bugün
- çocuklara verilen farklı isimler5
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- büyü yapan sözlük yazarları11
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- dünyayı kimler yönetiyor6
- enayimiknatisii21
- ölmüş birini özlemek4
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- sarapci koala55
- arkadaşlar bir şey dicem7
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- sözlükte cin var mı6
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- victor osimhen10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- s'i l v'e r m'i s t29
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- demleme usulü makarna5
- kendini eleştirebilen insan7
- mucizelere inanıyor musunuz6
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- geceye bir şiir bırak7
- zorunlu eğitim13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- mazotun litresi 90 lira13
- sevgilim var8
- havaların soğumaya başlaması3
bugün itibariyle .net 4.6 ile birlikte ide'dir.
en gelişmiş sürümü 13.300 dolardan satılıyor. windows 10 uygulamalarının yanı sıra android ve ios uygulamaları da artık geliştirilebilir.
http://bilisimlife.net/Ha...al-Studio-2015-Cikti.html
en gelişmiş sürümü 13.300 dolardan satılıyor. windows 10 uygulamalarının yanı sıra android ve ios uygulamaları da artık geliştirilebilir.
http://bilisimlife.net/Ha...al-Studio-2015-Cikti.html
asp.net vnext preview olayını geliştirmişler. system.Web namespace'inden kurtarılmış. çok da güzel hızlandırmışlar.
bir kaç gün önce denemek için kurup geri kaldırdığım sistem.
Community'i kurduğum için olabilir bilmiyorum ama çok salakça geldi. MVC konusunda sıkıntı var. MVC projesi oluştururken sürekli hata veriyor. Kaldırdım tekrar kurdum fakat değişen bişey yok.
Community'i kurduğum için olabilir bilmiyorum ama çok salakça geldi. MVC konusunda sıkıntı var. MVC projesi oluştururken sürekli hata veriyor. Kaldırdım tekrar kurdum fakat değişen bişey yok.
aşmış bir ide. bir okulun obs tarafındaki iyileştirmeleri yapan ekip içindeyiz. okul bu ide'den satın almış 10 kullanıcılı. üniversite falan olunca 3-5 bişeler indirim yapılmış.
neyse kurulum esnasına denk geldik. her şeyi full kuralım dedik abi benim updateim geldi diye vıraank uyarı verdi.
python'ı kurma sebebim anormal requestleri parse etmekti. android emulatoru soylemiyorum bile.
gelen updatelerle birlikte toplam 32 gb alan kapladı. mvc taraflı iyileştirmeler var. bir kullanıcının da dediği gibi asp.net iyileştirmeleri var.
bir bugına rastlamadım henüz git olayı benim için en önemli şey. ancak servera deploy etme işleminde gerek manual gerekse ide içi hatta plug-in yardımı ile dahi hata almaktayız.
2013'te bir sorun yaşamıyorduk. sanırım düzelecek.
neyse kurulum esnasına denk geldik. her şeyi full kuralım dedik abi benim updateim geldi diye vıraank uyarı verdi.
python'ı kurma sebebim anormal requestleri parse etmekti. android emulatoru soylemiyorum bile.
gelen updatelerle birlikte toplam 32 gb alan kapladı. mvc taraflı iyileştirmeler var. bir kullanıcının da dediği gibi asp.net iyileştirmeleri var.
bir bugına rastlamadım henüz git olayı benim için en önemli şey. ancak servera deploy etme işleminde gerek manual gerekse ide içi hatta plug-in yardımı ile dahi hata almaktayız.
2013'te bir sorun yaşamıyorduk. sanırım düzelecek.
sabahtan beri kurulumunu yapmaya çalıştığım ide. Yeter lan gece oldu allahsız.
ilk defa duyuyorum bide c# biliyorum peh bana .
incelemedim ama 2008'i bırakmayı düşünmüyorum 2008 candır.
visual studio 2015 Adından anlaşıldığı gibi stüdyodur.
içinde herşey vardır, Visual c#, Visual Basic, Visual Xamarin, Visual F#, Visual C++, Python
web ve masaüstü programcılığı için kullanılır.
Bana göre en büyük özelliği code complete dir. Gördüğüm en başarılı code complete dir. Fonksiyon, özellik method aşırı yüklenmiş fonksiyonlar, olaylar ve fonksiyon açıklamarı çok başarlıdır.
içinde herşey vardır, Visual c#, Visual Basic, Visual Xamarin, Visual F#, Visual C++, Python
web ve masaüstü programcılığı için kullanılır.
Bana göre en büyük özelliği code complete dir. Gördüğüm en başarılı code complete dir. Fonksiyon, özellik method aşırı yüklenmiş fonksiyonlar, olaylar ve fonksiyon açıklamarı çok başarlıdır.
dünden beri yüklenmesini beklediğim program.
önümüzdeki hafta deneyip daha ayrıntılı yorum yaparım.
önümüzdeki hafta deneyip daha ayrıntılı yorum yaparım.
dark temasını kurup matrixte falling code hissini yakalayabilirsiniz. taa ki bilgisayarınız bu meret yüzünden donana kadar..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar