bugün

güzel bir kadın yazar. aklı başında, benim gibi.
Erik gibi kız ama Maalesef Lezbiyenmiş.
görsel
karı arayan yazar. ben hazırım bebeğim ne dersin gelebilir misin yanıma var mı o yürek sende ?

görsel
sen karı mısın, yoksa gay mi?
soruma cevap istediğim zat. ben karıyım madem gel bi gece benle kal delikanlı değil misin lan sen yoksa erekte olma sorunun mu var?

görsel
nick altında boş yapma zavallı aktroll. sen kimsin ki veled. daha dünkü çocuk gelmiş artistlik yapıyor.
Küme düşecek takım taraftarı. Sen benimle ve Fenerbahçe ile uğraşacağına, ben çaylakken nickaltıma fırsattan istifade gelip capsler paylaşacağına, kendi takımına bak.

Hüüüüü.

görsel
Hüüüğğğ. Küme düşme korkusu saran yazar. Ağla açılırsın.
Küme doğru yokuş aşağı giden takım taraftarı. Ağla.
şşşşşşşşşş aloooooooo açtığın başlıktan kaçarak korkak olduğunu ispat eden zat.

bunu açtı ve kaçtı yazık.. (bkz: imamoğlu nun çok sağlam koyduğu gerçeği)
Yine mi hüzün demek istediğim yazar. Yazık lan size.
ne ekersen onu biçersin atasözünü hatırlatmak istediğim hoca fantezileri olan zevat. gerçekten çok yazık..

görsel
baykuş dünden beri uykusuz. ahaha.

görsel
2019 yılından beri sıkı takipçimdir. bütün mesajlarında elimin, ayağımın ve yüzümün ne kadar güzel olduğundan bahseder. güzide sözlüğümüzün en ağır abazanı olarak plaketini takdim etmek istiyorum.

seni severim baykuş, bırak bu işleri bence. *
on birinci nesil yazar.
spoiler
2019 yılından beri sıkı takipçimdir. bütün mesajlarında elimin, ayağımın ve yüzümün ne kadar güzel olduğundan bahseder. güzide sözlüğümüzün en ağır abazanı olarak plaketini takdim etmek istiyorum.
-spoiler-

Nick altında böyle bi entry gördüm ahahaha. Ben de dünkü maçla ilgili t.şak geçecektim. iade-i ziyarette bulunayım dedim.

görsel

Uzay takımınızla ölü Fenerbahçe arasında puanlar eşit. Hadi bak şimdi dalgana.

görsel
Gündemdeki Haberler