bugün

hiç değilse iki cümle de olsa yazabildiğim sözlük şeyisi. bi an görünüp kayboldu. ufo olmasından şüpheleniyorum.
kendini göstermeden, koklatmadan kaybolmuştur. halbuki duyduğumda ne çok ümitlenmiştim. yeni bir heyecan, yeni bir mutluluktu benim için. çok güzel şeyler yaşayacaktık belki. mutlu anlarımız olacaktı. ama o gitti...
ctrl+w komutuyla sağ alt köşede beliren hede, sevemedim.

edit: genç abazanların hevesi kursağında kaldı deyip genelleme yapar mıyım, yapmam.
alt+f4 komutu kendisini yeniden ortaya çıkarmasının yanında güzel, eğitimli, çıtır sözlük kızlarıyla anında chatleşme şansı da tanımakta.
başka sözlüklere kadar namı yürümüş, sözlüğün yeni özelliği. bir görünüp kayboldu diyenler olduğuna göre, deneme aşamasında olabilir. * duyup, soluk soluğa geldik, yok daha. konuşacak bir şeyim de yok. n'apacaksam artık. gören de messenger'a hasret zanneder. * ama güzel bir şey tabii. şimdiden hayırlı olsun.
demo görüntüleri uludağ modern'e düşmüş sözlük fasilitesi.

merakla bekliyoruz efenim.

(bkz: çıplak fotoları için tıklayın)
zall ın sağlam hayal gücünün bir ürünü olan yeni tip yazar muhabbet programı.
şimdiden bi sürü sözlük yazarıyla tanışıp kaynaştığım ortam. neden hiç kimse gelmiyor 60 kişiyle çekilmiyor burası. sizleri de bekliyoruz...
(bkz: kop gel gunahlarından)
ya deneme 1,2 modunda belirdi gerçekten ya da gecenin bir yarısı yazarlar sıcaktan messenger gördüklerini sandı, ufo misali..öyle bir şey.

modlara el sallayan edit: olsun mu diye soruyorsanız; olsun valla. *
kendisinden hala haber alınamamaktadır. geldiği gibi gitti garibim bi not neyin bırakır ardında insan..
yeni tasarıma entegre edilmesini beklediğimiz, yazarların serbest takılacağı fasilite.
olursa güzel olur sosyalleşelim.
© copyright 2005 - 2026