bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- en iyi antidepresan17
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- chp'nin hali ne olacak58
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı5
- uysaljakoben12
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- nataşalara para yedirmek9
- arkadaşlar bakar mısınız14
- isveç tunus maçı2
- diyanetin abd'deki villaları16
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- kemal kılıçdaroğlu13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- kedi9
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- 5 kilo dumbell2
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- 2 saniyede ıslak kek tarifi2
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- true denilen yazar16
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- selam sizinle tanışmış mıydık4
yeni bölümlerinin game of thrones ile aynı gün çıkmasından dolayı hakettiği ilgiyi göremeyen, ortalama üstü dizi.
Şu an için 7. bölümü yayınlanmış, Vikinglerin yaşamını geleneklerini tek yönlü bir öykü üzerinden anlatan History Channel dizisidir. Gayet de güzeldir.
Ragnar kıçı başı oynayan kenar mahalle delikanlısı tadındadır. Tek rahatsızlığımız odur.
(bkz: http://www.imdb.com/title/tt2306299/)
Ragnar kıçı başı oynayan kenar mahalle delikanlısı tadındadır. Tek rahatsızlığımız odur.
(bkz: http://www.imdb.com/title/tt2306299/)
güzel ilerliyor severek izliyorum ilerleyen bölümlerde ilginç olaylar olacak.
ragnar'ın, ya meireles'in ya da ömer şişmanoğlu'nun küçükken kaybolan kardeşi olduğunu düşündüren dizi.
Git gide güzelleşen dizidir.
introsunda çalan müziği her gün en az 5 kez dinlediğim olayların hızlı gelişmeinden dolayı erken biteceğinden korktuğum harika dizidir.
spartacus'un finaliyle yeni dizi arayışımda karşıma çıkmış, beğenimi kazanmış savaş dizisi.
kurgu yönünden spartacus ya da game of thrones ayarında bir dizi değil ama, son derece güzel bir alternatif ve bu türü sevenler kesinlikle kaçırmamalı.
bu arada, sevdiğim karakter çoğunluğun aksine ragnar değil, floki. çok seviyorum ibneyi.
kurgu yönünden spartacus ya da game of thrones ayarında bir dizi değil ama, son derece güzel bir alternatif ve bu türü sevenler kesinlikle kaçırmamalı.
bu arada, sevdiğim karakter çoğunluğun aksine ragnar değil, floki. çok seviyorum ibneyi.
1 gecede 7 bölümünü izlediğim dizi.
çorla çocuğun daha keşfetmediği dolayısıyla ragnar ölüürm sana yeaaa laflarının dönmediği bomba dizi...
din temalı ilerlemeye devam eden dizi. 8. bölümde kurban verme falan olmadı. ayrıca magic mushroom yiyip rahip kafalamak ney lan?
biraz daha yağma sahnelerine ağırlık verse iyi olacak.
ha izlemek isteyen arkadaşlar izlemeden önce iskandinav mitolojisine biraz göz atsın yoksa saçma gelebilir.
biraz daha yağma sahnelerine ağırlık verse iyi olacak.
ha izlemek isteyen arkadaşlar izlemeden önce iskandinav mitolojisine biraz göz atsın yoksa saçma gelebilir.
başrol oyuncusu olan Travis Fimmel'in Ragnar Lothbrok'a olan gerçekten harika uyumu ile dizi kat kat zevkli hale gelmiştir. Belgesel-dizi kıvamı ise ayrı bir tat vermemtedir. An itibari ile git gide güzelleşen ve öyle devam etmesini istediğimiz dizidir.
--spoiler--
leif'in kurban ediliş sahnesinde son ana kadar bekledim, ragnar'ın çıkıp da bu saçmalığa bir "dur" demesini, lakin leif kuzu kuzu gitti arkadaş. hay sizin inandığınız dinin temeline sokayım. böyle din mi olur la?
bu arada önümüzdeki bölüm fransa'ya saldırı var, bugünkü normandiya fethedilecek ve rollo normandiya dükü olacak.
yani, gerçek tarihte durum bu minvalde lakin dizi ile gerçek tarih arasında bir 150 yıl kadar sapma seziyorum. tam örtüşmüyor yani tarihi olaylarla.
aha bu da rollo'nun fransa'daki heykeli;
görsel
--spoiler--
leif'in kurban ediliş sahnesinde son ana kadar bekledim, ragnar'ın çıkıp da bu saçmalığa bir "dur" demesini, lakin leif kuzu kuzu gitti arkadaş. hay sizin inandığınız dinin temeline sokayım. böyle din mi olur la?
