bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- tutku2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- minyon kadın siniri5
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kemal kılıçdaroğlu35
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- geceye bir söz bırak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- eski dizileri izlemek3
- koca2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- tek arkadaşının olmaması10
- turkei kıymentini bilin19
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (137)
harika bir sosyal sorumluluk projesi ile hayat bulandır.
askidanevar.com ile mümkün olandır.
zor şartlarda eğitim gören öğrencilere katkı için oluşturulan bu sosyal sorumluluk projesi öğrencilere bedava yemek temin ediyor. tek yapılması gereken üye restoranlara gidip askidanevar panosuna satın alınan menü fişinin bırakılması. sonrasında öğrenci geliyor ve öğrenci kimliğini ibraz ederek askıdanevar panosundan istediği yemeği seçiyor.
minik bir röportajı şöyle: http://www.youtube.com/watch?v=N3ITGbknwb8
zor şartlarda eğitim gören öğrencilere katkı için oluşturulan bu sosyal sorumluluk projesi öğrencilere bedava yemek temin ediyor. tek yapılması gereken üye restoranlara gidip askidanevar panosuna satın alınan menü fişinin bırakılması. sonrasında öğrenci geliyor ve öğrenci kimliğini ibraz ederek askıdanevar panosundan istediği yemeği seçiyor.
minik bir röportajı şöyle: http://www.youtube.com/watch?v=N3ITGbknwb8
üniversite öğrencilerinin üye restoranlarda beleş yemek yemesini sağlayan müthiş proje. minik bir röportajı şöyledir;
http://www.youtube.com/watch?v=N3ITGbknwb8
http://www.youtube.com/watch?v=N3ITGbknwb8
(bkz: adore study)
work and travel, dil okulu gibi programlar yapan yurtdışı eğitim danışmanlık firması. http://www.adorestudy.com/
fazlası ile kan gerekiyor. ben değil yakın bir dostumun duyurusudur;
--spoiler--
perşembe günü apansızın lösemi teşhisi konulan ve şu an göztepe eğitim ve araştırma hastanesi'nde yatmakta olan 2 yaşındaki öz yeğenim için, kemoterapinin başlayacağı pazartesi (13.06.2011) gününden itibaren düzenli olarak yüksek miktarda taze a rh+ kana ihtiyacımız vardır. alkol ve sigara kullanmayan donörlere özellikle ihtiyaç duyulmakla birlikte, sağlıklı hiçbir donör geri çevirilmeyecektir.
kan vermek isteyenlerin hangi zamanlar müsait olduklarını belirten açıklamalarıyla birlikte iletişim bilgilerini bana mail ([email protected]) veya telefon (533 390 49 19) aracılığıyla ulaştırmaları ve bu kan ilanını mümkün olduğunca çok mecrada yayınlamaları önemle rica olunur."
cenk okyar
--spoiler--
--spoiler--
perşembe günü apansızın lösemi teşhisi konulan ve şu an göztepe eğitim ve araştırma hastanesi'nde yatmakta olan 2 yaşındaki öz yeğenim için, kemoterapinin başlayacağı pazartesi (13.06.2011) gününden itibaren düzenli olarak yüksek miktarda taze a rh+ kana ihtiyacımız vardır. alkol ve sigara kullanmayan donörlere özellikle ihtiyaç duyulmakla birlikte, sağlıklı hiçbir donör geri çevirilmeyecektir.
kan vermek isteyenlerin hangi zamanlar müsait olduklarını belirten açıklamalarıyla birlikte iletişim bilgilerini bana mail ([email protected]) veya telefon (533 390 49 19) aracılığıyla ulaştırmaları ve bu kan ilanını mümkün olduğunca çok mecrada yayınlamaları önemle rica olunur."
cenk okyar
--spoiler--
çok vahim bir olaydır. öyle sevgilinin homuğuna goyim defolsun!
bu kadının özelini sağa sola yayan gazetecilik zihniyeti ile bu fotoğrafları görüp ağız sularını akıtan dürrük zihniyet bizden değildir. size ne oğlum kadının poposundan, çatalından! rahat bırakın insanları.
çok ama çok möhim bir konudur.
futbolcunun sağlam karakterinden mütevellit de olabilir. Şöyle ki;
inönü stadında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında Anelka abimiz 40-50 mt. top sürüp golü attıktan sonra fazla sevinememiş nedeni sorulduğunda da "Beşiktaş taraftarına ayıp olurdu" gibi bir gerekçe öne sürmüştür.
inönü stadında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşmasında Anelka abimiz 40-50 mt. top sürüp golü attıktan sonra fazla sevinememiş nedeni sorulduğunda da "Beşiktaş taraftarına ayıp olurdu" gibi bir gerekçe öne sürmüştür.
özgürlük için dağa çıkıyorlar diye tanımlanmış ırktır. un kurabiyesi gibi ellerde ufalanıyor bu cümle. kardeşim anla her kürt pkk lı değil ki! cehaletlerinden faydalanan bir yığın ülke/şahıs var bu memlekette. bu ana damarları yok etmek gerekiyor. kürtlerin bir kısmı şehir ortamına adapte olamamış halen inek- tavuk beslemeye çalışıyorlar, yaz vakti haftada 1 kez yıkanıyorlar, girdikleri ortamda sanki sadece ve sadece kendileri varmış gibi hareket ediyorlar; yüksek sesle konuşuyor, küfür ediyor ve başka insanları davranışlarıyla rahatsız ediyorlar. bir şey dersen kavga çıkıyor. ne faşistim ne kafatasçıyım görünen köy kılavuz istemiyor. bu yukarda saydıklarımın açıklaması yok. imkansızlıktan carttan curttan olmuyor bunlar. galatasaray gibi fakir edebiyatı yapmayın; oturun çalışın, azmedin. millet meclisine girip önünüzde apo yaratığının resmini tutup gezebiliyorsunuz. buraya kadar bile yükselebileniniz var yani. okul yok, imkan yok demeyin. kazanan nasıl kazanıyor adam çobanken boğaziçini kazanabiliyor.
kunilliğin başladığı anın ta kendisidir efendim.
dikkat çekmek için yapılan dürrüklükten hallice bir icraattır.
gerileme dönemine girmiş sözlük.