bugün
- türklerin soykırımdaki ustalığı9
- en son ne yediniz6
- anın görüntüsü24
- sosyoloji okuyan erkek3
- pandela11
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor13
- filistin in ermeni soykırımını tanıması31
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız4
- haysenin125
- mao zedong3
- mony tontana2
- hastanedeyim ful kadınlar hasta10
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- tarihe damgasını vurmuş türk bilim insanları2
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı8
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- ziya gökalp5
- sözlüğün aptal kaynaması16
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- kürtçüler ne işe yarar2
- araba kovalamayan köpek6
- ismet bin serkisof ül nal omega vel tecededeevi2
- bulgar göçmeni kız vs türk kızı3
- traş oldum duşa giriyorum hangi yuzırı düşüneyim2
- gram altın3
- 2026 dünya kupası37
- arkadaşlar bakar mısınız7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- bugün brezilya japonya maçı saat 20 de trt 1 de3
- sözlükteki en güzel kadın yazar olmak5
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
- herkes beklerken doktorun odaya giren tip2
- filmlerdeki sorgu sahneleri6
- eski nickimi özlüyor olmam7
- türk dizi ve filmlerindeki klişeler5
- ustalara kek yapmak6
- pandela'nın medeniyete katkıları2
- cumhuriyetin intikamı8
- sadat2
- türkiye14
- can sıkıntısı3
- velvet45
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- turnike de 7 numaralı topu tutan kız2
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- turnike de 5 numaralı topu tutan kız2
- turnike de 4 numaralı topu tutan kız2
ragnar'ı rollo'yu siktir et de king ecbert karakterine bayıldığım dizi. oynayan abiyi tebrik etmek lazım.
3.sezonu tatmin etmeyen dizi. özellikle de final bölümü tam bir hayal kırıklığı.
Çılgın kavim keşke bana ok atmayı öğretseler.
iyi ki izlemediğim dizidir. 1 sene beklemek nedir. bitime yakın izlerim.
3. sezon finalini az önce izlediğim dizi. sezon finali pek ters köşe yapmadı, sezonun bütününe göre sönüktü bile diyebiliriz.
--spoiler--
paris ragnar'ın daşşağını yesin! sen nasıl bir çılgınsın lan ragnar?
--spoiler--
bir ara detaylı yazarım. ulan 2016 nedir allahsızlar, nasıl bekleyeceğiz o kadar?
--spoiler--
paris ragnar'ın daşşağını yesin! sen nasıl bir çılgınsın lan ragnar?
--spoiler--
bir ara detaylı yazarım. ulan 2016 nedir allahsızlar, nasıl bekleyeceğiz o kadar?
Adam tabuttan çıktı ters köşe yapmadı diyorlar. Vay amk..
yeni sezonu 2016'da çıkacak dizi. anasını sikeyim topu topu 10 bölüm çektiler hemen ara veriyorlar. el insaf be kardeşim türkiye de haftada 5 bölüm çıkaran diziler var.
(bkz: deniz yıldızı).
(bkz: deniz yıldızı).
ragnardan özenip uzattığım sakallarım rolloya benzeyince çok üzülmüştüm. öyle işte.
ragnardan özenip uzattığım saçlarım halama benzeyince çok üzülmüştüm. öyle işte.
yeni sezonu ne zaman yayınlanacak diye merak edilen bir history channel dizisi.
iki haftada günde 2 bölüm izleye izleye bitirdiğim güzel dizi. Çok heyecanlı bir yerde bitmediği için 1 yıl beklemek çok koymaz.
--spoiler--
Tabut olayını en başından tahmin ettiğimden tabuttan fırladığında gram zevk almadım. Hatta ben ilk olarak bıçağı prensese çeker diye düşündüm çünkü prenses daha iyi bir koz olur. Bu benim yüksek zekamdan ziyade aslında kurgunun zayıflığından olsa gerek. Ters köşe olmayı seven prison break izlesin. Rollo zaten gerçektede satıyor diye yazıyor, onun ben te amına koyayım zaten ilk sattığında kartal kanını hakeden oyduda neyse. Floki her ne kadar en sevdiğim adamlardan biri olan athelsanı indirsede ölmesin. Rollo piçi ölmeyecekse floki hiç ölmesin arkadaş
--spoiler--
--spoiler--
Tabut olayını en başından tahmin ettiğimden tabuttan fırladığında gram zevk almadım. Hatta ben ilk olarak bıçağı prensese çeker diye düşündüm çünkü prenses daha iyi bir koz olur. Bu benim yüksek zekamdan ziyade aslında kurgunun zayıflığından olsa gerek. Ters köşe olmayı seven prison break izlesin. Rollo zaten gerçektede satıyor diye yazıyor, onun ben te amına koyayım zaten ilk sattığında kartal kanını hakeden oyduda neyse. Floki her ne kadar en sevdiğim adamlardan biri olan athelsanı indirsede ölmesin. Rollo piçi ölmeyecekse floki hiç ölmesin arkadaş
--spoiler--
"adamlar neredeyse iki senede 12-15 bölüm yapıyorlar,ama deniz yıldızları hafta içi her gün amk" dedirten dizi.
gelecek sezon tanıtımında ayı ile kapışan bjorn'ü gösterdiklerine göre ragnar'ın ömrü fazla değil. muhtemelen bayrağı kısa süre sonra bjorn'e devredecek.
http://galeri.uludagsozlu...r/norman-istilası-772116/
şöyle bir haritayı inceleyerek izlemek ve yorumlamak daha kolay olabilecek heyecanlı dizi.
şöyle bir haritayı inceleyerek izlemek ve yorumlamak daha kolay olabilecek heyecanlı dizi.
Herkes te eleştiriyor bir senede 10 bölüm yayınla sonra 8-9 ay tatil yap, deniz yildizi haftada 5 gün diye. Bu dizilerin güzel olmasinin sebebi zaten az bölüm yayınlayıp çok bekletmesi. O arada düşünüp güzel senaryolar cikariyorlar hem de sabretmeyi ogretiyorlar.
Boku çıkmış dizi. Ragnar'la Lagertha'nın seviştiği zamanlar daha güzeldi.
akıllara vikipediyi getiren kuzey avrupa paganları.
savaş müzikleri bomba gibi olan dizi https://www.youtube.com/watch?v=Le4B9T12zbs
cok ucuz bir dizi. paran yoksa boyle islere kalkismayacaksin arkadas. 25-30 kisi toplanip savas sahnesi falan cekmisler. birak allahini seversin. olmamis bu.
Popülaritesi game of thrones kadar artmamış (şükürler olsun ki) ancak onunla aynı kalitede denilebilecek bol aksiyonlu,izleyiciye mitolojik ve tarihi bilgiler veren, mistik konularında bolca işlendiği mutlaka izlenmesi gereken dizidir
Favori dizimdir.
başlamayan varsa kesinlikle başlaması gerekir, her sezon finalinde bizi şaşırtan, dumur eden dizidir kendisi.
üçüncü sezon finalinde insani gaza getirip ciplak ayaklarla ormana kosup odin'e kurban verme safhasina getiren dizi
başlasammı diye düşündüğüm dizi, ama çokmu ilerlemiştir merak ettiğim dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar