bugün
- kafamın içindeki sesler5
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- bir bela geliyor3
- kek yiyen erkek3
- simko317
- gemini2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor3
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- nick vermeden bir yazara seslen2
- açlık krizi nasıl bastırılır6
- netanyahu'dan trump'ın gazze planına ret2
- ipek erdem2
- hewal ebo9
- sarapci koala7
- mohamed salah ghaly14
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- günlük tutan erkek13
- ümit özdağ6
- ismeti kandırmaları2
- gocu6
- kosova da başbakana yumurta atılması2
- hazret ktc2
- insan sevmemek3
- tatlı yemenin feminen bir aktivite olması2
- 9 ağustos 2026 arsenal dortmund maçı2
- hababam sınıfının uyanması2
- günde iki paket sigara içmek3
- hesaplama2
- futbol24
- samsunspor3
- 36 yaş3
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak3
- tai lung16
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- kamos5
- sudekiray5
- cansever16
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- kemalizmin yıkılması4
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- akşam çayı2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- 12 eylül 19912
- türk ırkçısı4
- can sıkıntısı2
- okan buruk6
- şarkılarım dağlara4
Ulusal e tebligat sisteminin kısaltması. Ptt işletir. iki aşamalı girişi aktif halde E devlet hesabınız varsa e devlet üzerinden, yoksa herhangi bir ptt şubesine gidip şifre alarak açtırabilirsiniz.
Aktif hale getirildiğinde ptt evinize tebligat vs göndermez, direkt telefonunuza ve mail adresinize mesaj gelir tebligatı telefondan görüntülersiniz. Aslında güzel bir uygulama mesela evde yoksunuz ptt kapıya kağıt yapıştırmış, muhtara gidip tebligatı aramak zorunda kalmıyorsunuz. E tebligat hesabı açmak ve e tebligat almak ücretsizdir ama birine e tebligat göndermek ücretli.
işletme sahipleri mutlaka kullanmalı. Avukatlık gibi mesleklerde zorunlu diye biliyorum. 0 0 7 ağabey daha iyi bilir tabi ben okuduğumu söylüyorum sadece.
Aktif hale getirildiğinde ptt evinize tebligat vs göndermez, direkt telefonunuza ve mail adresinize mesaj gelir tebligatı telefondan görüntülersiniz. Aslında güzel bir uygulama mesela evde yoksunuz ptt kapıya kağıt yapıştırmış, muhtara gidip tebligatı aramak zorunda kalmıyorsunuz. E tebligat hesabı açmak ve e tebligat almak ücretsizdir ama birine e tebligat göndermek ücretli.
işletme sahipleri mutlaka kullanmalı. Avukatlık gibi mesleklerde zorunlu diye biliyorum. 0 0 7 ağabey daha iyi bilir tabi ben okuduğumu söylüyorum sadece.
Tanımını çok iyi bildiğim, muhasebe ofislerinde çalıştığım dönemler her mükellefe açtırana kadar bir taraflarımın derlediği elektronik sistem. Vergi dairesine vereceğin bir adet kale ve imzalı dilekçeden sonra gelen her ödeme emrini dijital vergi dairesi sisteminden takip edebiliyorsun özet olarak.
biz de artık kurum olarak uets kullanıcısı olmayan kurumsallara cevap atmıyoruz, dönüş yapmıyoruz.
Bazı hakim, katip ve postacıların elektronik kayda ve yasaya rağmen halen yıllarca elden tebligat göndermeye devam ettirdiği sistemsizlik.
Var mı denetleyen?
Bir de sanırsın ki kağıt, mürekkep olmayınca masraf azalacak, 2026 tebliğ işlemleri için talep edilen masraf genelde 2000 TL’den açılıyor.
Var mı denetleyen?
Bir de sanırsın ki kağıt, mürekkep olmayınca masraf azalacak, 2026 tebliğ işlemleri için talep edilen masraf genelde 2000 TL’den açılıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar