bugün

Milli Takımı bıraktığını açıklamış.

http://www.basketfaul.com...milli-takimi-birakti.html
bu yıl lig şampiyonluğunu getiren son saniye üçlüğü;

görsel
Seytandir o.
olympiakos'un beyni. takımın hücum düzenini yöneten ve şutlarıyla skor tehditi oluşturan, ikili oyunlarıyla uzunları besleyen bir oyuncu. bu özellikleri sayesinde sıradan oyuncuların bile performansının belli seviyeye çıkmasında rol oynayan bir oyuncu. 1 ve 2 numara oynayabilmesi de olympiakos için ekstra avantaj.
Çok özel bir oyuncu. Turkiyede bir takıma gelmesini çok isterim. Teodosic gibi itici de gelmiyor bana.
görsel
euroleague de 1000. asistini yapan sakallı.

görsel
Çok zor üçlükleri sayıya çevirerek rakip takım taraftarlarını sinir eden guard. Son topu kime kullandırmak istersin deseler dünyada adını söyleyeceğim 3 isimden biri.
efsane bir guard. avrupa'da ilk sıralarda kendine yer edinmiştir. Emekli olduktan sonra olympiakos'un yerini çok zor doldurabileceği bir oyuncu.
Latince mikrop, virus bakteri, canlı ismi sandım öğrenme umudum kırıldı sagolun.
yunanistan dışına 1 kez çıkmıştır. *
Diyecek bir şey yok adam çok çok iyi. Durduramıyoruz ki her türlü atıyor. Saygı duyuyorum kendisine ayrıca. Mesela teodosic ten tiksiniyorum ama bu adama saygı duyuyorum.
Anadolu efesi bitiren adam istanbulda işi bitirip kendi gobegimizi kesecektik sağlık olsun.
Cska nın ağzına sıçan efsane, büyüksün kill bill !!!
büyük usta, güç aşılayan lider!
efsane oyuncu. yani cskayı finalde beklerken yine sürprizi yaptı.
Adamdır.
ne abarttınız şu adamı kodumun şakşakçıları. adam tüm maç bir sike yaramadı arada bir asist yaptı asıl papanikolau'nun konuşulması lazımken gidin götünü kaldırın amk kelinin.
maç sonunu iyi oynayıp takımını taşımıştır. teodosic takımı batırdı bu takımını kurtardı. evet.
Yarın Fenerbahçe'nin en çok dikkat etmesi gereken adam. Teodosic ne kadar loser ise, spanoulis o kadar winner'dır.
tabiki de dünyanın değil ama avrupa nın bana göre en iyi basketbolcusu.o bitti demeden asla bitmiyor.ama obra reyiz inşallah durduracak onu.son periyotta spanoulisi durdurursak kupa bizimdir.
lan oğlum bugün gene bi ibnelik yaparsan öldürürüm seni adam akıllı kaybet emekli ol efsaneliğinden bir şey eksilmez.
Evli,mutlu, 5 çocuklu. *
canın sağ olsun reyiz, seviliyorsun. o kutsal formayı terletmen yeter.
saygısızlık etmek istemem ama bugün tokat manyağı olmuştur.
© copyright 2005 - 2026