bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak2
- aklını yitirmek4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- tembel ve çalışmayan insan16
- 50 tl ile rolling yapmak6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- matbaanın gecikmesine sebep5
- ona bir şey söyle9
- velvet vs nervio19
- manifest grubu3
- horoz hayası çorbası5
- acıktım ben3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kadim kültürler4
- ilginç rüyalar2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- marc cucurella6
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- nothing more never less2
- slavko vincic15
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- gemici düğümü2
- nervio11
- ispanya20
- aga be şarkılar5
- insan olmaya ceyrek kala13
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
bugün itibariyle .net 4.6 ile birlikte ide'dir.
en gelişmiş sürümü 13.300 dolardan satılıyor. windows 10 uygulamalarının yanı sıra android ve ios uygulamaları da artık geliştirilebilir.
http://bilisimlife.net/Ha...al-Studio-2015-Cikti.html
en gelişmiş sürümü 13.300 dolardan satılıyor. windows 10 uygulamalarının yanı sıra android ve ios uygulamaları da artık geliştirilebilir.
http://bilisimlife.net/Ha...al-Studio-2015-Cikti.html
asp.net vnext preview olayını geliştirmişler. system.Web namespace'inden kurtarılmış. çok da güzel hızlandırmışlar.
bir kaç gün önce denemek için kurup geri kaldırdığım sistem.
Community'i kurduğum için olabilir bilmiyorum ama çok salakça geldi. MVC konusunda sıkıntı var. MVC projesi oluştururken sürekli hata veriyor. Kaldırdım tekrar kurdum fakat değişen bişey yok.
Community'i kurduğum için olabilir bilmiyorum ama çok salakça geldi. MVC konusunda sıkıntı var. MVC projesi oluştururken sürekli hata veriyor. Kaldırdım tekrar kurdum fakat değişen bişey yok.
aşmış bir ide. bir okulun obs tarafındaki iyileştirmeleri yapan ekip içindeyiz. okul bu ide'den satın almış 10 kullanıcılı. üniversite falan olunca 3-5 bişeler indirim yapılmış.
neyse kurulum esnasına denk geldik. her şeyi full kuralım dedik abi benim updateim geldi diye vıraank uyarı verdi.
python'ı kurma sebebim anormal requestleri parse etmekti. android emulatoru soylemiyorum bile.
gelen updatelerle birlikte toplam 32 gb alan kapladı. mvc taraflı iyileştirmeler var. bir kullanıcının da dediği gibi asp.net iyileştirmeleri var.
bir bugına rastlamadım henüz git olayı benim için en önemli şey. ancak servera deploy etme işleminde gerek manual gerekse ide içi hatta plug-in yardımı ile dahi hata almaktayız.
2013'te bir sorun yaşamıyorduk. sanırım düzelecek.
neyse kurulum esnasına denk geldik. her şeyi full kuralım dedik abi benim updateim geldi diye vıraank uyarı verdi.
python'ı kurma sebebim anormal requestleri parse etmekti. android emulatoru soylemiyorum bile.
gelen updatelerle birlikte toplam 32 gb alan kapladı. mvc taraflı iyileştirmeler var. bir kullanıcının da dediği gibi asp.net iyileştirmeleri var.
bir bugına rastlamadım henüz git olayı benim için en önemli şey. ancak servera deploy etme işleminde gerek manual gerekse ide içi hatta plug-in yardımı ile dahi hata almaktayız.
2013'te bir sorun yaşamıyorduk. sanırım düzelecek.
sabahtan beri kurulumunu yapmaya çalıştığım ide. Yeter lan gece oldu allahsız.
ilk defa duyuyorum bide c# biliyorum peh bana .
incelemedim ama 2008'i bırakmayı düşünmüyorum 2008 candır.
visual studio 2015 Adından anlaşıldığı gibi stüdyodur.
içinde herşey vardır, Visual c#, Visual Basic, Visual Xamarin, Visual F#, Visual C++, Python
web ve masaüstü programcılığı için kullanılır.
Bana göre en büyük özelliği code complete dir. Gördüğüm en başarılı code complete dir. Fonksiyon, özellik method aşırı yüklenmiş fonksiyonlar, olaylar ve fonksiyon açıklamarı çok başarlıdır.
içinde herşey vardır, Visual c#, Visual Basic, Visual Xamarin, Visual F#, Visual C++, Python
web ve masaüstü programcılığı için kullanılır.
Bana göre en büyük özelliği code complete dir. Gördüğüm en başarılı code complete dir. Fonksiyon, özellik method aşırı yüklenmiş fonksiyonlar, olaylar ve fonksiyon açıklamarı çok başarlıdır.
dünden beri yüklenmesini beklediğim program.
önümüzdeki hafta deneyip daha ayrıntılı yorum yaparım.
önümüzdeki hafta deneyip daha ayrıntılı yorum yaparım.
dark temasını kurup matrixte falling code hissini yakalayabilirsiniz. taa ki bilgisayarınız bu meret yüzünden donana kadar..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar