bugün
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- bardak ticareti7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- arkadaşlar iyi geceler7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- çerçeve yasa31
- nervio4
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- türbede dua etmenin şirk olması13
- hikayenin kötü adamı olmak4
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- tomşak dudaklı kezo4
- g i l d e d l i l y10
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin2
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- perseid göktaşı yağmuru3
- yurt dışı çıkış harcı8
- sokakta öpüşmek7
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- acıktım lan3
- ekşi sözlük referans19
- arkadaşlar aranızda rüya tabiri yapabilen var mı3
- kitap okuma alışkanlığı4
- fingirdek erkek2
- memleketime şiir3
- özgür özel15
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- engelleyen insan kibri6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- ben bir ceviz agacıyım6
visual studio gibi programlar nedeniyle platform değiştiremeyen insanların kurtarıcısı. mac için nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız şuraya bakabilirsiniz. http://www.teknolansman.c...indows-10-nasil-yuklenir/
opensuse üzerine kurmak cidden ölüm gibi. olmuyor. her şeyde yetki isteyen bir sistem opensuse. eğer suse kullanmakta başarılı iseniz network ya da sistem admini olabilirsiniz ciddiyim.
bilgisayara android kurup clash of clansı oynamak istediğim ama bir türlü beceremediğim program. bluestack daha bok. niye olmuyor lan bu? sözlük sen bilirsin. sonuçta ruhun kod.
Aynı anda 2 işletim sistemi kullanmayı sağlayan program.
windows içinde windows, onun içinde de linux ve son olarak mac kurduğum program. bilgisayar birazdan siyan edip "gidiyorum lan ben" derse niye diyemem sanırım.
Oracle, şirketi satın aldı. Ona rağmen, sanallaştırma uygulaması kalitesini yitirmedi. Fakat kurulumlarda olan rutin sıkıntılar devam ediyor. WMware'in yerini tutması zor, daha çok çalışmaları lazım.
ubuntu 9.10 kullanıcısı olarak ubuntu üzerinden win7 çalıştırmamı sağlamış, usb tanımadan bağlantılara kadar hiç sorun çıkarmadan açılıp çalışan süper bir özgür yazılım. bir pencerede win7 açıkken normal işlerinize devam edebiliyorsunuz. başta ayrılacak ram miktarını hdd alanını belirtiyosunuz ve çıktığınızda her şey geri dönüyor.
sanal makina programıdır. linux üzerine windows kurmak gibi işleri yapabilir. aynı zamanda serverlarda vps vermek için kullanılır. gui olmadan çalışabilir.
http://www.virtualbox.org adresinden ulaşılabilen işletim sistemi sanallaştırma yazılımı.
Şöyle ki; linux tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsunuz ancak sizin için hayati önem taşıyan bir programın kesinlikle windows altında çalıştırılması gerekiyor.wine da denediniz olmadı.bu durumda devreye virtualbox giriyor.
harddisk bölümlemeyle uğraşmıyorsunuz, formatla uğraşmıyorsunuz.linux çalışırken windows da çalışıyor.
örneklersek;
görsel
görsel
tabi windows altında linux, mac os altında windows veya linux da çalıştımak da mümkün.
muadil olarak da (bkz: vmware)
(bkz: adamlar yapmış)
Şöyle ki; linux tabanlı bir işletim sistemi kullanıyorsunuz ancak sizin için hayati önem taşıyan bir programın kesinlikle windows altında çalıştırılması gerekiyor.wine da denediniz olmadı.bu durumda devreye virtualbox giriyor.
harddisk bölümlemeyle uğraşmıyorsunuz, formatla uğraşmıyorsunuz.linux çalışırken windows da çalışıyor.
örneklersek;
görsel
görsel
tabi windows altında linux, mac os altında windows veya linux da çalıştımak da mümkün.
muadil olarak da (bkz: vmware)
(bkz: adamlar yapmış)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar