bugün

ne uykuymuş be. uyanmak istiyorum artık.
35+ karma puanı ile elde edilen ünvandır.Sınırları henüz tarafımca bilinmemektedir
sözlüğe uzun zaman boyunca girilmediğinde alınan ad.
(bkz: kendimden biliyorum)
uyumayıp gece takılanlar için oldukça anlamsız kaçabilecek karma sıfatı.
bugün sözlüğü açınca karma kısmında karşılaştığım sıfat. self sufficient'tan sonra geliyor sanırım.
mensubu bulunduğum karma.son zamanlarda çok uyumamla alakası varmı bende anlamış değilim.
ait olduğum karma grubudur.
ama ben bardağa dolu tarafından bakıyorum. uyuyan dev ise, bunun tanımı şöyle olur;
bu yazar güzel şeyler yazıyor ve beğeneni var, bu onu devleştiriyor, fakat şu aralar meşgul ve sözlüğe uğrayamıyor. bundan ötürü bu şahıs uyuyan devdir.
not: 8.nesilim.
kendimi bbg evinde hissettiren karma sıfatım, evde kamera mı var acaba sürekli uyuduğumu gördüler diye derin düşünceler aldı beni.
(bkz: bulmaca katili)
gün itibarıyla sahip olduğum karma sıfatı. iyi bir şey olduğunu ummak istiyorum.
kafa izninden sonra sözlüğe geri dönmüş yazarların karma sıfatıdır sanırım.* iyi mi kötü mü anlayamadım, hayra yoralım bakalım.
(bkz: türkiye)
sözlük benim hakkımda da böyle düşünüyor.
öyle güzel ki, ben bu noktadan sonra yazmam entry falan hoca. uyuyan devim lan ben. o değil de, 45 karmayla uyuyan dev oluyorsak, karması 1000 civarında gezenlere sözlük nasıl bir sıfat yakıştırıyor onu merak ettim ben. "über alles süperkülade yazar master" falan mı ? özelden gel cnm.
nasıl bir karmam var.devliği sittir et. uyumak istiyorum uyumak...
nihilist sıfatından sonra ilaç gibi gelen karma puan.
bir türlü değişmeyen karmadır. uyumuyorum ben uyandım ama sözlük bunu kabul etmek istemiyor.
an itibariyle yeni sahip olduğum bir unvandır. şaşırmama sebep olmuş bir unvandır. kulağa da güzel gelmektedir. * *
Uzun süre insanın üstüne yapışınca uyanmak için türlü şeyler yapmaya sebeb olan karma sıfatı.*
sözlüğün bana layık gördüğü ünvan. yeni olduğundan pek bir sevdim.
(bkz: karma puanı)
anlayamamış olduğum sistemin yakıştırdığı sıfattır.
sahip olduğum karma derecesi, uyandırtmayın o devi sözlüğü yakar demek istediğim sıffat.
övdüğünü düşündüğüm an itibariyle sahiplendiğim canım karmam.
bir adım ötesine geçemediğim ünvan.
(bkz: kendimi dev aynasında gördüm bir an)
© copyright 2005 - 2026