle yan yana konusuyomussunuz hissi verir. ama dokunamadıktan sonra ne işe yarar ayrı konu.
chat harikası alettir.karşıdakinin erkekmi kızmı olayından kurtaran icattır.
© copyright 2005 - 2026