bu arada önümüzdeki bölüm fransa'ya saldırı var, bugünkü normandiya fethedilecek ve rollo normandiya dükü olacak.
yani, gerçek tarihte durum bu minvalde lakin dizi ile gerçek tarih arasında bir 150 yıl kadar sapma seziyorum. tam örtüşmüyor yani tarihi olaylarla.
aha bu da rollo'nun fransa'daki heykeli;
görsel
--spoiler--
valla diziyi izlemeden duramıyorum izlerken de sövmekten kendimi alamıyorum.
maşallah tarih boyu barbar kavimler Türk diye bağırıyorlar e bunlar ne lan? her gördükleri kadına ordan, burdan girişiyorlar. temizlik desen hak getire. ne bir evlat sevgisi, ne bir şey.
hayır anlamadığım hani bizim atalarını Viking diye bildiğimiz bu Kuzey Avrupalıların hiçbiri mi izlememiş bu diziyi? biri de dememiş mi "noluyo lan?"diye ya da izlemişler de " bize ne lan viking mi kaldı artık, ata mata banane" mi diyorlar.
ama izliyorum hacı. güzel.
maşallah tarih boyu barbar kavimler Türk diye bağırıyorlar e bunlar ne lan? her gördükleri kadına ordan, burdan girişiyorlar. temizlik desen hak getire. ne bir evlat sevgisi, ne bir şey.
hayır anlamadığım hani bizim atalarını Viking diye bildiğimiz bu Kuzey Avrupalıların hiçbiri mi izlememiş bu diziyi? biri de dememiş mi "noluyo lan?"diye ya da izlemişler de " bize ne lan viking mi kaldı artık, ata mata banane" mi diyorlar.
ama izliyorum hacı. güzel.
floki'si, deliyürek'in kuşçu aynı.
spartacus'ün bitişinden sonra sanki boşluğa düşen şahsıma güneş gibi doğan kaliteli dizi.
(bkz: game of thrones vs vikings).
Floki favori karakterimsin, ''ihihihi''
insan evladının ne derece alçalabildiğini gösteren iyi yapılmış bir dizi.
insan evladının ne kadar alçalabildiğini bilenlerin izlemesine gerek yoktur, vakit kaybı olur.
Gazetelerin 3. sayfaları ve akşam bültenleri de bir örnek olabilir bu konuda...
insan evladının ne kadar alçalabildiğini bilenlerin izlemesine gerek yoktur, vakit kaybı olur.
Gazetelerin 3. sayfaları ve akşam bültenleri de bir örnek olabilir bu konuda...
(bkz: game of thrones vs vikings).
yalnız ragnar rothbrok'un gözleri oynasa izlenebilecek dizidir.
--spoiler--
leif kurban edilirken bir zaman makinesiyle geriye dönüp "durun mnkym tanrı dediklerinizin sadece birkaç doğa olayından ibaret kendinize gelin boku bokuna ölüyorsunuz manyak mısınız lan siz?" demek istedim. lakin olmadı, olsaydı çok şey değişirdi.
--spoiler--
genel olarak güzel dizi ama ragnar lothbrok karakterini canlandıran abimizde günümüz insanını andıran tavırlar mevcut. yapmayın, etmeyin gözünüzü seveyim. cast ajansından mı seçtiniz naptınız dedirtiyorlar insana. diğer savaşçılardan birini canlandırabilirdi ancak ragnar gibi bir karaktere hiç uymamış. zibidi tavırları yüzünden diziye adapte olunmuyor.
leif kurban edilirken bir zaman makinesiyle geriye dönüp "durun mnkym tanrı dediklerinizin sadece birkaç doğa olayından ibaret kendinize gelin boku bokuna ölüyorsunuz manyak mısınız lan siz?" demek istedim. lakin olmadı, olsaydı çok şey değişirdi.
--spoiler--
genel olarak güzel dizi ama ragnar lothbrok karakterini canlandıran abimizde günümüz insanını andıran tavırlar mevcut. yapmayın, etmeyin gözünüzü seveyim. cast ajansından mı seçtiniz naptınız dedirtiyorlar insana. diğer savaşçılardan birini canlandırabilirdi ancak ragnar gibi bir karaktere hiç uymamış. zibidi tavırları yüzünden diziye adapte olunmuyor.
1. sezon 9. bölümü ile odin in dünyasına adım atmama vesile olmuş muhteşem ötesi dizi.
vikinglere bakış açınız kökünden değişecek.
vikinglere bakış açınız kökünden değişecek.
Gündemdeki Haberler