bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler8
- ofis dedikodular7
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak8
- sözlük botlarının artık abartması4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- ktç'nin hala hayatta olması10
- vurdurmak moda olsa vurdurur musunuz2
- süresiz nafaka4
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- en gıcık olunan hayvan3
- kemal kılıçdaroğlu40
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz3
- yalnız yaşayan kadınların sahiplenilmesi lazım2
- gençler iş beğenmiyor11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler14
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem3
- market poşetlerini tekte taşımak7
- pampin3
- 450 bin konutun maketini bile yapamazlar3
- 3 haziran 2026 fenerbahçe beko anadolu efes maçı2
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi3
- otomobilin yaygın olması3
- abazanlık insana neler yaptırır6
- muhittin böcek'in yeni ifadesi3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar9
- kitap okuyorum diye mesaj atan kız2
- zamanla azalan şeyler5
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- özgür özel5
- türkiye ekonomisi2
- etol3
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- okulda yüzme dersi9
- selahattin demirtaş4
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- çaya şeker atan erkek4
- terli terli soğuk su içmek3
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- nervio5
- mısır4
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- iremga6
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- ekonomi çok iyi10
- birazdan bira içecek olmam2
http://www.virtualbox.org adresinden ulaşılabilen işletim sistemi sanallaştırma yazılımı.
Şöyle ki; linux tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsunuz ancak sizin için hayati önem taşıyan bir programın kesinlikle windows altında çalıştırılması gerekiyor.wine da denediniz olmadı.bu durumda devreye virtualbox giriyor.
harddisk bölümlemeyle uğraşmıyorsunuz, formatla uğraşmıyorsunuz.linux çalışırken windows da çalışıyor.
örneklersek;
görsel
görsel
tabi windows altında linux, mac os altında windows veya linux da çalıştımak da mümkün.
muadil olarak da (bkz: vmware)
(bkz: adamlar yapmış)
Şöyle ki; linux tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsunuz ancak sizin için hayati önem taşıyan bir programın kesinlikle windows altında çalıştırılması gerekiyor.wine da denediniz olmadı.bu durumda devreye virtualbox giriyor.
harddisk bölümlemeyle uğraşmıyorsunuz, formatla uğraşmıyorsunuz.linux çalışırken windows da çalışıyor.
örneklersek;
görsel
görsel
tabi windows altında linux, mac os altında windows veya linux da çalıştımak da mümkün.
muadil olarak da (bkz: vmware)
(bkz: adamlar yapmış)
sanal makina programıdır. linux üzerine windows kurmak gibi işleri yapabilir. aynı zamanda serverlarda vps vermek için kullanılır. gui olmadan çalışabilir.
ubuntu 9.10 kullanıcısı olarak ubuntu üzerinden win7 çalıştırmamı sağlamış, usb tanımadan bağlantılara kadar hiç sorun çıkarmadan açılıp çalışan süper bir özgür yazılım. bir pencerede win7 açıkken normal işlerinize devam edebiliyorsunuz. başta ayrılacak ram miktarını hdd alanını belirtiyosunuz ve çıktığınızda her şey geri dönüyor.
Oracle, şirketi satın aldı. Ona rağmen, sanallaştırma uygulaması kalitesini yitirmedi. Fakat kurulumlarda olan rutin sıkıntılar devam ediyor. WMware'in yerini tutması zor, daha çok çalışmaları lazım.
windows içinde windows, onun içinde de linux ve son olarak mac kurduğum program. bilgisayar birazdan siyan edip "gidiyorum lan ben" derse niye diyemem sanırım.
Aynı anda 2 işletim sistemi kullanmayı sağlayan program.
bilgisayara android kurup clash of clansı oynamak istediğim ama bir türlü beceremediğim program. bluestack daha bok. niye olmuyor lan bu? sözlük sen bilirsin. sonuçta ruhun kod.
opensuse üzerine kurmak cidden ölüm gibi. olmuyor. her şeyde yetki isteyen bir sistem opensuse. eğer suse kullanmakta başarılı iseniz network ya da sistem admini olabilirsiniz ciddiyim.
visual studio gibi programlar nedeniyle platform değiştiremeyen insanların kurtarıcısı. mac için nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız şuraya bakabilirsiniz. http://www.teknolansman.c...indows-10-nasil-yuklenir/
güncel Önemli Başlıklar