bugün
- eşitlik mi özgürlük mü6
- yaşlandığının farkına varmak9
- asosyal ve çirkin olmak4
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- sigara içmeyen erkek4
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey2
- clean girl akımı4
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- hem sosyal hem sözlük yazarı olunmaz2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- hacel obasını engin sanan sözlük yazarları2
- sözlüğün çok durgun olması6
- ekşi sözlük referans17
- meis2
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- sözlük yazarı olunmaz2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu2
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler3
- kirov reporting2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- özkürt özel2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- müzik dinlemek3
- baliye balayına gitme ezikliği4
- one by one2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- 2000 doğumlu kızlar6
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekonomi16
- mekke anlaşması20
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- anın görüntüsü12
- her şeyi dramatize eden insan2
- ulu parti5
- türkiye11
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- apo piçtir piç kalacak2
- çay içen kız2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- cansever19
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
hemşehrim olduğunu öğrendiğim yazar. Demekki sözlükte artık bir karizma daha var.
her zaman yanında olduğumu bilmesini istediğim toprağım olan 3.nesil yazar.
ayrıca bana sorduğu sorusuna
"Ez jı diyarbekire, lice keke" diyerek cevap verdiğim yazar...
ayrıca bana sorduğu sorusuna
"Ez jı diyarbekire, lice keke" diyerek cevap verdiğim yazar...
şimdi gördüğüm üzre arkadaş özel mesajla sadece bana değil, başkalarına da hakaret etmekteymiş.
ne tür yemiş diyim ben sana şimdi?,
edit: başka bi arkadaş özelden ulaştı bana, ona da sövmüş. moderasyonu göreve davet ediyorum.
ne tür yemiş diyim ben sana şimdi?,
edit: başka bi arkadaş özelden ulaştı bana, ona da sövmüş. moderasyonu göreve davet ediyorum.
pkk nın uludag sözlük temsilcisi sanki. moderasyonun özelden attığı hakaret dolu mesajlara rağmen burda tutması da ilginç.
hani şu kapıyı aralık görüpde mekana dalan tinerciler gibi gelir gelmez kalitesini belli etmeseydi bari.
özel mesajdan küfür etmeyi hangi forumdan öğrendiğini merak ettiğim dtp ye yakışan sempatizan.
özel mesajdan küfür etmeyi hangi forumdan öğrendiğini merak ettiğim dtp ye yakışan sempatizan.
hani edep, adap, haysiyet, terbiye, şeref gibi olması gerekenleri geçtimde küfür ettikten sonra linç kültürü diye yüzsüzlük yapana ilk defa rastladım.
hani davul derisi derler ya öyle olmalı.
hani davul derisi derler ya öyle olmalı.
hala ve hala moderasyon un silmemesine akıl erdiremediğim obje nesne kişi her neyse işte.
şehit olan askerlerimize yapılan saldırıları kınayan.. lütfetmiş..
sanırım başka sözlüklerde de provakasyon yapmışlığıda vardır. provakatördür, mitoz bölünme meraklısıdır.
''kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtacak tek nokta yine o düğümdür.''
bu aforizma'nın göz ardı edilmesi halinde kopmalar/bölünmeler yaşansa dahi yeniden birleşmelerin çok acıtacağının farkına varamayan bir ideolojinin biliçsiz bir esiridir. muhakak ki burda ayrımcılığı kahramanlık gibi görenler için apaçık deliller vardır.
''kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtacak tek nokta yine o düğümdür.''
bu aforizma'nın göz ardı edilmesi halinde kopmalar/bölünmeler yaşansa dahi yeniden birleşmelerin çok acıtacağının farkına varamayan bir ideolojinin biliçsiz bir esiridir. muhakak ki burda ayrımcılığı kahramanlık gibi görenler için apaçık deliller vardır.
(bkz: şaka şaka ekolü)
moderasyon un kendisine karşı uyku halinde olduğu açıktır. iki pkk aleyhinde entry giriyorsun faşist oluyorsun pkk yı savunuca hümanist. moderasyon görevini yapsa iyi olacak sanırım direk silsinler de bizde kurtulalım.
moderasyonun hala bir yaptırımda bulunmadığı yazar. çaylak maylak olmaması, direkt silinmesi lazım. adam koca bi millete ve nerdeyse bi düzine yazara küfür etti. ben ottan boktan sebeplerden çaylak olduğumu da biliyorum. pes.
moderasyon un sonsuza kadar silmemesi halinde kendilerine zerre kadar güvenimizin kalmamasına sebep olacak kişi. sen milleti diyarbakır a davet edeceksin soysuz türkler diyeceksin ve burada çaylaklıktan bahsedicez yok artık... ha bu arada bir türk olarak şunu diyorum gel şu yrrağı bi ağzımıza ver de görelim kim soylu kim soysuz. ne zaman isteren bekleriz.
"kesinlikle atatürk karşıtı biriyim, sonuna kadar atatürk ilke ve inkilaplarının karşısındayım" (#2334737) demiş bir kişi. temel olarak, tüm insanların özgür ve barış içinde yaşamasını savunan bir insana karşı olmak, tüm insanların tutsak ve daimi savaş halinde olduğu kaotik bir dünya hayalini kurmaktır sanırım. pek sağlıklı düşünemiyor sanırım.
(bkz: hak yerini buldu)
7 ekim 2007 şırnak saldırısı pek bir zoruna gitmiş yazar. yook! şehitlerden değil. öyle pkk karşıtı görüş bildiren bir sürü terbiyesiz (!) yazardan dolayı..
(bkz: hadi canım naşş)
(bkz: aldın mı)
(bkz: anten)
(bkz: hadi canım naşş)
(bkz: aldın mı)
(bkz: anten)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar